HOLLYWOOD UNDEAD in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane.


27 Iunie 2018
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 79 - 159 RON

15.06.2018

Hollywood Undead la Bucuresti: Program si Reguli de Acces

 HOLLYWOD UNDEAD in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane. In deschiderea americanilor vor urca pe scena cei de la Arashai, formatie infiintata in 2014 care abordeaza un mix de stiluri, ca si Hollywood Undead de altfel.

PROGRAM:

19:00 - Open Doors

20:00 - 20:45 - Arashai

21:15 - Hollywood Undead

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00 iar concertele incep de la 20:00! 

Concertul are loc in aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (si orice alt tip de tableta);

- umbrele (in caz ca se anunta ploaie, va rugam sa veniti cu pelerine);

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. 

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. 

- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal! 

3. Accesul copiilor

- Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici. 

4. Categorii de bilete si bratari

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

- Posesorii de bilete la categoria Golden Circle vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in aceasta zona. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Acestea  nu sunt transmisibile si nu trebuie desfacute sau deteriorate.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- PRESALE 2: 95 lei Acces General si 149 lei Golden Circle pana pe 27 iunie

- LA INTRARE: 100 lei Acces General si 159 lei Golden Circle

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

11.06.2018

HOLLYWOOD UNDEAD la Bucuresti: Golden Circle Sold Out!

 HOLLYWOD UNDEAD vin in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane. Hollywood Undead este o trupa americana de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, infiintata in 2005, cu 5 albume la activ si clipuri cu zeci de milioane de views pe Youtube.

In deschiderea americanilor vor urca pe scena cei de la Arashai, formatie infiintata in 2014 care abordeaza un mix de stiluri, ca si Hollywood Undead de altfel.

Categoria Golden Circle este Sold Out cu mai bine de doua saptamani de data concertului. In momentul de fata mai puteti gasi bilete la categoria Acces General la urmatoarele preturi: 

PRESALE 2: 95 lei Acces General 

LA INTRARE: 100 lei Acces General

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

24.05.2018

Arashai canta alaturi de Hollywood Undead la Bucuresti

 HOLLYWOD UNDEAD canta in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane. Hollywood Undead este o trupa americana de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, infiintata in 2005, cu 5 albume la activ si clipuri cu zeci de milioane de views pe Youtube.

In deschiderea americanilor vor urca pe scena cei de la Arashai, formatie infiintata in 2014 care abordeaza un mix de stiluri, ca si Hollywood Undead de altfel.

Totusi, din punct de vedere muzical, la Arashai se simte cel mai mult influenta Nu si Rap Metal dar si Hardcore.

Anul trecut in aprilie au lansat in Fabrica primul album intitulat 'Secol de iluzie',.

Printre artistii care au influentat Arashai se numara Korn si Race Aginst the Machine dar si clasici precum Black Sabbath.

In momentul de fata Arashai inseamna:

Andrei Timofte - voce 

Alex Popescu - tobe 

Iulian Stefanescu - bass

Bogdan Dinca - chitara

Asadar pe 27 Iunie ne vedem la Arenele Romane din Bucuresti pentru un show memorabil alaturi de Hollywood Undead si Arashai.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- PRESALE 1: 89 lei Acces General si 139 lei Golden Circle pana pe 27 mai

- PRESALE 2: 95 lei Acces General si 149 lei Golden Circle pana pe 27 iunie

- LA INTRARE: 100 lei Acces General si 159 lei Golden Circle

21.05.2018

Hollywood Undead la Bucuresti: Ultimele 7 zile de presale

 HOLLYWOD UNDEAD vin in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane. Hollywood Undead este o trupa americana de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, infiintata in 2005, cu 5 albume la activ si clipuri cu zeci de milioane de views pe Youtube.

Va reamintim ca am intrat in ultimele 7 zile de presale in care mai puteti gasi pe iabilet.ro bilete la pretul special de 89 lei Acces General si 139 lei Golden Circle pana pe 27 mai.

Ulterior, de pe 27 mai biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

- presale 2: 95 lei Acces General si 149 lei Golden Circle pana pe 27 iunie

- la intrare: 100 lei Acces General si 159 lei Golden Circle

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. 

 

Categoria Golden Circle se afla in fata scenei. Sunt in vanzare doar 500 de bilete la Golden Circle. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

17.04.2018

Hollywood Undead la Bucuresti: Ultima saptamna de earlybird

HOLLYWOD UNDEAD vor ajunge in premiera in Romania pe data de 27 iunie la Arenele Romane din Bucuresti 

Va reamintim ca am intrat in ultima saptamana de earlybird in care mai puteti achizitiona bilete la pretul de 79 de lei la categoria Acces General si 119 lei la Golden Circle. 

Ulterior pretul acestora va fi de 89 de lei la Acces General si 139 de lei la Golden Circle.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

23.03.2018

S-au pus in vanzare biletele la Hollywood Undead

 HOLLYWOD UNDEAD ajung in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane. Astazi, 23 Martie, au fost puse si biletele in vanzare pentru evenimentul din Bucuresti.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua www.iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 79 lei Acces General si 119 lei Golden Circle pana pe 23 aprilie

- PRESALE: 89 lei Acces General si 139 lei Golden Circle pana pe 27 iunie

- LA INTRARE: 100 lei Acces General si 159 lei Golden Circle

Categoria Golden Circle se afla in fata scenei. Sunt in vanzare doar 500 de bilete la Golden Circle. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

 
19.03.2018

HOLLYWOOD UNDEAD in premiera in Romania pe 27 iunie la Arenele Romane.

 Hollywood Undead este o trupa americana de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, infiintata in 2005, cu 5 albume la activ si clipuri cu zeci de milioane de views pe Youtube.

Pentru albumul de debut, "Swan Songs", artistilor le-a luat doar un an sa il conceapa, dar inca 2 ani sa gaseasca o casa de discuri care sa il lanseze fara ca acesta sa fie cenzurat, lucru neacceptat de catre membrii formatiei. Al doilea album "American Tragedy" a dus la plecarea solistului Deuce si introducerea lui Daniel Murillo, albumul intrand fara nicio problema in top 5 Billboard 200.

In 2010 au fost co-headlineri in turneul celor de la Avenged Sevenfold si Stone Sour, "Nightmare After Christmas Tour". In ianuarie 2013, au lansat cel de-al treilea album "Notes from the Underground", iar in martie 2015 au revenit in forta cu "Day of the Dead". Cel mai recent album "Five", a fost lansat pe 27 cotombrie 2017, lasand iar un gol cu plecarea lui "Da Kurllz". Membrii grupului sunt cunoscuti pentru mastile pe care le poarta in concertele live, interviuri sau in videoclipuri. Fiecare masca are propia poveste si este conceputa in detaliu de fiecare membru in parte.

Biletele se pun in vanzare pe 23 martie exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: 79 lei Acces General si 119 lei Golden Circle pana pe 23 aprilie
- PRESALE 1: 89 lei Acces General si 139 lei Golden Circle pana pe 27 iunie
- PRESALE 2: 95 lei Acces General si 149 lei Golden Circle pana pe 27 iunie
- LA INTRARE: 100 lei Acces General si 159 lei Golden Circle




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:







Like us on Facebook