International Tattoo Convention Bucharest la Palatul Bragadirul in perioada 1-3 Noiembrie


01 Noiembrie 2019 - 03 Noiembrie 2019
Bucuresti - Palatul Bragadiru
Pret: 50 - 200

 Intre 1 si 3 noiembrie are loc cel mai mare eveniment dedicat tatuajelor din sud-estul Europei. International Tattoo Convention Bucharest sarbatoreste cea de-a 10-a editie la Palatul Bragadiru din Bucuresti.

Vor ajunge in Bucuresti unii dintre cei mai admirati artisti tatuatori din lume, cum ar fi Tommy Lee Wendtner (Austria), Bob Tyrrell (USA), Robert Hernandez (Spania), A.D. Pancho (Olanda) si multi altii.

Timp de trei zile, publicul are optiunea sa-si faca tatuaje, piercing-uri si sa urmareasca o serie de spectacole inedite, unicat in Romania, de la shibari la suspendari si body modifications. Muzica este si ea prezenta, prin KISS Forever Band, Sunet Fin, Anamaria Nicoara, alaturi de zone de bar si de mancare.

Vor exista demonstratii de desen in nisip tinute de Ana Munteanu, Cyborg Tattoo Artist (JC Sheitan) povesteste despre cum a inceput sa tatueze cu o mana robotica dupa ce si-a pierdut bratul in urma cu 25 ani, Emilio Gonzalez despre cum viata in Venezuela i-a transformat cariera si Doug Smode (Canada) raspunde curiozitatilor vizitatorilor legate de arta japoneza shibari si bondage.

International Tattoo Convention Bucharest inseamna un spatiu lipsit de prejudecati. Pretul unui bilet este de 50 de lei pentru abonamentul de 3 zile si 200 de lei pentru abonamentul VIP, ce include alte beneficii precum ocazia de a face cunostinta cu artistii participanti, acces la afterparty, un tricou oficial al evenimentului.

Pentru ca unul dintre motivele principale ale Asociatiei Tattoo & Piercing Romania il reprezinta promovarea tatuajului la nivel de arta si acceptarea persoanelor tatuate in societate, 'Gala Ambasadorilor Tatuajului in Romania' recunoaste persoanele publice care au decis sa se tatueze si, mai ales, sa isi poarte tatuajele "la vedere", au avut un rol important in dezvolarea acestei forme de arta. Astfel, 10 personalitati media vor primi recunoasterea comunitatii online pe scena de la International Tattoo Convention Bucharest 2019.

In ultimii 10 ani, International Tattoo Convention Bucharest a reunit unii dintre cei mai buni artisti tatuatori, specialisti in body piercing, muzicieni, acrobati, magicieni, impatimiti ai tatuajelor si numerosi curiosi atrasi de arta corporala la evenimentul organizat de Next Level Tattoo in colaborare cu Asociatia Tattoo and Piercing Romania si UETA – United European Tattoo Artists.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook