Hatework Festival - Nile, Belphegor, Grave


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Hatework Festival II Hatework Festival II Hatework Festival II. Hatework Festival II..
Adauga si tu o poza

06 Septembrie 2008
none - Studio Martin - Bucuresti

Biletele pentru Hatework Fest II - ce va avea loc in Bucuresti, club Studio Martin, pe data de 6 septembrie 2008, vor costa 60 RON (pentru vanzarile in avans) si 70 RON (biletele cumparate in ziua festivalului si cele rezervate). Vor fi puse in vanzare 400 de bilete.

Biletele se pun in vanzare pe data de 1 iunie si vor putea fi achizitonate in

Bucuresti de la Titus / Bestial Rec. email: titus@bestial.ro / YM: dark_distro; tel: 0722.814.991

Cluj Napoca Caf Umbra de Noapte (str. G. Clemenceau nr. 7) / sau de la Hatework Crew: telefon 0728.268.679 / mail: bilete[at]hatework.ro

Biletele se pot comanda si prin posta (cu ramburs), caz in care se adauga la costul biletelor taxele de expeditie.

Important! Comenzile care depasesc un numar minim de 4 bilete sunt scutite de taxe de expeditie (acestea vor fi suportate de Hatework).

Rezervarile de bilete se fac la aceeasi adresa de email: bilete[at]hatework.ro, subject "Hatework Fest", date necesare: nume complet, localitate de resedinta, numar de telefon, numar de bilete rezervate. Biletele rezervate vor costa 70 RON si se vor putea ridica in ziua festivalului de la intrare.

Formatia Nile a confirmat concertul pe care il va sustine la Bucuresti, pe data de 6 septembrie, la Studio Martin, in cadrul Hatework Festival. Concertul face parte dintr-un turneu pe care Nile il vor intreprinde alaturi de Belphegor si Grave, asa ca toate cele trei trupe pot fi vazute pe aceiasi scena la Bucuresti.

UPDATE:

Hatework Fest se apropie cu pasi repezi. Mai sunt disponibile aproximativ un sfert din biletele scoase la vanzare. Acestea se pot procura prin:

Cumparare directa (60 RON) de la:
- Titus / Bestial Rec. email: titus@bestial.ro / YM: dark_distro; tel: 0722.814.991

- magazinul Muzica, la standul RockShop (BUCURESTI)
- Caf Umbra de Noapte (G. Clemenceau nr 7) (CLUJ-NAPOCA)
- membri staffului Hatework: 0728 270 690, 0728 268 679, mail: bilete@hatework.ro (CLUJ)

Expediere cu ramburs (60 RON/ bilet + taxe postale, aprox. 7 RON/colet; comenzile de peste 4 bilete sunt scutite de taxe postale):
- prin comanda la email: bilete@hatework.ro (nume complet, adresa completa, nr de telefon si numarul bileteleor solicitate).

Rezervare prin email cu ridicarea biletului in ziua concertului (70 RON)
- email la: bilete@hatework.ro, care sa includa: nume complet (asa cum apare in buletin), numar de telefon, orasul de domiciliu, numarul de bilete rezervate.

Evenimentul va dispune de stand de merchandise cu produse ale trupelor participante.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook