Marco Mendoza pe 11 Mai in Quantic

Marco Mendoza pe 11 Mai in Quantic

11 Mai 2022
Abrud - Quantic
Pret: 65 lei

Marco Mendoza revine in Romania pe 11 mai pentru un concert de neuitat. Opening act: The Groovy Bastard.

Cantaretul american de rock si-a inceput cariera muzicala in 1989 si a avut colaborari cu zeci de artisti, precum John Skyes, George Lynch sau Dolores O'Riordan. Proiectul sau solo si l-a inceput in 2007, atunci cand a lansat si primul album, "Live for tomorrow", iar de curand a anuntat ca va scoate un nou material anul acesta. 

Groovy Bastards este o trupa jazz-funk, infiintata in 2015, inBucuresti, alcatuita din Ioana Visinescu – voce, Andrei Balasa – chitara, SerbanMateescu – bassi Theo Ionescu – tobe. Aceasta trupa se adreseaza oricarui segment de varsta care traieste prinmuzica si este deschis la "putin din toate". 

* Accesul este gratuit pentru copiii cu varsta sub 7 ani. Recomandam parintilor/tutorilor sa asigure copiilor casti de protectie. 

Minorii cu varstaintre 12 ani si 16 ani pot intra la eveniment in baza unui bilet valid, numai insotiti de un parinte sau tutore si doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces. 

Minorii cu varsta intre 16 ani impliniti si 18 ani neimpliniti pot intra neinsotiti la eveniment pe baza biletului. 

Organizatorii pot solicita actul de identitate al participantilor la eveniment in scopul verificarii varstei acestora. 

Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se incadreaza in regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnata. 

In cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii si filmari care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre si ale partenerilor, iar unele pot contine, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezinta acordul implicit pentru folosirea lor in aceste scopuri. 

Nu recomandam participarea persoanelor care sufera de epilepsie. In cadrul evenimentuluipoate fi folosita lumina cu efect stroboscopic, care creste riscul declansarii crizelor de epilepsie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. 


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate: