Lenny Kravitz la Cluj-Napoca pe 6 Mai 2019


06 Mai 2019
Cluj Napoca - Sala Polivalenta

02.05.2019

Concert Lenny Kravitz: program si reguli de acces

 Doar cateva zile ne mai despart de concertul Lenny Kravitz din Cluj-Napoca. Show-ul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, Raise Vibration.

Programul zilei de 6 mai

Accesul se va face incepand cu ora 18:00 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete. Artista Annahstasia Enuke va canta in deschiderea show-ului incepand cu ora 20:00, urmand ca Lenny Kravitz sa urce pe scena in jurul orei 21.

Organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi unul redus.

Regulile de acces

Organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare zonelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, portile fiind semnalizate corespunzator.  

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Fara actul de identitate, accesul in spatiul de concert nu va fi permis.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare achizitionate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locatia nu dispune de spatii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomanda publicului sa nu vina cu obiecte interzise.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maxim o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Alte informatii generale

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele.

Odata iesiti din zona de concert, pentru a reveni in sala, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Acelasi lucru este valabil si pentru posesorii de bratari.

Inregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

In incinta Salii Polivalente BTarena, fumatul este strict interzis, mai putin in zonele special amenajate si marcate. Cei care nu vor respecta aceasta regula sunt pasibili de amenda.

Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare.

Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului, catre organizator si terti.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Achizitionarea bauturilor si produselor alimentare

In incinta Salii Polivalente, spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa, inghetata si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Toate barurile, la fel si toaletele, vor fi amplasate pe inel, la etajele 1 si 2 ale Salii Polivalente, precum si in zona de fumatori.

Parcare

Publicul este incurajat sa vina la concert folosind mijloacele de transport in comun. Daca spectatorii aleg totusi sa vina cu masina personala, acestia sunt rugati sa apeleze la parcarile publice aflate in apropiere, parcarea Salii Polivalente nefiind disponibila pentru concertul de luni.  

Bilete 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

19.09.2018

S-au pus in vanzare biletele la concertul Lenny Kravtiz

  Lenny Kravitz revine in Romania, pentru un concert in premiera in Cluj-Napoca. Artistul a decis ca dupa intalnirea din 2008 din Bucuresti, sa ofere romanilor o noua seara de neuitat.

 Pentru prima oara pe o scena din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul sau album, Raise Vibration.

Biletele au fost puse astazi, 19 Septembrie in vanzare. Acestea se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara si au urmatoarele preturi:

Teren / Standing - 315 lei + taxe - pret final 350 lei

Categoria 1 - 490,5 lei + taxe - pret final 545 lei

Categoria 2 - 346,5 lei + taxe - pret final 385 lei

Categoria 3 - 283,5 lei + taxe - pret final 315 lei

Categoria 4 - 247,5 lei + taxe - pret final 275 lei

12.09.2018

Lenny Kravitz la Cluj-Napoca pe 6 Mai 2019

 Lenny Kravitz revine in Romania, pentru un concert in premiera in Cluj-Napoca. Artistul a decis ca dupa intalnirea din 2008 din Bucuresti, sa ofere romanilor o noua seara de neuitat. Pentru prima oara pe o scena din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul sau album, Raise Vibration.

Pe data de 6 mai 2019, in Sala Polivalentadin Cluj-Napoca. Fanii vor asculta atat piesele noi ale artistului, dar si hituri precum: 'Are You Gonna Go My Way', 'If You Can’t Say No', 'I Belong To You', 'Fly Away' si 'American Woman'. Biletele se pun in vanzare pe 19 septembrie pe iabilet.ro

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibration ce va incepe pe 26 aprilie 2019. 

Turneul cuprinde reprezentatii in 16 tari de pe continent, printre care Franta, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria si, bineinteles, Romania. 

 Turneul promoveaza noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniaza sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues si soul. Cu un sunet proaspat, actual, tineresc si imbogatit de cele trei decenii de muzica, Raise Vibration devine un moment de renastere creativa si reprezinta o realizare curajoasa, vie si ingenioasa demna de maiestria si spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, 'It’s Enough', s-a remarcat ca una din cele mai puternice compozitii ale artistului, aceasta fiind o reflectare critica asupra problemelor cu care se confrunta omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, 'Low', porneste cu un sunet funky peste care se adauga trompete, corzi si numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson. 

Considerat unul dintre cei mai proemineti muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depasit barierele impuse de gen muzical, stil, rasa si statut social pe parcursul celor 20 de ani de cariera muzicala. Scriitor, producator, vocalist si virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat castigator al Premiului Grammy pentru categoria 'Best Male Rock Vocal Performance' 4 ani consecutivi, detinand chiar recordul pentru categorie. 

 Pe langa cele 10 albume ale sale care s-au vandut in mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a facut trecerea si catre industria cinematografica, cu roluri in filme precum 'The Hunger Games: Catching Fire', 'Precious' si 'The Butler'.

Biletele pentru concertul din Cluj-Napoca se pun in vanzare pe data de 19 septembrie, miercuri, ora 12:00 pe iabilet.ro dar si in format fizic din Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook