Iubim 2Roti intre 25 si 27 mai in Quantic


25 Mai 2018 - 27 Mai 2018
Bucuresti - Quantic
Pret: 30 - 60 RON

 Intre 25 si 27 mai clubul Quantic este oaza de verdeata in care poti fugi de oras, alaturi de cei asemeni, in cadrul celei de-a sasea editii Iubim 2 Roti! Free Riders te invita sa faci parte dintr-un eveniment cu suflet, ce saluta diversitatea si o aduce sub umbrela unei pasiuni comune.

Timp de trei zile, iubitorii de doua roti si muzica vor da inca o data glas comunitatii pe care o sustin, intr-un spatiu ce se incapataneaza sa se izoleze de cotidian. Te asteapta parade moto si velo, trei zile de concerte in aer liber si after-party. Altfel spus, te asteapta un weekend de evadare din banal si regasire intre apropiati.

Vor urca pe scenele festivalului:

Vineri - 25 Mai:

#scenaTullamoreDEW : Bucovina, Dirty Shirt, Bucium

#scenaAlexander : Ska-nk, Relative

Sambata - 26 Mai:

#scenaTullamoreDEW : Cargo, ZOB, Revolver, CrossFinger, Bodark, Jack of all trades

#scenaAlexander : Mihai Margineanu + more TBA

Duminica - 27 Mai:

#scenaTullamoreDEW : Trooper, Altar, Sanctuar, Fara Vise, Semne

#scenaAlexander : C.I.A., Nimeni Altu'

Condusi de pasiune, uniti de doua roti!

#iubim2roti

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook