Klausenburg Metal Gathering pe 17 noiembrie la Cluj, in Form Space


17 Noiembrie 2017
Cluj Napoca - Form Space, Cluj-Napoca
Pret: 60 Lei

01.11.2017

KLAUSENBURG METAL GATHERING, vineri, 17.11.2017, /Form Space, Cluj-Napoca

 Klausenburg Metal Gathering este un proiect Nomad Events, conceput sub forma unui eveniment pe termen lung, care are ca scop aducerea pe scena metalului din Cluj atat formatii cu nume mari din Europa, cat si formatii care sunt inca la inceputuri, dar cu un sound deosebit.

Prima editie a evenimentului va avea loc vineri, 17 noiembrie, in clubul /Form Space din Cluj-Napoca. Headliner-ul serii este Primordial, legendara trupa irlandeza de celtic black metal/pagan metal cu peste 30 de ani de activitate si nu mai putin de 9 albume de studio. Cu o prezenta scenica impresionanta, trupa Primordial promite publicului transilvanean un concert de zile mari cu un setlist cuprinzator, care sa satisfaca toate preferintele celor prezenti in sala.

Dupa ce au deschis de curand pentru Children of Bodom, suedezii de la Nox Vorago vin la Cluj dornici sa prezinte ambitiosul lor concept muzical inspirat din toata gama muzicii metal, de la elemente de prog si death metal la symphonic si black metal.

Seara va fi deschisa de Desecrate, formatie italiana de death metal cu un sound unic si inovativ conferit de combinatia de pian si riff-uri agresive, care vor veni pentru prima oara pe scena Clujului, si Eufobia, o formatie de death metal din Bulgaria cu o priza deosebita la publicul romanesc de metale grele.

Mai multe detalii se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/pg/nomadeventsro/events/

Biletele costa 70 de lei si se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

De asemenea, acestea sunt disponibile si in format tiparit la Mike's Pub din Cluj-Napoca, in numar limitat, la pret de early bird (60 lei), precum si la intrare, in ziua evenimentului, la pretul de 80 lei.

Veti avea posibilitatea sa va bucurati de merch original, prin sprijinul prietenilor de la MetalHead Merch, care vor fi in seara de 17 noiembrie alaturi de noi!

Klausenburg Metal Gathering este un eveniment organizat de Nomad Events.

Parteneri media: Rock FM, Din Intunerec, Emisiunea Supersound, Metalhead, iabilet.ro, Definite Rock, The Intermission, Zile si Nopti, Cluj.com

Parteneri strategici: Cavalleria, Final Step Productions, M&C Musical Instruments, Transylvania Wood, Barbosii.ro, SKII Vodka, Grolsch, Iabilet.ro.

13.06.2017

Klausenburg Metal Gathering pe 17 noiembrie la Cluj, in Form Space

Klausenburg Metal Gathering este un proiect Nomad Events, materializat sub forma unui eveniment de lunga durata, care are ca scop aducerea pe scena metalului din Cluj Napoca atat formatii cu nume mari din Europa, cat si formatii care sunt inca la inceputuri, dar cu un sound deosebit.

Prima editie a evenimentului va avea loc pe data de 17 noiembrie, in /Form Space, un loc pe care cu siguranta majoritatea dintre voi il cunoasteti de la marile evenimente ale Clujului.

Line-up-ul se deschide cu Primordial, headlinerii serii, o trupa de pagan metal (autointitulat primordial metal), din Dublin, Irlanda. Fondata in 1987 ca trupa de coveruri, Primordial a avut mai multi vocali. In momentul in care A.A. Nemtheanga s-a alaturat grupului, acetia au inregistrat primul demo, in 1993, Dark Romanticism. Acesta a fost vandut in peste o mie de copii, iar Primordial s-a trezit in fruntea celui de-al doilea val al miscarii black metal.

Cu un mix letal de doom si death, impreuna cu niste elemente de muzica folk irlandeza traditionala, trupa a lansat albumul de debut, Imrama, via Cacophonuous Records, in 1995. Urmatoarele albume, A Journey's End (1998), Spirit the Earth Aflame (2001), Storm Before Calm (2002) si The Gathering Wilderness (2005), au adus influentele celtice mult mai pregnant in muzica acestora. Lansat in 2007, The Nameless Dead a fost inregistrat doar cu echipament analogic, iar rezultatul a fost cel mai brut si mai spontan sunet pana atunci. Au urmat Redemption at the Puritan’s Hand, in 2011, mult laudatul Where Greater Men Have Fallen, in 2014, si albumul live Gods to the Godless in 2016.

A doua formatie anuntata este Eufobia, formatie death metal din Bulgaria, cu care ne-am mai vazut de cate ori pe scena din Cluj. 

A treia formatie anuntata este Desecrate, formatie de death metal din Italia, care vor veni pentru prima oara pe scena Clujului!

http://www.desecrate.it/

Co-headlinerii serii vor fi suedezii de la Nox Vorago, formatie 

Progressive / Symphonic Death Metal!

Bilete:

Earlybird - 60 RON - pana in data de 20 Octombrie

Presale - 70 RON - pana in ziua evenimentului

 

La intrare, in limita biletelor disponibile, pretul va fi 80 RON

Veti avea posibilitatea sa va bucurati de merch original, prin sprijinul prietenilor de la MetalHead Merch, care vor fi in seara de 17 noiembrie alaturi de noi!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Eveniment organizat de Nomad EventsDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook