Hellfest Open Air 2017 sold out!

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze Hellfest Poze Hellfest Poze Hellfest Poze Hellfest
Adauga si tu o poza

16 Iunie 2017 - 18 Iunie 2017
Europe - Franta

Cel mai mare festival de metal european – Hellfest – isi desfasoara cea de-a doisprezecea editie in perioada 16-18 iunie 2017 la Clisson (Franta).

Abonamentele pentru cele trei zile s-au pus in vanzare pe data de 6 octombrie, iar din 14 octombrie festivalul este deja sold-out, fara ca macar o singura formatie sa fie anuntata! Acest lucru se intampla pentru al patrulea an consecutiv. 

Gazda a peste 150.000 de spectatori de-a lungul a trei zile, Hellfest a oferit intotdeauna un line-up impresionant de peste 160 de formatii pe sase scene si un decor grandios, minutios gandit si realizat pentru a oferi experiente unice in fiecare an.

Aceasta reteta de succes reprezinta cu siguranta motivul pentru care atat de multi oameni din toate colturile lumii au incredere sa isi achizitioneze biletele fara sa stie exact ce formatii vor vedea anul urmator – distractia este garantata !



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook