KISS Rocks Vegas se vede la Happy Cinema Bucuresti

17 Noiembrie 2017
Bucuresti - Happy Cinema
Pret: 35 RON

 Seria "Rock Classics" cu concerte, remasterizate, sonorizare 5.1,continua la Happy Cinema Bucuresti in Liberty Center pe 17 noiembrie 2017 ora 20:00 cu filmul-concert KISS Rocks Vegas .

Surprinsa la apogeul Turneului Mondial cu ocazia aniversarii a 40 de ani, formatia inclusa in Rock and Roll Hall of Fame a zguduit Las Vegas-ul in timpul concertelor de la The Joint, Hard Rock Hotel & Casino, in noiembrie 2014.

Pe o scena cu decoruri impresionante, inspirate din Sin City, KISS interpreteaza piese clasice din impresionanta discografie ce insumeaza un total de 44 de albume: "Rock And Roll All Night," "Detroit Rock City," "Shout It Out Loud," "Love Gun" si multe altele. Cu efecte pirotehnice spectaculoase, filmul prezinta o experienta rock electrizanta ce a adus formatiei recunoscuta pentru anvergura spectacolelor sale live peste 100 de milioane de dolari in vanzari la nivel global.

 "KaBOOM! Suntem mandri de show-ul pe care l-am facut si stim ca orice spectator va fi dat pe spate" -Gene Simmons

"We Rocked and Vegas Rolled ! A fost un show epic marca KISS ! Cred ca orice fan rock and roll o sa se bucure de acest spectacol unic, pe care numai KISS il putea pune in scena- Paul Stanley

Website: www.happycinema.ro

Facebook: https://www.facebook.com/HappyCinemaBucuresti

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook