Haywire Festival 2017 va avea loc pe 25 si 26 august la Timisoara

25 August 2017 - 26 August 2017
Timisoara - KM 6 Timisoara
Pret: 100-120 Lei

08.06.2017

Haywire Festival are line-up complet

Haywire Festival 2017 are loc in Timisoara in 25 - 26 august (KM 6, pe DN69) si aduce publicului 13 trupe din toata Europa.

Haywire Festival este un eveniment care sparge tiparele mainstream si care provoaca publicul sa exploreze noi teritorii muzicale. Aflat la a doua editie, Haywire Festival continua sa aduca in vestul tarii trupe europene si romanesti de cel mai serios calibru.

Festivalul va avea loc intr-o locatie noua, in aer liber. Fosta ferma a facultatii de Agronomie de la KM6 de la iesirea din Timisoara spre Arad (DN69) este un loc pe care natura l-a coplesit cu farmecul si libertatea ei. Festivalul va oferi publicului si posibilitatea de camping cu cortul.

Haywire este unul dintre putinele festivale din tara care deschide scena pentru cele mai noi curente muzicale din sfera rock-ului contemporan. Asfel, fanii de stoner, psychedelic rock, post metal sau sludge vor avea parte de doua zile pline de acorduri tari si vibratii pozitive.

Monkey3 

Psychedelic Stoner-Rock [Elvetia]

Mars Red Sky 

Psychedelic Stoner Rock [Franta]

BelzebonG 

Stoner Doom [Polonia]

COOGANS BLUFF 

Psychedelic Rock [Germania]

The :Egocentrics 

Psychedelic Rock [Romania]

Telepathy 

Post-Metal/Sludge [Marea Britanie]

Triptonus 

Progressive/Experimental/Rock/Metal [Austria]

Wolfram 

Progressive/Experimental [Serbia]

Valerinne 

Post-Rock [Romania]

The Thirteenth Sun 

Progressive Rock / Metal [Romania]

The Cyclist Conspiracy 

Psychedelic Rock / Etno [Serbia]

Cardinal

Stoner Rock [Romania]

Her Highness 

Doom Metal [Ungaria]

 

Pretul unui abonament Early Bird este de 100 lei. Abonamentul Early Bird cu camping inclus este 120 lei.

Posibilitatea achizitionarii de abonamente Early Bird este valabila pana la 1 iulie. Dupa 1 iulie abonamentul va costa 130 de lei, iar abonamentul cu camping inclus va fi 150 de lei. Abonamentele se pot lua si direct de la intrarea in festival si vor costa 150 de lei, iar cele cu camping inclus vor fi 170 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

05.05.2017

Haywire Festival 2017 va avea loc pe 25 si 26 august la Timisoara

Haywire Festival propune o experienta alternativa, doua zile de festival dedicate unui spectru larg de muzica rock experimental, 13 trupe din Elvetia, Franta, Anglia, Germania, Polonia, Austria, Ungaria, Serbia si Romania vor crea pe scena vibratii de rock psychedelic, progressive, doom, stoner, post-rock si alte genuri adiacente heavy rock-ului.

Pe 25 si 26 august, ,,kilometrul 6” al Timisoarei va deveni o oaza a placerilor sonice, in speranta de a aduce laolalta fani ai muzicii underground, artisti si media. Line-up-ul pastreaza asemenea anului trecut traditia diversitatii si a abundentei de stiluri muzicale, in program regasindu-se trupe consacrate din scena underground europeana aflate in premiera in Romania. Festivalul va dispune de asemenea de un generos spatiu de camping si va oferi optiuni pentru diverse activitati complementare muzicii pe parcursul zilei.

Haywire Festival este o experienta live necesara, un eveniment de neratat.

 

Line-up (partial)

Monkey3 [Elvetia] – Bine ati venit la zidul cosmic al sunetului. Vibratii psychedelice, grove-uri de stoner toate intr-un context progresiv, muzica instrumentala ce te invita intr-o calatorie a mintii. In mai bine de 15 ani de cariera quartet-ul elvetian a inregistrat 6 albume si a concertat in intreaga Europa, fiind pe posterul unor festivaluri precum Roadburn, Hellfest, Burg-Herzberg, Freak Valley etc.

Mars Red Sky [Franta] – Condusi de succesul primului album, trupa originara din Bordeaux, a impartit repede scena cu nume importante precum Dinosaur Jr, Sleep sau Kyuss Lives! Aflata acum la albumul cu numarul 3 si fiind un colos al scenei stoner, Mars Red Sky este un o entitate bine definita ce isi invita toti ascultatorii intr-o lume unica a undelor stoner si a aniilor ‘70.

Triptonus [Austria] – Cei 6 muzicieni vienezi ce formeaza colectivul Triptonus revin in Romania, promitand un show unic si intens, combinand stiluri de psychedelic rock, percussion-grooves and experimental Electronica.

The Thirteenth Sun [Romania] – Cautand mereu spatiile dintre punctele fixe, The Thirteenth Sun creaza noi limite muzicale, doar pentru ale deconstrui si a lua o forma noua. Formatia de progressive metal ce provine din Brasov, va lansa pe 12 mai un nou album intitulat ,,Stardust”.

 *Line-up-ul complet va fi anuntat pe parcursul lunii mai.

Festivalul este organizat de Haywire Booking,  o asociatie care se preocupa de cultivarea scenei muzicale alternative. Pana acum, Haywire Booking a adus publicului evenimente aparte, precum Samsara Blues Experiment, Bongzilla, Planet of Zeus, 1000mods, Kayo Dot , Zaum, etc si continua prin organizarea festivalului Haywire.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook