Hellfest revine in forta si anul acesta


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze de la Hellfest Poze de la Hellfest Poze de la Hellfest Poze de la Hellfest
Adauga si tu o poza

19 Iunie 2015 - 21 Iunie 2015
Europe - Clisson - Franta

16.07.2015

Poze de la Hellfest 2015

 Pozele de la unul dintre cele mai importante festivaluri de metal din lume, Hellfest, pot fi vazute pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos.

Poze Hellfest 2015

Foto credits: Florin Matinca

29.04.2015

Hellfest revine in forta si anul acesta

Unul dintre cele mai mari festivaluri de metal de anul acesta este, ca de obicei, Hellfest. Tot in Franta, tot langa Nantes la Clisson.

Line-up este anuntat deja si avand in vedere ca festul va avea loc intre 19 si 21 Iunie, nu cred ca vor mai aparea modificari.

Sunt confirmate peste 150 de formatii iar dintre cele mai importante amintim Judas Priest, Allice Cooper, Motorhead, Scorpions, Slash, Korn, Limpbizkit, Slipknot, Lamb od God, Marilyn Manson, Nightwish, Children of Bodom, Meshuggah, Obituary, At the Gates, Venom, Mayhem si asa mai departe. Lista completa o gasiti pe http://www.hellfest.fr/en/artistes/

O veste foarte buna este ca veti avea voie cu bautura si cu mancare din afara zonei de campare. Mancarea 'de afara' este permisa si in zona de concert atat timp cat nu este vorba de conserve sau de recipiente din sticla. Pentru 6 euro veti avea acces nelimitat la apa potabila si dusuri in zona de campare. In zona de concerte accesul la apa potabila este gratuit.

Pentru cei care doresc sa isi lase diferite obiecte de valoare in siguranta, organizatorii pun la dispozitie vestiare care pot fi inchiriate.

Cei care nu au implinit 18 ani si doresc sa mearga la Hellfest vor trebui sa fie insotiti de un adult.

Pentru fumatori, acestia nu vor gasi tigari nici in campus si nici in perimetrul festivalului. Vor trebui sa se aprovizioneze din Clisson.

Mai sunt multe de spus, dar cam astea sunt detaliile principale despre Hellfest. 

Pentru mine, Hellfest este alegerea pe care o voi face anul acesta. La cateva zile dupa Metalhead Meeting, destinatia va fi Franta. Asa ca daca v-ati luat bilete la festivalul de la Clisson cu siguranta ne vom vedea acolo.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook