Implant Pentru Refuz lanseaza albumul ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) in Club 13 din Constanta

Implant Pentru Refuz lanseaza albumul ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) in Club 13 din Constanta

18 Noiembrie 2016
Constanta - Club 13

Implant pentru Refuz lanseaza toamna aceasta albumul ACUSTIC (LIVE@UNIRII5). Acesta va fi insotit de un turneu de lansare care va strabate tara.

Discul contine piesele inregistrate live in cadrul concertului acustic sustinut in octombrie 2015 pe scena de la Unirii5. Aceasta este prima productie live pe care Implant pentru Refuz o publica. Trupa va lansa albumul in cadrul unui turneu cu un concept special. Concertele sunt compuse din doua parti, jumatate din piese vor fi interpretate acustic, jumatate electric. 

“In toamna anului trecut am avut un concert acustic in gradina de la Unirii5. Am cantat piese care pentru noi inseamna foarte mult si pe care vrem sa le oferim publicului intr-o alta nuanta. A fost o experienta fantastica atat pentru noi cat si pentru fani. Am primit un val de reactii pozitive si asta ne-a entuziasmat sa transpunem concertul intr-un album de sine statator: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).” – declara Implant pentru Refuz.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existenta printr-un sunet mereu proaspat si versuri atent conectate la realitate. Cu o muzica pe deopotriva sensiblia si plina de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexa in cultura muzicii contemporane din tara noastra.

ACUSTIC (LIVE@UNIRII5) este realizat de Implant pentru Refuz:

Octavian "Vita" Horvath – voce; 

Valentin "Freaky"Popescu – chitara voce; 

Razvan "Meshu" Nicov – chitara; 

Czifrak "Pista" Stefan - bas;

Alexandru Hera – tobe

 

Alaturi de:

Gabriel Almasi – theremin

Lelia Nicolaiciuc – voce 

 

http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

http://www.implantpentrurefuz.com/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/898803973585723/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: