Kalandra si Lili Refrain la /FORM Space

Kalandra si Lili Refrain la /FORM Space

07 Octombrie 2024
Cluj Napoca - FORM Space
Pret: 69 - 100

 Kalandra si Lili Refrain canta pe 7 octombrie la /FORM Space din Cluj-Napoca. Primele 100 de bilete au pret earlybird.

Kalandra este un proiect din Scandinavia, din care fac parte patru artisti din Norvegia si Suedia. Abordeaza un neofolk cu influente melodice, muzica lor fiind transpusa pana acum in doua materiale de studio.

Si-au inceput activitatea in 2011 si intr-un timp destul de scurt au atras atentia prin muzica lor, fiind semnati de By Norse Music, casa de discuri cu care colaboreaza Ivar Bjornson si Einar Selvik, Sowulo sau Wardruna. Temele predilecte din muzica semnata Kalandra graviteaza in jurul naturii si a relatiei omului cu aceasta.

Lili Refrain este o artista dn Roma, Italia care creaza muzica suprapunand sunete care se combina intr-un mod minimalist dand nastere unor piese de diferite influente, de la folk la psychedelic sau de la blues la metal. Din 2007 pana in prezent a laansat cinci albume de studio, fiecare unic si cu un sound aparte.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Primele 100: 69 lei

- Urmatoarele 200: 79 lei

- In presale: 89

- La acces: 100 lei

 

La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing

Un eveniment METALHEAD

Organizator: BESTMUSIC LIVE SRLDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f