Klausenburg Metal Gathering pe 17 noiembrie la Cluj, in Form Space

17 Noiembrie 2017
Cluj Napoca - Form Space, Cluj-Napoca
Pret: 60 Lei

Klausenburg Metal Gathering este un proiect Nomad Events, materializat sub forma unui eveniment de lunga durata, care are ca scop aducerea pe scena metalului din Cluj Napoca atat formatii cu nume mari din Europa, cat si formatii care sunt inca la inceputuri, dar cu un sound deosebit.

Prima editie a evenimentului va avea loc pe data de 17 noiembrie, in /Form Space, un loc pe care cu siguranta majoritatea dintre voi il cunoasteti de la marile evenimente ale Clujului.

Line-up-ul se deschide cu Primordial, headlinerii serii, o trupa de pagan metal (autointitulat primordial metal), din Dublin, Irlanda. Fondata in 1987 ca trupa de coveruri, Primordial a avut mai multi vocali. In momentul in care A.A. Nemtheanga s-a alaturat grupului, acetia au inregistrat primul demo, in 1993, Dark Romanticism. Acesta a fost vandut in peste o mie de copii, iar Primordial s-a trezit in fruntea celui de-al doilea val al miscarii black metal.

Cu un mix letal de doom si death, impreuna cu niste elemente de muzica folk irlandeza traditionala, trupa a lansat albumul de debut, Imrama, via Cacophonuous Records, in 1995. Urmatoarele albume, A Journey's End (1998), Spirit the Earth Aflame (2001), Storm Before Calm (2002) si The Gathering Wilderness (2005), au adus influentele celtice mult mai pregnant in muzica acestora. Lansat in 2007, The Nameless Dead a fost inregistrat doar cu echipament analogic, iar rezultatul a fost cel mai brut si mai spontan sunet pana atunci. Au urmat Redemption at the Puritan’s Hand, in 2011, mult laudatul Where Greater Men Have Fallen, in 2014, si albumul live Gods to the Godless in 2016.

A doua formatie anuntata este Eufobia, formatie death metal din Bulgaria, cu care ne-am mai vazut de cate ori pe scena din Cluj. 

A treia formatie anuntata este Desecrate, formatie de death metal din Italia, care vor veni pentru prima oara pe scena Clujului!

http://www.desecrate.it/

Co-headlinerii serii vor fi suedezii de la Nox Vorago, formatie 

Progressive / Symphonic Death Metal!

Bilete:

Earlybird - 60 RON - pana in data de 20 Octombrie

Presale - 70 RON - pana in ziua evenimentului

 

La intrare, in limita biletelor disponibile, pretul va fi 80 RON

Veti avea posibilitatea sa va bucurati de merch original, prin sprijinul prietenilor de la MetalHead Merch, care vor fi in seara de 17 noiembrie alaturi de noi!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Eveniment organizat de Nomad Events

Zi-ne parerea ta:

ĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook