Lansarea clip si single Days of Confusion 'Dharkata' in Colectiv din Bucuresti pe 2 Aprilie


02 Aprilie 2015
Bucuresti - Colectiv
Pret: 20 de Lei

 Days of Confusion lanseaza un nou single si videoclip, pe data de 2 Aprilie (Joi), in clubul Colectiv din Bucuresti, avandu-i ca invitati pe Breathelast si Mindcage Escape.

Numele ‘Dharkata’, reprezinta o combinatie intre doua cuvinte Dharma si Kata.

Dharma este un cuvant provenit din limba sanskrita, un concept cheie ce poate adopta multe intelesuri, neavand o traducere exacta in termeni asa zisi ‘vestici’. Interpretarea folosita de noi are legatura cu legea cosmica (naturala) care guverneaza cursul vietii si felul cel mai potrivit in care noi ca fiinte umane, invatam sa traim conform acestor legi, pastrand echilibrul lor natural.

Kata, este un termen aflat la baza artelor martiale Japoneze si reprezinta modul de perfectionare a unei forme sau tehnici , prin repetitia pe deplin constientizata a unei miscari anume, pana cand aceasta devine un reflex al practicantului.

Puse la un loc, cele doua simbolizeaza perfectionarea continua a mintii, corpului si spiritului fiecaruia dintre noi, pentru intelegerea, acceptarea si traiul conform legilor mai sus amintite.

Versurile piesei portretizeaza acest concept prin antiteza dintre creatie si distrugere, dificil si usor, armonie si haos - alegerile constante in fata carora este pus individul in viata sa de zi cu zi si dificultatea cu care acesta isi duce existenta, stiind ca de multe ori, aceste alegeri si actiuni nu au fost rezultatul unei decizii armonioase luata la unison cu mintea, spiritul si trupul.

Videoclipul piesei este realizat de catre echipa The Cell, cu sprijinul si participarea lui Sensei Dragos Chiric si al scolii de arte martiale traditionale Seibukan Dojo, iar vizionarea in premiera va avea loc chiar in cadrul concertului de lansare, pe data de 2 Aprilie in clubul Colectiv (Strada Tabacarilor Nr.7, Bucuresti)Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook