IRIS si Cristi Minculescu in concert la Hard Rock Cafe pe 2 Septembrie

IRIS si Cristi Minculescu in concert la Hard Rock Cafe pe 2 Septembrie

02 Septembrie 2015
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 90 - 60 de Lei

 Miercuri, 2 septembrie de la ora 21:00, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa petrecei o seara de neuitat alaturi de IRIS si Cristi Minculescu.

Vino la Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru evenimente cu clasa din Bucuresti, sa fii aproape de artistii tai si sa te bucuri de muzica lor pe un sunet perfect si sa fii servit/a asa cum trebuie.

Biletele pentru showul IRIS si Cristi Minculescu se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, reteaua de magazine Say – partener Orange dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara) dar si la Hard Rock Cafe.

Biletele in presale au urmatoarele preturi:

- 90 de lei cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei cu loc la masa, in sala, fumatori sau nefumatori

Sunt disponibile de asemenea si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 60 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 70 de lei acces general cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti – Soseaua Kiseleff, nr 32, in parcul Herastrau. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by ROCK FM.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: