Lansare de album Akral Necrosis pe 25 septembrie in Quantic Club


25 Septembrie 2020 - 25 August 2020
Bucuresti - Club Quantic
Pret: 40-50

25.09.2020

Programul si regulamentul concertului de lansare Akral Necrosis din Quantic Club

Akral Necrosis vor lansa cel de-al treilea album, intitulat “The Greater Absence”, pe 25 septembrie in cadrul unui concert special, alaturi de Rancorum si Váthos. Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

In cadrul evenimentului de lansare, NU VA EXISTA UN STAND CLASIC DE MERCHANDISE pentru a evita agolemeratia si tranzactiile cu cash. In zona de concert va fi instalat un stand unde doar cei care au precomandat si platit online vor putea sa-si ridice comanda.

Persoanele care si-au achizitionat bilet sunt rugate sa se prezinte din timp pentru a asista la concertele tuturor celor 3 formatii ale serii.

Program:

18:00 - Acces public

19:15 - Vathos

20:00 - Rancorum

20:45 - Akral Necrosis

Regulament din partea clubului:

Pentru o buna desfasurare a evenimentului va punem la dispozitie si regulile de acces si de participare la eveniment, conforme cu contextul actual, cu care (poate) sunteti deja obisnuiti :)

accesul in zona de eveniment se face direct in Gradina de Vara Quantic (prin spatele locatiei), nu o taiati prin sala, ci ocoliti  :)

se permite accesul in zona de eveniment incepand cu ora 19:00!

am reusit sa eficientizam spatiul din Gradina de Vara cu butoaie colorate la care pot sta cate 2 persoane (tot pe scaune, nu va tinem in picioare). Astfel, configuratia meselor din Gradina de vara este de 4 persoane, 3 persoane si mai nou, 2 persoane.

in ziua evenimentului incepand cu ora de acces, fiecarui participant i se va aloca un loc la o masa.

din cauza capacitatii limitate a spatiului, aranjarea la mese se va putea face si cu alte persoane, dar asta nu e o problema, nu? legam prietenii noi :)

mesele sunt asezate la o distanta de 2 metri, conform normelor in vigoare, distanta dintre scena si public este de 4m+,

nu depasiti "linia" la intrare, la grupurile sanitare si in mai multe puncte, gasiti dispensere cu solutie dezinfectanta pentru maini. Folositi-le cu incredere, dar nu le luati acasa :)

accesul in zona evenimentului se face doar cu masca din dotare (proprie, personala, d'acasa)

purtarea mastii (medicala/non-medicala) este obligatorie, pentru o protectie eficace, atat pentru siguranta dvs, cat si a celor din jur trebuie sa acopere atat gura, cat si nasucul.

toti angajatii Quantic, de o buna bucata de timp, poarta in permanenta masca si manusi, dezinfecteaza mesele, toate spatiile, in special cele tranzitate, asa ca daca se intampla sa mai greseasca vreo comanda, iertati-i, poate sunt “murati” si “slab oxigenati”, dar isi fac treaba cu drag pentru protectia tuturor

Nici noua nu ne plac unele reguli, dar pentru siguranta tuturor si a unei forme aproape normala de viata, trebuie sa ne conformam. Asa ca la “semi” concerte, aceste reguli ne vor insoti pana la noi reglementari, asa ca vom fi cu normele ca la terasa, dar cu muzica live pe fundal.

 

28.08.2020

Rancorum si Vathos, invitati speciali in concertul de lansare al noului album Akral Necrosis

 Akral Necrosis vor lansa cel de-al treilea album, intitulat “The Greater Absence”, pe 25 septembrie in cadrul unui concert special, alaturi de Rancorum si Vathos. Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

Pretul unui bilet este de 40 de lei, iar in ziua evenimentului va fi de 50 de lei.

Numarul biletelor este limitat si nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranta si preventie epidemiologica in vigoare. 

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Rancorum delimiteaza un cvintet bucurestean cu inceputuri destul de vag definite in timp. Primele idei despre ce s-ar putea face au aparut prin 2014-2015, interval in care s-au stabilit cativa parametri si o anumita directie pentru death-metalul propus. Totul a prins contur in compozitiile ulterioare, o parte dintre ele fiind lansate in 2018 pe albumul de debut “The Vermin Shrine”. Dupa un an 2020 presarat deja cu foarte multe concerte anulate, Rancorum se va face din nou auzit, asa cum s-a consacrat, cu un program de riffuri grele si foarte grele, prezentat de aceasta data intr-o noua formula a trupei.

Formatia Vathos ia fiinta in Bucuresti la finele anului 2017. Componenta actuala este: Radu(voce), Alex(chitara), Ducu(chitara), Dany(bas), Gigi(tobe). Perioada de materializare a stilului muzical - cu elemente de post black atmosferic, melodic death metal cu diverse influente in sub-genurile muzicii extreme -  da nastere unui amestec de melodiocitate si agresivitate, conturand sunetul propriu al grupului intr-un timp foarte scurt. Muzica creata capteaza rapid atentia ascultatorilor din underground-ul de metal extrem, iar intr-o perioada de doi ani aduce trupei numeroase concerte in palmares.

10.08.2020

Lansare de album Akral Necrosis pe 25 septembrie in Quantic Club

 Akral Necrosis se pregatesc sa lanseze cel de-al treilea album pe 25 septembrie in cadrul unui concert special, singurul pe care trupa il va sustine in 2020.

Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

Pretul unui bilet este de 40 de lei, iar in ziua evenimentului va fi de 50 de lei.

Numarul biletelor este limitat si nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranta si preventie epidemiologica in vigoare.

Biletele se pun in vanzare doar online prin iabilet si nu se vor comercializa la locatie pentru a avea un acces cat mai rapid in zona de concert.

Mai multe detalii despre desfasurarea concertului si trupele invitate vor fi dezvaluite in curand.

Noul album Akral Necrosis are 10 piese, o durata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual. Materialul a fost inregistrat intr-o componenta cel putin interesanta, cu Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia.

Materialul va putea fi achizitionat in format fizic in ziua concertului, alaturi de merchandise oficial.

Concertul de lansare din 25 septembrie este primul in noua componenta a trupei, cu Philip Philipov in spatele tobei.

Akral Necrosis a debutat in 2011 cu albumul "Pandemic Dominion", un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. In 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu "Underlight", de data aceasta un material construit in jurul singurei certitudini a conditiei umane. Numele noului album va fi dezvaluit alaturi de artwork si tracklist in urmatoarea perioada.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook