Lansare de album Trooper 'Stefan cel Mare Poemele Moldovei'


16 Februarie 2019
Bucuresti - Quantic
Pret: 30-100

14.02.2019

Program lansare Trooper 'Stefan cel Mare Poemele Moldovei' in Quantic

 A mai ramas o zi pana la concertul Trooper din clubul Quantic. Muzicienii lanseaza albumul cu numarul noua, 'Stefan cel Mare – Poemele Moldovei'. 

Detinatorii de bilete Vip sunt asteptati sambata, 16 februarie, la ora 12:30, la clubul Quantic, pentru a participa la probele de sunet alaturi de formatie.

Biletele au urmatoarele preturi: 

30 de lei in presale (pana vineri, 15 februarie)

50 de lei in ziua concertului 

100 categoria VIP ( SOLD OUT) – include un tricou Trooper, poster semnat, poza individuala cu trupa, participare la probele de sunet, intrare in sala cu 30 de minute inainte de deschiderea oficiala a usilor.

Cei cu Golden Card au acces gratuit la concert. 

PROGRAM:

Open Doors Vip – 19.30

Open Doors – 20:00

Trooper – 21:15

Trooper le-a pregatit fanilor sai o mare surpriza: un album nou, mult asteptat, si o lansare unicat in Bucuresti. 'Stefan cel Mare – Poemele Moldovei' este disponibil incepand de la 1 septembrie. Acest nou disc marca Trooper reprezinta o opera rock, a doua dupa 'Vlad Tepes – Poemele Valahiei'.

'Atunci cand am lansat ‘Vlad Tepes’, in 2009, aveam in minte sa faca parte dintr-o trilogie, insa fara sa fortam aparitia urmatoarelor albume. Asa ca acum, dupa aproape 10 ani, a sosit momentul sa punem pe piata partea a doua. Avem o istorie interesanta, avem personaje istorice care au participat la constructia Europei asa cum o stim astazi. Astazi, multi oameni nu mai constientizeaza ca fara trecut nu poti avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinati de trecut si de povestile care au creat prezentul', spune Alin Dinca, solistul Trooper.

Lansarea din Bucuresti a albumului 'Stefan cel Mare – Poemele Moldovei' va fi una cu totul speciala. Trooper va avea decoruri spectaculoase si invitati celebri la aceasta sarbatoare ce se anunta unica. 'Vrem sa construim o poveste, sa ii facem pe cei din public sa plece intr-o calatorie alaturi de noi. Am folosit toate oportunitatile oferite de muzica pentru a incerca sa proiectam efectiv imagini prin note', a mai adaugat solistul.

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 700 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks 

Site - www.trooper.ro 

Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/1883470455277605/ 

Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/ 

YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

11.05.2018

Lansare de album Trooper 'Stefan cel Mare Poemele Moldovei'

 Trooper le-a pregatit fanilor sai o mare surpriza: un album nou, mult asteptat, si o lansare unicat in Bucuresti.

“Stefan cel Mare – Poemele Moldovei” va fi disponibil incepand de la 1 septembrie. Acest nou disc marca Trooper reprezinta o opera rock, a doua dupa “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”. 

“Atunci cand am lansat ‘Vlad Tepes’, in 2009, aveam in minte sa faca parte dintr-o trilogie, insa fara sa fortam aparitia urmatoarelor albume. Asa ca acum, dupa aproape 10 ani, a sosit momentul sa punem pe piata partea a doua. Avem o istorie interesanta, avem personaje istorice care au participat la constructia Europei asa cum o stim astazi. Astazi, multi oameni nu mai constientizeaza ca fara trecut nu poti avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinati de trecut si de povestile care au creat prezentul”, spune Alin Dinca, solistul Trooper. 

Lansarea din Bucuresti a albumului “Stefan cel Mare – Poemele Moldovei” va fi una cu totul speciala. Trooper va avea decoruri spectaculoase si invitati celebri la aceasta sarbatoare ce se anunta unica. “Vrem sa construim o poveste, sa ii facem pe cei din public sa plece intr-o calatorie alaturi de noi. Am folosit toate oportunitatile oferite de muzica pentru a incerca sa proiectam efectiv imagini prin note”, a mai adaugat solistul.

Noul albumul va aparea pe piata incepand cu 1 septembrie anul acesta, urmand ca lansarea in Bucuresti sa aiba loc pe 16 februarie 2019, in Club Quantic, de la ora 20.00.

Pretul biletelor este de 30 de lei in presale si de 50 de lei in ziua concertului.

Mai multe detalii despre eveniment puteti afla de pe pagina oficiala de Facebook a formatiei Trooper. 

In cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 700 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook