Maximum Rock Festival 2014: Elvenking, prima trupa confirmata

Poze de la concert (click pentru a le mări)

POZE MAXIMUM ROCK 2014 POZE MAXIMUM ROCK 2014 POZE MAXIMUM ROCK 2014 POZE MAXIMUM ROCK 2014
Adauga si tu o poza
Maximum Rock Festival 2014: Elvenking, prima trupa confirmata

24 Octombrie 2014 - 25 Octombrie 2014
Bucuresti - Turbohalle

26.10.2014

POZE Maximum Rock Festival 2014

 

 

O galerie cu imagini de la MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2014, eveniment al carui headlineri au fost Evergrey, Dark Tranquillity, Unleashed si Tristania, poate fi urmarita accesand linkul de mai jos.


POZE Maximum Rock Festival 2014

Foto: Alin Pildner


Poze Maximum Rock Festival 2014: Elvenking, prima trupa confirmata (User Foto) - POZE MAXIMUM ROCK 2014

 


 
23.10.2014

Sebastian Natas (Kempes) completeaza lineup-ul tobosarilor ce vor urca pe scena Drum Stage. Programul complet al evenimentului

 


Sebastian Natas (Kempes) va urca pe scena Drum Stage, el alaturandu-se lineup-ului de artisti ce vor intretine atmosfera la Maximum Rock Festival.

 
Pe langa trupa Kempes, Sebastian mai activeaza in Alex Porro & Band, Interitus Day si Coffee Fix. El bate la tobe de la 16 ani si pana acum a mai cantat in trupele Blind Spirits, Dogma, Tiarra, Maddriven, Fortuneteller, Magica si Sunshine Experiment.
 
 

 
Drum Stage este un eveniment dedicat tobosarilor organizat de NoCity Studio in cadrul Maximum Rock Festival, ce va avea loc pe 24 si 25 octombrie 2014 la Turbohalle, Bucuresti. Editia din acest an ii este dedicata tobosarului Rares Bratu, iar in cea de-a doua zi a Drum Stage va fi donat un set de tobe din partea Requiem for a drummer’s dream.
 
 
Programul Drum Stage este urmatorul:

vineri, 24 octombrie
Warm-up
Teodor Ciobanu (Electric Fence)
Alex (The Boy Who Cried Wolf)
Cristi Dumitrescu (Domination)
Drum battle & international guests
 

sambata, 25 octombrie
Warm-up
artisti Requiem for a drummer’s dream
Sebastian Natas (Kempes)
donare tobe Requiem for a drummer’s dream
Septimiu Harsan (Code Red)
Drum battle & international guests


 

Prima editie a Drum Stage a avut loc in cadrul festivalului MaximumRock 2013, fiind organizata de NoCity Studio in colaborare cu ToofTaff. Au participat tobosarii Marian Mihaila (White Walls), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination), Teodor Ciobanu (Wilder, Electric Fence), Adi Tetrade (Jukebox), Nunu Racris (Hara), Raluca Pascaru (Changing Skins), Bogdan Pop si Nina Neagu. Fiind placuti impresionati de concept in a doua seara a festivalului Joris Nijenhuis (Atrocity) si Dan Mullins (My Dying Bride) au urcat pe scena Drum Stage dupa concertele trupelor lor.

 
 


 
 
Requiem for a drummer’s dream este o initiativa caritabila lansata in memoria tobosarului Rares Bratu si are misiunea de a ajuta cu instrumente tinerii tobosari fara posibilitati materiale.


Mai multe detalii despre Requiem for a drummer’s dream:
https://www.facebook.com/raresdrummer


 
23.10.2014

Requiem for a drummer's dream doneaza un set de tobe in cadrul evenimentului Drum Stage

 

Requiem for a drummer’s dream, o initiativa caritabila lansata in memoria tobosarului Rares Bratu, va dona un set complet de tobe cu ocazia Drum Stage, eveniment dedicat tobosarilor organizat de No City Studio in cadrul Maximum Rock Festival (24-25 octombrie, Turbohalle). Setul de tobe va ajunge la Gabi Martin, un pusti talentat din Baia Mare, sambata, 25 octombrie.

Pe langa contributia spectatorilor si artistilor ce au participat la cele doua concerte organizate in luna mai in Bucuresti si Targoviste, setul de tobe este achizitionat si cu sustinerea MC Music, firma care a dat curs invitatiei noastre de a ajuta tinerii tobosari fara posibilitati materiale.
 
 

 

 
“Multumesc tuturor celor care au sustinut cauza noastra si care ne-au ajutat sa ducem mai departe visul lui Rares. Nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea artistilor, a publicului si a celor implicati in industria muzicala, iar acest lucru ma face sa continui demersul nostru si anul viitor atunci cand sper ca vom dona mai multe seturi de tobe”, a spus Alex, initiatorul proiectului.

 
Requiem for a drummer’s dream are menirea de a duce mai departe pasiunea pentru tobe a lui Rares, care a plecat dintre noi la numai 18 ani. In scurta sa cariera, Rares a castigat alaturi de trupa Wilder finala nationala a festivalului Imagine si a urcat pe scena alaturi de trupe precum Trooper, Altar sau White Walls.
 
 
Drum Stage este un eveniment dedicat tobosarilor, initiatorii proiectului, cei de la No City Studio, dedicandu-i cea de-a doua editie lui Rares Bratu.

Anul acesta vor urca pe scena Septimiu Harsan (Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbana, FusionCore, Celest), Teodor Ciobanu (Electric Fence, Wilder), Alex (The Boy Who Cried Wolf, Perfect Zero For Infinity, Empire), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination).
 

 
 
22.10.2014

Costin Chioreanu lanseaza prima colectie vestimentara la Maximum Rock Festival!

 


 "Dream walk with me" este prima serie de articole vestimentare imprimate cu lucrari personale semnate de Costin Chioreanu. 


Fara a se abate de la stilul consacrat deja al artistului de a-si concepe proiectele grafice bazandu-si procesul creativ pe analize filosofice ghidate de gandire magica si orientari oculte, colectia de fata readuce in cotidian „visarea", un concept cu radacini arhaice. 

Evident, nu este vorba de visarea cauzata de somn, ci despre visare ca o stare a mintii aflata la granita dintre constient si subcostient, acea stare psihica care ne pune in legatura cu Universul si cu ale sale cai nevazute. Visarea, in felul in care ea este prezentata aici are rolul de a mentine spiritul uman „treaz" si departe de somnul impus de catre societate si a sa realitate oferita si impachetata irezistibil mintii umane. „Dream walk with me"
 nu ofera raspunsuri la intrebari existentiale, insa invita la trezirea spiritului. Forma sub care aceasta trezire se poate exercita este iarasi ceva lipsit de reteta, fiecare om in parte avand propria sa cale de a descoperi si a intelege lucrurile. Secretul este crezul celui care poarta cu el aceste simboluri, el devenind in sine un mesager al acestui concept in mijlocul oamenilor. Fara crez, acest demers isi pierde sensul, magia si mai ales efectul.

Despre acest proiect, Costin spune ca:

„Poate ca suportul pe care acest concept grafico-filosofic este prezentat pare cel putin hilar, fiind vorba de niste articole vestimentare imprimate cu lucrari ce ilustreaza o astfel de tema. Voi explica in cele ce urmeaza motivele care m-au condus aici. In vechime, straiele, fie ele ritualistice sau cele de zi cu zi, la majoritatea culturilor, inclusiv a noastra erau impodobite cu elemente vizuale care, dincolo de caracterul decorativ aveau o incarcatura filosofica, de foarte multe ori asemuita contemplarilor si rezultatelor analizei celor vazute si nevazute. 

Nu cred in desacralizarea unor simboluri sau imagini atunci cand ele sunt puse pe hainele pe care le purtam zi de zi, doar pentru simplul fapt ca traim in ziua de azi. Nu trebuie sa traim exclusiv intr-un spatiu ancestral pentru a ne bucura de deschiderile noastre spirituale. Sunt ferm convins ca o putem face si aici, in oras, unde lupta pentru a ne mentine „treji" este mult mai apriga decat intr-un spatiu in care putem intra in contact mult mai usor cu spiritualitatea. Aici suntem bombardati zilnic de o lume senzoriala, ce ne indeparteaza de particularitatile noastre ca specie.

Despre lucrari nu o sa vorbesc foarte mult, pentru ca roul lor este de a comunica o informatie, ce va fi respinsa sau asimilata in mod particular, de fiecare om in parte. Prefer ca acel cod sa fie preluat de catre fiecare , extragandu-l direct din imagine, nu din explicatiile mele. Prima se numeste „Mother Earth, Father Sky", iar a doua, „The spider, creator of worlds". Ambele teme se regasesc ilustrate sub diverse forme la cele mai vechi civilizatii, la a caror cultura inca mai avem acces, noutatea fiind interpretarea personala a cuiva cu experienta lumii de astazi. Am vrut sa interpretez temele, folosind propriile viziuni, fara a prelua nimic din forma sub care ele au fost puse in trecut.

Vorbind strict despre articolele vestimentare alese pentru fiecare dintre sexe, am incercat sa oferim o gama speciala, cautand articole greu de gasit pe mesele de merchandise. Ma bucur ca am gasit solutii frumoase la aceasta problema de logistica, alaturi de prietenii de la „Stay Thirsty", chiar daca alegerea unor asemenea articole a crescut considerabil pretul de productie. Idea acestei mici colectii este de a oferi ceva special unor oameni speciali, incepand de la produsul in sine, pana la artwork-ul care il decoreaza si insemnatatea lui."

Colectia "Dream Walk With Me" va fi lansata oficial in cadrul Maximum Rock Festival (24-25 Octombrie 2014, Bucuresti, Turbohalle). Standul Stay Thirsty va fi prezent in ambele zile ale festivalului, unde cei interesati vor putea sa si schimbe impresii cu designer-ul acestei colectii.

Puteti vedea intreaga colectie aici: 
http://staythirsty.eu/
https://www.facebook.com/staythirsty.eu

Pe data de 24 octombrie 2014 incepe Maximum Rock Festival, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Vineri, 24.10.2013 si sambata, 25.10.2014, sunt asteptati, la Turbohalle,
 toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get Music,Beauty Of PainErrana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu"Dream Walks With Me".

Mai jos, va prezentam harta evenimentului:

Programul final al evenimentului este urmatorul:

 

24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor: 

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold 
Tristania
Evergrey
25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor: 

Open Mind 
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed 
Dark Tranquillity

Reamintim ca pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie
Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Turbohalle vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
In incinta Turbohalle va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
In sala de concert fumatul este interzis, pentru fumatori a fost creata o zona speciala, dotata cu bar, canapele si alte facilitati.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.
Primele persoane care ajung la locatie, vor primi gratuit DVD-ul cu editia de anul trecut a Maximum Rock Festival!
De asemenea, primii ajunsi care au varsta de 18 ani sau peste vor primi din partea casei un shot deTATRATEA.  

Toate produsele de la bar se achizitioneaza pe baza de jeton. Un jeton costa 3 lei. Jetoanele sunt nerambursabile.

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival

http://youtu.be/v6P5osDL_VE

Acestea sunt ultimele zile cand se mai pot achizitiona bilete si abonamente la preturi mai mici! Incepand cu 24 octombrie, acestea vor fi disponibile doar la locatie, la preturi diferite de cele promotionale. Mai multe informatii mai jos.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei 
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - Sold Out! 

- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau de la sediul Promusic Events & Maximum Rock (str. Traian Demetrescu, nr.9, sect3, Bucuresti), pe baza unui act de identitate.Biletele se pot achizitiona online de pe IABILET.RO.


Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!

 

Cum ajungeti la venue:

Locatia Turbohalle este situata pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti


Mijloace transport:


Metrou (statie: Pacii)
RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
Maxi-Taxi/Expres: 421, 458

Dupa ora 23, vor circula, din 30 in 30 de minute, autobusele de noapte. Mai multe informatii despre rutele acestora AICI.

Un eveniment sustinut de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti, Jack DanielsCoca Cola si recomandat deSport Total FM!

21.10.2014

Harta Maximum Rock Festival 2014! Formatia I'm The Trip va invita la eveniment

 


Pe data de 24 octombrie 2014 incepe Maximum Rock Festival, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Vineri, 24.10.2013 si sambata, 25.10.2014, sunt asteptati, la Turbohalle,
 toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get MusicBeauty Of PainErrana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu"Dream Walks With Me".

Mai jos, va prezentam harta evenimentului:

 
 

Deoarece festivalul se apropie cu pasi repezi, formatia I'm The Trip a dorit sa transmita un mesaj special pentru toti rockerii din Romania, pentru a-i invita la eveniment!
 
 

 
 

Programul final al evenimentului este urmatorul:

24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey
25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity


Reamintim ca pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie
Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Turbohalle vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
In incinta Turbohalle va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
In sala de concert fumatul este interzis, pentru fumatori a fost creata o zona speciala, dotata cu bar, canapele si alte facilitati.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.
Primele persoane care ajung la locatie, vor primi gratuit DVD-ul cu editia de anul trecut a Maximum Rock Festival!
De asemenea, primii ajunsi care au varsta de 18 ani sau peste vor primi din partea casei un shot de TATRATEA. 

Toate produsele de la bar se achizitioneaza pe baza de jeton. Un jeton costa 3 lei. Jetoanele sunt nerambursabile.

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

 

 

 
 
Acestea sunt ultimele zile cand se mai pot achizitiona bilete si abonamente la preturi mai mici! Incepand cu 24 octombrie, acestea vor fi disponibile doar la locatie, la preturi diferite de cele promotionale. Mai multe informatii mai jos.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - Sold Out!

- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau de la sediul Promusic Events & Maximum Rock (str. Traian Demetrescu, nr.9, sect3, Bucuresti), pe baza unui act de identitate.

Biletele se pot achizitiona online de pe IABILET.RO.


Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!Cum ajungeti la venue:

Locatia Turbohalle este situata pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti

Mijloace transport:

Metrou (statie: Pacii)
RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
Maxi-Taxi/Expres: 421, 458

Dupa ora 23, vor circula, din 30 in 30 de minute, autobusele de noapte. Mai multe informatii despre rutele acestora AICI.

Un eveniment sustinut de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti, Jack DanielsCoca Cola si recomandat de Sport Total FM!

 

20.10.2014

Program si reguli de acces la Maximum Rock Festival 2014

 

Pe data de 24 octombrie 2014 incepe Maximum Rock Festival, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Vineri, 24.10.2013 si sambata, 25.10.2014, sunt asteptati, la Turbohalle,
 toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get MusicBeauty Of PainErrana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu"Dream Walks With Me".

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

 


Acestea sunt ultimele zile cand se mai pot achizitiona bilete si abonamente la preturi mai mici! Incepand cu 24 octombrie, acestea vor fi disponibile doar la locatie, la preturi diferite de cele promotionale. Mai multe informatii mai jos.

Programul final al evenimentului este urmatorul:

 

24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey
25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity


Reamintim ca pentru buna desfasurare a evenimentului, posesorii de bilete sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie
Biletul isi pierde valabilitate dupa ce cumparatorul / spectatorul paraseste locatia evenimentului
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente si mancare. In incinta Turbohalle vor exista puncte in care cei interesati pot achizitiona mancare.
In incinta Turbohalle va exista garderoba unde cei interesati pot sa-si depoziteze hainele si bagajele.
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar insotiti de un adult, iar acesta va raspunde de minor.
Primele persoane care ajung la locatie, vor primi gratuit DVD-ul cu editia de anul trecut a Maximum Rock Festival!
De asemenea, primii ajunsi care au varsta de 18 ani sau peste vor primi din partea casei un shot de TATRATEA. 

Toate produsele de la bar se achizitioneaza pe baza de jeton. Un jeton costa 3 lei. Jetoanele sunt nerambursabile.

Deoarece festivalul se apropie cu pasi repezi, formatia Krepuskul a dorit sa transmita un mesaj special pentru toti metalistii din Romania, pentru a-i invita la eveniment!

Va amintim ca va mai puteti procura bilete si abonamente la preturi mai mici doar pana pe data de 23 octombrie 2014, inclusiv. Incepand cu 24 octombrie, biletele si abonamentele vor fi disponibile doar la locatie, la preturile de mai jos.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - Sold Out!

- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

 
 

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau de la sediul Promusic Events & Maximum Rock (str. Traian Demetrescu, nr.9, sect3, Bucuresti), pe baza unui act de identitate.Biletele se pot achizitiona online de pe IABILET.RO.Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!

 

Cum ajungeti la venue:

Locatia Turbohalle este situata pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti

Turbohalle HartaMijloace transport:

Metrou (statie: Pacii)
RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
Maxi-Taxi/Expres: 421, 458

Dupa ora 23, vor circula, din 30 in 30 de minute, autobusele de noapte. Mai multe informatii despre rutele acestora AICI.

Un eveniment sustinut de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti, Jack DanielsCoca Cola si recomandat de Sport Total FM! 

20.10.2014

Alex (The Boy Who Cried Wolf) se alatura lineup-ului Drum Stage

 


Alex (The Boy Who Cried Wolf, Empire, Perfect Zero for Infinity) va urca pe scena Drum Stage, eveniment ce va avea loc in cadrul Maximum Rock Festival, pe 24 si 25 octombrie la Turbohalle, Bucuresti.   Alex lucreaza in prezent la al doilea material discografic al The Boy Who Cried Wolf si la albumul de debut al trupei Empire. El este unul dintre artistii care in primavara au luat parte la concertul caritabil Requiem for a drummer’s dream, in urma caruia s-au stans bani pentru achizitia unui set de tobe ce va fi donat in cadrul Drum Stage.
Aflat la editia a doua, Drum Stage este un eveniment marca NoCity Studio, iar in acest an ii este dedicat tobosarului Rares Bratu. Alaturi de Alex, vor mai urca pe scena Septimiu Harsan (Code Red, Necrovile, Spectran, Indian Fall), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination) si Teodor Ciobanu (Electric Fence).  Pe langa numere individuale si solouri de tobe, tobosarii invitati se vor duela in drum battle-uri, iar pe scena vor putea urca si spectatorii care vor sa fie tobosari pentru cateva minute.
 

Mai multe detalii despre Drum Stage: DrumStage


Mai multe detalii despre Requiem for a drummer's dream: 
Requiem for a drummer's dream


 

20.10.2014

A mai ramas doar o saptamana pana la Maximum Rock Festival 2014. Urmareste mesajul special transmis de formatia Neutron!

 A mai ramas doar o saptamana pana la cel mai mare festival indoors de metal din Romania, Maximum Rock Festival!

Pe data de 24 octombrie 2014, dam startul primei zile de concerte, expozitii, targuri de merchandise, Drum Stage si altele! Deschiderea evenimentului este asigurata de formatia bucuresteana Neutron, care este prima ce urca pe scena.

Pe langa Neutron, in prima zi a show-ului vor mai sustine recitaluri si urmatoarele trupe: I'm The Trip, Krepuskul, Threshold, Tristania si Evergrey.

Un program complet al festivalului poate fi consultat mai jos.

Pana atunci, sa ascultam mesajul special transmis de formatia Neutron pentru metalistii din Romania.

Pe 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle, sunt asteptati toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche RecordsUniversal Music/Get MusicBeauty Of Pain, Errana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu"Dream Walks With Me".
In momentul de fata, programul evenimentului arata astfel:

24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey

25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.
Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale:Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Va amintim ca va mai puteti procura bilete si abonamente la preturi mai mici doar pana pe data de 23 octombrie 2014, inclusiv. Incepand cu 24 octombrie, biletele si abonamentele vor fi disponibile doar la locatie, la preturile de mai jos.

 

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - Sold Out!

- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.


Biletele se pot achizitiona online de pe IABILET.RO.

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!


Cum ajungeti la venue:

Locatia Turbohalle este situata pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6, Bucuresti

Turbohalle HartaMijloace transport:

Metrou (statie: Pacii)
RATB: 61, 62, 136, 137, 150, 236, 785
Maxi-Taxi/Expres: 421, 458

Dupa ora 23, vor circula, din 30 in 30 de minute, autobusele de noapte. Mai multe informatii despre rutele acestora AICI.

Un eveniment sustinut de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti, Jack DanielsCoca Cola si recomandat de Sport Total FM!

15.10.2014

Urmareste mesajul special transmis de Elvenking pentru rockerii romani!

 


Formatia italiana ELVENKING este entuziasmata de ideea de a sustine un concert in Romania, in cadrul Maximum Rock Festival 2014, asa ca a decis sa le adreseze fanilor un mesaj special.


Prin acesta, trupetii au dovedit ca au simtul umorului din plin si ca abia asteapta sa ne viziteze pentru a ne incanta cu stilul lor unic de metal.


Urmareste mai jos mesajul transmis de Elvenking pentru romani!

 

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal ce nu trebuie ratat de catre cei care sunt fani ai genului, se apropie cu pasi repezi!

Pe 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle, sunt asteptati toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche RecordsUniversal Music/Get MusicBeauty Of Pain, Errana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu, "Dream Walks With Me".

 

In momentul de fata, programul evenimentului arata astfel:

24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey

25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity


Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

http://youtu.be/v6P5osDL_VE

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.


Programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Code Red, Open Mind


Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - Sold Out!
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Biletele se pot achizitiona online, print IABILET.RO, de AICI.Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!


Un eveniment sustinut de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti, Jack DanielsCoca Cola si recomandat de Sport Total FM!

14.10.2014

Cristi Dumitrescu (Domination) si Teodor Ciobanu (Electric Fence) vor urca pe scena Drum Stage la Maximum Rock Festival

 


Cristi Dumitrescu (Domination, Voodoo) si Teodor Ciobanu (Electric Fence) se vor intalni pe scena Drum Stage pentru un drum battle exploziv. Ei sunt doar doi dintre tobosarii invitati sa ia parte la evenimentul Drum Stage, organizat de NoCity Studio in cadrul Maximum Rock Festival, ce va avea loc pe 24-25 octombrie la Turbohalle, Bucuresti.


Cristi Dumitrescu, un tobosar recunoscut pentru stilul sau dinamic, este membru al formatiilor Voodoo si Domination, trupa tribute Pantera. Cristi se afla in spatele proiectului inedit Drumtallica, un concert de drum coveruri ale celor mai cunoacute piese Metallica, trupa sa de suflet.


Teodor Ciobanu a activat sau activeaza in trupele Arkham, Proof, Wilder, Fine Gentlemen si Electric Fence. El canta la tobe de 7 ani si in prezent lucreaza la albumul de debut al Electric Fence.


DrumStage este un eveniment dedicat tobosarilor din Romania, organizat de NoCity Studio in cadrul Maximum Rock Festival. Aflat la a doua editie, Drum Stage va avea anul acesta un format dinamic, tobosarii invitati luand parte la drum battle-uri, recitaluri, solouri de tobe si discutii despre gear.

Evenimentul din acest an ii este dedicat lui Rares Bratu, tobosarul trupei Wilder, in cadrul evenimentului urmand a se dona un set de tobe achizitionat din fondurile stranse in cadrul celor doua concerte Requiem for a drummer's dream din aceasta primavara.  Prima editie a Drum Stage a avut loc in cadrul festivalului MaximumRock 2013, fiind organizata de NoCity Studio in colaborare cu ToofTaff.

Au participat tobosarii Marian Mihaila (White Walls), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination), Teodor Ciobanu (Wilder, Electric Fence), Adi Tetrade (Jukebox), Nunu Racris (Hara), Raluca Pascaru (Changing Skins), Bogdan Pop si Nina Neagu. Fiind placuti impresionati de concept, in a doua seara a festivalului Joris Nijenhuis (Atrocity) si Dan Mullins (My Dying Bride) au urcat pe scena Drum Stage dupa concertele trupelor lor.

Mai multe detalii despre Drum Stage

Requiem for a drummer's dream are menirea de a duce mai departe pasiunea pentru tobe a lui Rares, plecat dintre noi la numai 18 ani. Printr-o serie de concerte caritabile se vor strange bani pentru a achizitiona instrumente muzicale ce vor fi donate unor tineri muzicieni fara posibilitati materiale.

Mai multe detalii despre "Requiem For a Drummer's Dream"

In momentul de fata, programul Maximum Rock Festival arata in urmatorul fel:
24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey

25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity

 

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

http://youtu.be/v6P5osDL_VE

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Code Red, Open Mind


Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei Disponibile!
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - Sold Out!
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.


Biletele se pot achizitiona online, de AICI.Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!
Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici:  

Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!

 

 

13.10.2014

Threshold le transmite un mesaj fanilor din Romania

 Una dintre cele mai iubite formatii de metal progresiv din Europa, THRESHOLD, a transmis un mesaj special pentru fanii din Romania.


Threshold va vizita tara noastra cu acest prilej, pentru a oferi un recital de exceptie in cadrul festivalului, unde vor imparti scena cu nume ca Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Pe data de 23 septembrie 2014, Threshold a lansat un nou album, intitulat "For The Journey". Acesta s-a situat pe locuri fruntase in topurile internationale si va avea parte de o lansare oficiala si in Romania, cu prilejul recitalului trupei din cadrul Maximum Rock Festival.

Urmareste mai jos mesajul transmis de formatia britanica!
 

 

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal ce nu trebuie ratat de catre cei care sunt fani ai genului, se apropie cu pasi repezi!
 
 
Pe 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle, sunt asteptati toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche RecordsUniversal Music/Get MusicBeauty Of Pain, Errana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate, finala concursului de Air Guitar si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist romanCostin Chioreanu, "Dream Walks With Me".

In momentul de fata, programul evenimentului arata in urmatorul fel:

24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey

25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity

Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.
 

 

 
Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Code Red, Open Mind


Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Biletele se pot achizitiona online, AICI .

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!


Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!

 

09.10.2014

Un recital extins al formatiilor Dark Tranquillity si Unleashed la Maximum Rock Festival 2014!

 


Cel mai mare festival indoors din Romania, eveniment metal ce nu trebuie ratat de catre cei care sunt fani ai genului, se apropie cu pasi repezi!


Pe 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle, sunt asteptati toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, DrumStage, expozitii de choppere customizate, finala concursului de Air Guitar si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu, "Dream Walks With Me".

In urma cu cateva ore, formatia Emergency Gate a transmis un comunicat de presa, publicat si pe Facebook-ul oficial al trupei, prin care anunta ca este nevoita sa anuleze turneul din zona balcanica deoarece sotia solistului Matthias Kupka, care este insarcinata, ar putea sa nasca mai repede decat s-a crezut initial.

"Dragi Fani,

Solistul nostru Matthias a primit de curand veste de la medicii sotiei sale ca fiica sa ar putea sa vina pe lume mai repede decat s-a crezut initial. Astfel, este posibil ca data nasterii sa coincida cu spectacolele noastre programate.
Luam in serios angajamentele noastre dar trebuie sa acordam o importanta mai mare problemelor de familie. Asadar, regretam sa va informam ca va trebui sa anulam concertele, pentru ca Matthias sa fie alaturi de familia sa.
Ne cerem scuze si sper sa intelegeti aceasta situatie!

Toate cele bune,
Emergency Gate"

Asadar, formatia germana nu va mai sustine recitalul din cadrul Maximum Rock Festival. Cu toate acestea, organizatorii au luat legatura cu restul formatiilor, care s-au grabit sa confirme ca nu va exista nicio modificare in programul lor de turneu.

Mai mult, headlinerii celei de-a doua seri au fost de acord sa sustina recitaluri prelungite, spre bucuria fanilor care vor avea parte de o prestatie mai lunga de la Dark Tranquillity si Unleashed.

Astfel, programul Maximum Rock Festival 2014 nu va suferi modificari iar totul va decurge conform planului. Este important sa scoatem in evidenta, inca o data, faptul ca organizatorii nu au fost in niciun fel implicati in decizia trupei Emergency Gate de a anula show-urile balcanice.


In momentul de fata, programul evenimentului arata in urmatorul fel:

24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Evergrey

25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity


Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.
  

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.


Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Biletele se pot achizitiona din reteaua IABILET, putand fi comandate AICI

 

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!

Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!

09.10.2014

Ce trebuie sa stii despre "Maximum Rock Festival 2014"

 


Au mai ramas doar doua saptamani pana la editia din 2014 a celui mai mare festival indoors din Romania, "Maximum Rock Festival".

Acest eveniment metal must-see al toamnei la Bucuresti le va aduce participantilor numeroase prilejuri de distractie, pe langa prestatiile unor formatii emblematice pentru scena metal internationala si locala.

Este vorba despre Dark Tranquillity, Evergrey, Unleashed, Tristania, Elvenking, Threshold, Emergency Gate, Noctiferia, si, din Romania, Code Red, Krepuskul, I'm The Trip, Open Mind si Neutron.

Pasionatii de rock vor avea parte, in afara de show-urile trupelor favorite, de cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche RecordsUniversal Music/Get MusicBeauty Of Pain, Errana Leather&Laces; si multi altii.

Fanii de la Maximum Rock Festival vor putea sa participe la expozitii inedite cu cele mai recente si extravagante modele de biciclete chopper personalizate, marca DarkSide.

Mai mult, Drum Stage le va prezenta celor interesati reprezentatii curajoase de tobe, oferite de unii dintre cei mai iubiti muzicieni din Romania, dar si de invitati surpriza din partea formatiilor participante. Primul nume dezvaluit este Septimiu Harsan, tobosarul trupelor Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbana, FusionCore si Celest.

Drum Stage este un eveniment marca No City Studio prin care sunt promovati tobosarii romani si conceptul de percutie. Editia de anul acesta va avea un format interactiv, pe scena fiind montate doua seturi de tobe. Pe langa solouri de tobe si demonstratii, tobosarii invitati vor lua parte si la drum battle-uri.

La editia aceasta, Maximum Rock Festival isi uneste fortele cu Air Guitar Romania, gazduind finala iubitului Campionat National de Air Guitar. Preselectiile pentru finala mare vor avea loc in cadrul warm-up party-ului pentru Maximum Rock Festival 2014 de pe data de 19 Octombrie la clubul Colectiv din Bucuresti, aflat pe strada Tabacarilor nr.7.

Inscrierile la preselectii presupun trimiterea unui mesaj privat cu textul INSCRIERE pe pagina AirGuitar Romania de pe Facebook (LINK AICI) sau la fata locului, inainte de inceperea concursului, mesajul de inscriere va trebu sa contina numele complet, orasul si varsta. Pentru acest concurs, organizatorii au stabilit limita minima de varsta la 18 ani. Proba va consta in simularea interpretarii la chitara in orice mod posibil sau imposibil al unui fragment de 60 de secunde pe care il vor auzi pentru prima data chiar pe scena.

In cadrul Maximum Rock Festival, ce se va desfasura in perioada 24-25 Octombrie, Turbohalle / Bucuresti Costin Chioreanu va lansa "Dream Walks With Me", o editie limitata de articole vestimentare imprimate cu modele exclusive, desenate de catre artist. Proiectul va fi realizat impreuna cu Stay Thirsty.

Pe langa aceste oportunitati de distractie, participantii vor avea parte si de alte surprize, care vor fi dezvaluite pe parcurs.

In momentul de fata, programul evenimentului arata in urmatorul fel:

24.10.2014

18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Evergrey

25.10.2014

17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Emergency Gate
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity


Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.
Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.


Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.


Biletele se pot achizitiona din reteaua IABILET, putand fi comandate 
AICI


Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!

Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM

07.10.2014

Urmareste mesajul special transmis de formatia Evergrey pentru fanii din Romania!

 

Maximum Rock Festival 2014 este din ce in ce mai aproape iar formatiile din cadrul evenimentului sunt nerabdatoare sa ia parte la show-ul incendiar care se pregateste. 


Dupa ce Dark Tranquillity si Tristania le-au adresat admiratorilor cateva cuvinte pentru a le starni curiozitatea si a-i chema la festival, trupetii din Evergrey au luat si ei atitudine si au vorbit cu fanii romani! 


Grupul suedez le-a transmis acestora un mesaj special, ce poate fi urmarit mai jos!

 

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara. 
 

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea


Biletele se pot achizitiona din reteaua IABILET, putand fi comandate AICI

 


Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!06.10.2014

Campionatul National de Air Guitar isi uneste fortele cu Maximum Rock Festival 2014!

 


 Air Guitar Romania (in calitate de organizator), impreuna cu Maximum Rock Festival va readuce in atentie Campionatul National de Air Guitar, aflat la cea de-a doua editie.


PRESELECTII
Preselectiile pentru finala mare vor avea loc in cadrul warm-up party-ului pentru Maximum Rock Festival 2014 de pe data de 19 Octombrie la clubul Colectiv din Bucuresti, aflat pe strada Tabacarilor nr.7. Programul acestui warm-up din care va face parte si concursul organizat de noi va fi comunicat in curand. In cadrul acestor preselectii se vor alege trei finalisti care vor fi automat inclusi in Finala mare a Campionatului National de Air Guitar care va avea lor pe scena Drumstage in cadrul Maximum Rock Festival 2014 din data de 25/26 Octombrie 2014 la Turbohalle, Bucuresti. De asemenea, cei trei finalisti alesi in cadrul warm-up party-ului vor primi premii surpriza.

INSCRIERI
Inscrierile la preselectii presupun trimiterea unui mesaj privat cu textul INSCRIERE pe pagina AirGuitar Romania de pe Facebook (LINK AICI) sau la fata locului, inainte de inceperea concursului, mesajul de inscriere va trebu sa contina numele complet, orasul si varsta. Pentru acest concurs, organizatorii au stabilit limita minima de varsta la 18 ani. Proba va consta in simularea interpretarii la chitara in orice mod posibil sau imposibil al unui fragment de 60 de secunde pe care il vor auzi pentru prima data chiar pe scena. Nu este nevoie de nici un alt echipament suplimentar pentru participare, dar orice aditie la costumatia scenica va fi un plus la nota acordata de catre juriu.

FINALA MARE
Dupa preselectii, cei trei finalisti participanti la finala mare a Campionatului National de Air Guitar vor avea de trecut doua probe. Pentru prima vor trebui sa isi pregateasca ei fragmentul sau colajul favorit de 60 de secunde impreuna cu coregrafia si costumatia pe care au pregatit-o de acasa, a doua proba constand in simularea interpretarii pe un fragment stabilit de catre juriu, in premiera, la fata locului.

Pentru ambele concursuri, juriu va fi alcatuit din reprezentanti ai Air Guitar Romania, Maximum Rock Festival, precum si cunoscuti artisti si reprezentanti ai sponsorilor.

PREMII
Castigatorul finalei Campionatului National de Air Guitar va pleca in Finlanda intre 27/30 August 2015 pentru a reprezenta oficial Romania la Campionatul Mondial de Air Guitar din 2015 si care se desfasoara anual de douazeci de ani, avand toate cheltuielile platite de catre organizatori, iar locurile 2 si 3 vor avea accesul asigurat la unul dintre oricare din evenimentele organizate de catre Maximum Rock in 2015. De asemenea, toti cei trei finalisti vor beneficia de cate un pachet VIP (meet & greet) in cadrul Maximum Rock festival 2014 pentru un artist la alegere.

Va reamintim ca Campionul National en titre este Stefan "Buvnitz" Zaharescu, participarea lui la Campionatul Mondial de Air Guitar a adus Romaniei un merituos loc 12 dintr-un total de 24 de tari la chiar prima participare. Puteti urmari evolutia lui chiar la link-ul urmator:

http://youtu.be/JNYdHIob2M8

Actualul Campion Mondial de Air Guitar desemnat in 2013 este americanul Eric "Mean Melin" Melin a carui evolutie in concurs poate fi vazuta aici:

http://youtu.be/Iq5aWzD_MfM

Pentru mai multe video-uri de la Campionatul Mondial puteti accesa link-ul urmator: https://www.youtube.com/user/worldairguitar

Va asteptam!
Echipa Air Guitar Romania si Maximum Rock FestivalMaximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.


Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind


Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro - in limita stocului disponibil) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!
Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 

Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!

29.09.2014

Maximum Rock Festival: Ultimele doua zile in care va mai puteti procura bilete la pret promotional!

 

Au mai ramas doar doua zile in care va puteti procura bilete si abonamente la Maximum Rock Festival 2014, la pret promotional. Incepand cu 1 octombrie, acestea se vor scumpi si vor fi disponibile la 95 de lei - biletul pe zi, si la 125 lei abonamentul.

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Daca zilele trecute Mikael Stanne, solistul formatiei Dark Tranquillity, a dorit sa transmita un mesaj special pentru fanii din Romania, a sosit timpul ca si admiratorii trupei Tristania sa se bucure de o interventie speciala.

Mariangela Demurtas, solista grupului, a tinut sa-i invite pe metalistii din tara noastra la Maximum Rock Festival 2014. Urmariti inregistrarea video mai jos.

  

Mai este doar o luna pana la Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!

Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind


Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.
 

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei iar abonamentul 125 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - in limita stocului disponibil) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Puteti achizitiona bilete online de pe iabilet.ro.
 


Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!

24.09.2014

Mikael Stanne (Dark Tranquillity) le transmite un mesaj fanilor din Romania!

 


Mai este doar o luna pana la Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti!


Anul acesta, evenimentul, care are loc intre 24 si 25 octombrie, aduce in Romania nume importante ale scenei metal internationale, cum ar fi Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Elvenking, Emergency Gate, Unleashed si Noctiferia.


Nu lipsesc nici reprezentantii locali, ca I'm The Trip, Krepuskul, Neutron, Code Red si Open Mind.


Mikael Stanne, solistul formatiei Dark Tranquillity, a tinut sa le transmita fanilor din Romania un mesaj special, ce poate fi urmarit mai jos. Muzicianul invita toti metalistii la unul dintre cele mai importante show-uri de gen ale anului.

Urmareste mesajul video mai jos:


Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind


Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.
 

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.
 

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!


 

22.09.2014

Septimiu Harsan - primul baterist confirmat pentru Drum Stage @ Maximum Rock Festival 2014

 


Primul nume confirmat pe scena Drum Stage la Maximum Rock Festival 2014 este Septimiu Haran (Code Red, Necrovile, Spectral, Indian Fall).


Septimiu Harsan, tobosarul trupelor Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbana, FusionCore si Celest, va fi unul dintre tobosarii romani de marca ce va urca pe scena Drum Stage, in cadrul Maximum Rock Festival 2014 (24, 25 octombrie, Turbohalle, Bucuresti).


 

 
 

Septimiu (27 de ani), cu o experienta de 15 ani in spatele tobelor, are in prezent in pregatire un proiect international alaturi de chitaristul Milos Batocanin (Synesis Absorption, Disdained) si basistul Doug Williams (ex-Origin, ex-Cephalic Carnage) si este primul si singurul instrumentist roman care a aparut in cunoscuta publicatie Sick Drummer Magazine, cu trei ocazii – un articol, un feature pe compilatia "Brutal Beatings" si un interviu in exclusivitate, alaturi de mai multe clipuri publicate de-a lungul timpului pe site.


Primul set de tobe l-a avut abia in anul 2008, cand, venind dintr-un background metal din zona thrash/speed, a inceput sa aprofundeze mai multe abordari stilistice la tobe: jazz, funk, progressive rock, death metal si chiar beat-uri electronice. Septimiu a urmat cursuri de teoria muzicii, armonie si percutie clasica, in paralel fiind student si la Facultatea de Litere.

 


 

Drum Stage este un eveniment marca No City Studio prin care sunt promovati tobosarii romani si conceptul de percutie. Editia de anul acesta va avea un format interactiv, pe scena fiind montate doua seturi de tobe. Pe langa solouri de tobe si demonstratii, tobosarii invitati vor lua parte si la drum battle-uri.


 

Mai multe detalii despre No City Studio:

https://www.facebook.com/pages/Nocity-Studio/133651986815992


 

Organizat pentru al doilea an consecutiv in cadrul Maximum Rock Festival, editia de anul acesta a Drum Stage ii este dedicata lui Rares Bratu, tobosarul trupei Wilder. Cu ocazia acestei editii va fi donat un set de tobe ce a fost achizitionat cu ajutorul donatiilor facute in cadrul concertelor Requiem for a drummer’s dream ce au avut loc pe 17 mai (Fabrica, Bucuresti) si 24 mai (Fiord, Targoviste).


 

Mai multe detalii despre Requiem for a drummer s dream:

https://www.facebook.com/raresdrummer 

15.09.2014

Emergency Gate a lansat videoclipul piesei "Sons of the Second"


Formatia EMERGENCY GATE se pregateste sa lanseze un nou album, "Infected", pe data de 26 septembrie 2014.


In avans, trupa a scos un single proaspat, intitulat "Sons of the Second", insotit de videoclip. Acesta poate fi urmarit mai jos

In clip, apare si muzicianul Haddaway, al carui super-hit, "What is Love", a fost transformat intr-un cover metal de catre germanii de la Emergency Gate.


Formatia va canta si in Romania, pe data de 25 octombrie 2014, in cadrul celui mai mare festival indoors din Romania, Maximum Rock Festival 2014, care va avea loc laBucuresti, la Turbohalle.

Sons of the SecondWhat Is Love, feat Haddaway


In momentul de fata, programul pe zile al festivalului este urmatorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind


Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.
 

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.
 

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!11.09.2014

Noul album Evergrey, "Hymns For The Broken", considerat "glorios" de critica de specialitate!

 

Pe data de 26 septembrie 2014, formatia suedeza EVERGREY, care va canta la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival, cel mai mare fest indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei, lanseaza noul album, "Hymns For The Broken".


Materialul a fost inregistrat in mai multe studiouri si mixat la Hansen Studios, in Danemarca, impreuna cu Jacob Hansen, cunoscut pentru colaborarile sale cu Volbeat, Amaranthe, Doro etc.


Discul a fost deja primit cu entuziasm de presa de specialitate care a avut ocazia sa il asculte. "Hymns For The Broken" a primit laudele unor publicatii de renume, cum ar fi celebrul ziar britanic "The Guardian", care a spus despre album ca este "pur si simplu glorios".


"Pe langa faptul ca sunt foarte curajosi, suedezii sunt maestri ai imnurilor epice, care iti sfasie inima si sunt in stare sa iasa din natura uneori caraghioasa a cliseelor metal, in favoarea unei intensitati intunecate si a inteligentei lirice", a scris celebrul critic muzical Dom Lawson, cunoscut si pentru colaborarile sale cu prestigioasa revista Metal Hammer. 

Mai mult, "Hymns For The Broken" a fost numit "cel mai bun album al lunii" in cadrul TT Rockshow. Fanii formatiei s-au grabit sa comenteze pe Facebook ca sunt convinsi ca discul va deveni chiar materialul anului, pe partea de metal!


Urmareste noul videoclip al trupei, "King of Errors", mai jos.


Evergrey va concerta in calitate de headliner pe data de 24 octombrie 2014, la Bucuresti, Turbohalle, in cadrul Maximum Rock Festival!


 

Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al festivalului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.
 

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)

Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)

In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei

Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

 

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!


 

04.09.2014

Threshold vorbeste despre noul album, "For The Journey"

 


Momentul lansarii noului disc THRESHOLD, "For The Journey", se apropie, iar liderii trupei, Damian Wilson si Richard West, au oferit un interviu oficial in care vorbesc despre material.


Cei doi discuta despre cateva dintre melodiile care se regasesc pe album: "Watchtower on the Moon", "Unforgiven", "The Box" si "Turned to Dust".


Va urma o a doua parte a interviului, in care artistii vor explica restul cantecelor de pe "For The Journey".


Pentru inceput, artistii vorbesc despre influenta pozitiva pe care vor ca discul nou sa o aiba in viata fanilor, incurajandu-i sa aiba o atitudine proactiva si, oricat ar fi de stresati, sa nu devina niste persoane neplacute pentru cei din jur.


Astfel, "For The Journey" doreste sa scoata in evidenta tot ce este mai bun, atat din membrii Threshold, cat si din trupa si chiar si din fanii acesteia!


Urmariti si voi interviul mai jos:

 
Threshold va canta la Maximum Rock Festival 2014 pe data de 24 octombrie 2014, alaturi de Evergrey, Tristania si I'm The Trip.

In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind
Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.
 
Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

 

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.


Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)


Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!

 

03.09.2014

Krepuskul si Neutron, ultimele formatii confirmate la Maximum Rock Festival 2014

 


A sosit momentul sa anuntam ultimele formatii participante la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival


Dupa ce am confirmat nume precum Dark Tranquillity, Evergrey, Unleashed, Tristania, Elvenking, Threshold, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, I'm The Trip si Open Mind, ne bucuram sa anuntam prestatiile Krepuskul (Cluj-Napoca) si Neutron (Bucuresti), care se alatura line-up-ului.


Astfel, tabloul formatiilor romanesti este completat de prezenta celor doua grupuri, care isi vor aduce aportul la crearea unui show puternic, nelipsit de prezenta trupelor autohtone de metal.


Krepuskul este, in momentul de fata, una dintre cele mai iubite formatii autohtone de metal experimental, remarcandu-se prin sound-ul unic si printr-o combinatie originala de stiluri. Krepuskul este prima formatie din Romania care a sustinut un turneu in tarile din fosta Uniune Sovietica (Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova). Mai mult, formatia clujeana a vazut toata Europa in cadrul celor 10 turnee care au purtat-o peste hotare. Unul dintre highlight-urile carierei Krepuskul este show-ul sustinut la prestigiosul festival Bloodstock Open Air (UK), unde au cantat pe aceeasi scena ca Machine Head, Behemoth, Alice Cooper si Dimmu Borgir.


De-a lungul anilor au mai cantat cu nume insemnate ca Sepultura, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake of Tears, Hate, Pro Pain si altii.


Neutron
 a luat nastere in cea de-a doua jumatate a anilor '90, din initiativa a patru tineri din Bucuresti, cu idealuri si valori comune. Este una dintre primele formatii autohtone care a avut curajul sa abordeze metalul melodic-progresiv.


In anul 2013, revine in formula George Costinescu (Act, MotorAct, Tectonic, Quartz), care preia din nou basul. George a fost basistul original al trupei. Acum, in 2014, formatia lucreaza la noi piese si le va prezenta curand fanilor cele mai recente realizari ale sale. 


Desi, initial, Neutron, care a castigat premiul III la editia de anul acesta a Maximum Rock - Suport pentru Underground, asigurandu-si, astfel, si un slot la festival, s-a retras din fest din cauza unor probleme personale ale solistului si chitaristului Vlad Vacarescu, situatia a fost rezolvata iar trupa va putea sa ia parte la Maximum Rock Festival 2014!


Poze Poze pentru articole - neutron

 

 

Poze Poze pentru articole - krepuskul

 


Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al festivalului este urmatorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind


Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.


Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:


Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

 

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) 

21.08.2014

Noctiferia a lansat videoclipul piesei "Gaga People"

 

NOCTIFERIA, formatia slovena de metal industrial care va lua parte si la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival 2014, a lansat videoclipul cu versuri al piesei "Gaga People".


Aceasta reprezinta primul single de pe viitorul disc, cel cu numarul 5 din cariera trupei. Pana la aparitia acestuia, fanii se pot delecta cu CD-ul editie limitata intitulat chiar "Gaga People", care pune la dispozitie si cateva melodii ce vor face parte de pe noul album.


Adepta a unui melanj intre industrial, black si death, Noctiferia a fost intemeiata in 1996 si este considerata piatra de temelie a metalului dur in Slovenia.


Desi provine dintr-o tara mica, Noctiferia a vizitat toata Europa prin intermediul turneelor alaturi de nume importante ca Malevolent Creation, Cannibal Corpse, Marduk, Immolation si In Flames.


Noctiferia va urca pe scena Maximum Rock Festival pe data de 25 octombrie 2014, in aceeasi seara cu Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking si Emergency Gate.

 

 
 
Reamintim ca, in perioada urmatoare, vom confirma noi formatii romanesti. In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:
 
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip etc
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)

In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici:  https://www.facebook.com/pages/Maximum-Rock-Festival/132903160204572

Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!
20.08.2014

Editie speciala Drum Stage in memoria tobosarului Rares Bratu la Maximum Rock Festival 2014

 
No City Studio si "Requiem for a drummer’s dream" vor organiza in cadrul Maximum Rock Festival (24-25 octombrie) editia a doua a evenimentului Drum Stage.

Editia din acest an va purta numele de “Rares Bratu Edition” in memoria tobosarului trupei Wilder , plecat dintre noi la inceputul acestui an, la varsta de 18 ani.

Cu ocazia evenimentului va fi donat si setul de tobe achizitionat din banii stransi in urma celor doua concerte "Requiem for a drummer’s dream" ce au avut loc in 17 mai (Fabrica – Bucuresti) si 24 mai (Fiord – Targoviste). Suma stransa s-a ridicat la 3860 de lei.


 

“La Drum Stage vom incheia prima etapa a evenimentului caritabil Requiem for a drummer’s dream si vom face fericit un pusti caruia ii vom dona un set de tobe. Vrem sa mergem mai departe si sa ajutam cat mai multi tineri sa isi indeplineasca visul de a deveni muzicieni si de a duce mai departe pasiunea pe care Rares a avut-o pentru tobe si pentru muzica”, a spus Alex, initiatorul proiectului "Requiem for a drummer’s dream".
04.08.2014

Afla ce albume noi vor fi lansate oficial in Romania in cadrul Maximum Rock Festival 2014

 

Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul "must-see" al toamnei la Bucuresti, se apropie cu pasi repezi!

Fanii formatiilor participante vor avea ocazia sa asculte, pe langa melodiile deja consacrate, si melodii nou-noute, extrase de pe viitoarele discuri ale trupelor.

Threshold, Evergrey, Elvenking si Emergency Gate au pregatit albume fresh, de pe care vor extrage piese care nu au mai fost ascultate live pana la festival!

Threshold, monstri sacri ai metalului progresiv britanic, vor scoate in septembrie 2014 discul "For the Journey". Elvenking a lansat deja in martie materialul "The Pagan Manifesto". Evergrey pregateste indelung asteptatul "Hymns for the Broken", pentru 26 septembrie 2014, in timp ce Emergency Gate va lansa "Infected" in aceeasi luna.

Este clar ca toamna aceasta va fi una foarte productiva pentru trupele participante la Maximum Rock Festival, totul spre avantajul participantilor care vor avea sansa sa asculte live in premiera noi melodii!

Cu toate acestea, nici celalalte formatii care vor canta la eveniment nu sunt mai prejos. Dark Tranquillity a lansat cel mai recent disc, "Construct", in 2013. Tristania a scos in 2013 "Darkest White" iar Unleashed a lansat "Odalheim" in 2012. Asadar, toate formatiile implicate in festival au realizari recente importante!

"Maximum Rock Festival" 2014 va fi un regal al muzicii metal moderne si niciun fan al genului nu trebuie sa lipseasca de la un eveniment care, pe langa concerte, le va oferi participantilor si foarte multe activitati interactive, ca targuri de merchadise, expozitii speciale, performance-uri, concursuri si multe altele!

In curand, mai multe informatii si despre formatiile romanesti care vor lua parte la show!

In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip etc
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)

In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!

 

31.07.2014

Urmareste noul videoclip Threshold, "Watchtower On The Moon"

 

THRESHOLD se pregateste sa lanseze pe data de 19 septembrie 2014 un nou album intitulat „For The Journey".

Acesta este follow-up-ul discului "March Of Progress", aparut in anul 2012. Dupa lansarea noului disc, formatia britanica va sustine un recital special la Maximum Rock Festival 2014!

Pana atunci, puteti sa savurati o mostra de pe viitorul album, ascultand melodia "Watchtower On The Moon" si vizionand videoclipul cu versuri.

 

 

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal "must-see" al toamnei la Bucuresti.

In perioada urmatoare, vom confirma noi formatii romanesti. In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip etc
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.


Cumpara abonamente la festival in rate!

Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.


Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.


Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!

 

 

28.07.2014

Dark Tranquillity, al doilea headliner confirmat la Maximum Rock Festival 2014

 

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal "must-see" al toamnei la Bucuresti.

Saptamana trecuta am anuntat noi formatii care vor lua parte la show, printre care headliner-ul primei seri, formatia suedeza Evegrey. Pana acum, line-up-ul arata in felul urmator: Evergrey, Tristania, Threshold, Elvenking, Emergency Gate, Unleashed, Code Red, I'm The Trip, Open Mind.

Ne bucuram sa va prezentam si headliner-ul celei de-a doua seri a festivalului! Este vorba tot despre o formatie suedeza, si anume DARK TRANQUILLITY.

Trupa a fost intemeiata in 1989 si este o reprezentanta de seama a death-ului melodic. Avand 10 albume la activ, Dark Tranquillity este o formatie de referinta pentru scena actuala si este considerata cel mai important produs muzical suedez al zonei metal.

Dark Tranquillity este creditata drept o trupa care a dat o noua directie celebrei scene din Goteborg prin cultivarea unui stil care combina duritatea death-ului cu melodicitatea sintetizatoarelor, creand "sound-ul noii generatii" (Sputnik Music).

Una dintre cele mai aclamate formatii suedeze de catre critica de specialitate, Dark Tranquillity si-a facut rapid un nume si a ajuns sa fie realmente o trupa emblema a metalului european contemporan.

Trupa promoveaza cea mai recenta lansare discografica, intitulata "Construct". Discul a obtinut recenzii pozitive si luadative din partea Metal Injection, care a numit albumul "punctul culminant al sound-ului cultivat pana acum de trupa", Angry Metal Guy, Metal Hammer ("cel mai bun disc de pana acum al trupei") si Sputnik Music ("un succesor de seama al materialului 'We Are the Void and Fiction').

 

Componenta:
Niklas Sundin – chitara
Anders Jivarp – tobe
Mikael Stanne – voce
Martin Henriksson – chitara/bas
Martin Brändström – clape, programming


Discografie:
Skydancer (1993)
The Gallery (1995)
The Mind's I (1997)
Projector (1999)
Haven (2000)
Damage Done (2002)
Character (2005)
Fiction (2007)
We Are the Void (2010)
Construct (2013)


In perioada urmatoare, vom confirma noi formatii romanesti. In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip etc
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.

Un eveniment oferit de Ciuc Premium!

 

 

 

24.07.2014

Unleashed si Code Red confirmate la Maximum Rock Festival 2014

 

Asa cum am promis, anuntam inca doua formatii care vor participa la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival.

Este vorba despre UNLEASHED, veteranii death-metal din Suedia, si CODE RED, din Romania.

Unleashed, aflata pentru prima data in Romania, reprezinta una dintre cele mai importante trupe de gen din Nord si a fost intemeiata in 1989.

Pana acum, grupul a lansat 11 albume. Toate au obtinut laude din partea criticii de specialitate si au contribuit la crearea unei baze solide de fani.

Versurile trupei vorbesc despre civilizatia vikingilor, despre natura primara a lumii pre-crestine, folcor si dragostea pentru cultura Nordului indepartat. Mai mult, membrii formatiei sunt iubitori ai operei scriitorului J.R.R. Tolkien, autorul unora dintre cele mai importante opere fantasy contemporane.

"Unleashed venereaza natura, animalele si omul. Omul, indiferent de cultura sa, locul de nastere sau culoarea pielii", a explicat Johnny Hedlund, solistul si basistul trupei, in lumina unor acuzatii nefondate de extremism politic.

Astfel, trupa si-a exprimat cel mai bine crezul si si-a facut mai bine inteleasa arta.

Ultimul album semnat Unleashed a fost "Odalheim", lansat in 2012, iar trupa a anuntat de curand ca pregateste un nou disc!

 

Componenta:
Johnny Hedlund – voce, bas
Fredrik Folkare – chitara
Tomas Masgard – chitara ritmica
Anders Schultz – tobe

Discografie:
Where No Life Dwells (1991)
 Shadows in the Deep (1992)
 Across the Open Sea (1993)
 Victory (1995)
 Warrior (1997)
 Hell's Unleashed (2002)
 Sworn Allegiance (2004)
 Midvinterblot (2006)
 Hammer Battalion (2008)
 As Yggdrasil Trembles (2010)
 Odalheim (2012)

CODE RED este o formatie brasoveana de death-metal brutal, infiintata in 2004 din initiativa lui Andrei Calmuc (ex-Indian Fall, chitara/voce), Marius Muntean (bas), Adrian Vitanescu (chitara) si Gabi Barani (tobe).

Primul material oficial a fost inregistrat in 2006 si s-a numit "Stronger Than Lust". Dupa o schimbare de componenta, trupa revine cu forte proaspete in 2010, in varianta Andrei Calmuc, Armand Niculescu (chitara), Marius Muntean (bas) si Septimiu Harsan (tobe).

Tot in 2010 trupa isi redescopera dragostea pentru muzica brutala si revine la un stil mai agresiv, odata cu single-ul "Way of Nibiru", care are rolul unei piese-manifest. In septembrie 2013, apare discu de debut, "Dominions of Our Deceitful Beliefs", foarte bine primit de critica.

Materialul a fost masterizat in Florida, America, de catre Brian Elliot de la Mana Recording Studios. Urmeaza un lung sir de concerte, precum si ocazia de a deschide show-ul unor formatii ca Malevolent Creation, Napalm Death, Decapitated, Gojira sau Septicflesh.

In 2014, Code Red revine cu noi planuri si cu prestatia de la "Maximum Rock Festival" unde, suntem siguri, grupul autohton se va ridica la nivelul asteptarilor celor mai pretentiosi fani metal.

In zilele urmatoare vom anunta headliner-ul pentru ziua a doua a festivalului.
  

In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, I'm The Trip etc
25 octombrie 2014: Headliner, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Code Red, Open Mind etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

 

Cumpara abonamente la festival in rate!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

16.07.2014

Primul headliner confirmat pentru Maximum Rock Festival 2014

A sosit timpul unei noi confirmari la editia de anul acesta a Maximum Rock Festival, cel mai mare fest indoors din Romania si evenimentul metal al toamnei la Bucuresti.

De data aceasta este vorba despre headliner-ul primei seri de festival, 24 octombrie 2014!

Iubita formatie suedeza EVERGREY va urca pe scena Maximum Rock Festival, aducand toata energia proaspata a unui line-up de exceptie si a discului nou, "Hymns for the Broken".

Materialul va fi lansat pe data de 26 septembrie 2014 iar trupa va sustine un recital special la Bucuresti, in cadrul Maximum Rock Festival, pentru a-l promova. Evergrey va canta pentru a treia oara in Romania, concertele precedente fiind sustinute in 2007 si in 2009.

Cat despre formula actuala a formatiei, aceasta va fi anuntata oficial pe data de 15 august 2014, dar cu siguranta fanii trupei, si nu numai, vor avea o surpriza foarte placuta.

Noul album, "Hymns for the Broken" este cel cu numarul 9 din cariera suedezilor si contine 12 cantece nou-noute.


Puteti consulta tracklisting-ul mai jos:

1.     "The Awakening"                 
2.     "King Of Errors"                 
3.     "A New Dawn"                 
4.     "Wake A Change"                 
5.     "Archaic Rage"                 
6.     "Barricades"                 
7.     "Black Undertow"             
8.     "The Fire"                 
9.     "Hymns For The Broken"             
10.     "Missing You"                 
11.     "A Grand Collapse"             
12.     "The Aftermath"  

De curand, Thomas Englund, solistul trupei, a confirmat ca a terminat filmarile la nou videoclip, "King of Errors", regizat de celebrul Patric Ullaeus. In curand, fanii vor putea sa urmareasca productia care pare sa aiba o poveste deosebita!

Evergrey este una dintre cele mai iubite formatii din Suedia si reprezinta un nume de referinta pentru scena internationala de metal progresiv.

Strangand o baza de fani solida si castigand aprecierea criticilor de specialitate, Evergrey este unanim considerata una dintre trupele-emblema ale metalului european.


In curand vom anunta noi formatii, asa ca fiti pe faza!

"Maximum Rock Festival" este cu siguranta cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Evenimentul va avea loc in perioada 24-25 octombrie la Turbohalle din Bucuresti, iar primele formatii straine confirmate pentru editia 2014 sunt: TRISTANIA, ELVENKING, THRESHOLD, EMERGENCY GATE. In perioada urmatoare vor urma noi confirmari.

Reamintim ca editia 2013 a festivalului nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul "Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, etc
25 octombrie 2014: Headliner, Elvenking, Emergency Gate, etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete valabile pentru 1zi (85 lei / 19.5 euro - 200 bucati)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati) *
Abonament special (115 lei / 26 euro - 50 bucati) **
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei

* Abonamentul normal se poate achizitiona din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro si include:
- acces 2 zile de festival
- acces warm up party festival***
** Abonamentul special se poate achizitiona numai prin PayPal
- acces 2 zile de festival
- acces warm up party festival***
- acces meet & greet pentru 2 formatii, la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* **cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament puteti alege sa participati la unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate

 

Un eveniment oferit de Ciuc Premium!

 

10.06.2014

S-au pus in vanzare biletele si abonmanetele la Maximum Rock Festival

"Maximum Rock Festival" este cu siguranta cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara.

Evenimentul va avea loc in perioada 24-25 octombrie la Turbohalle din Bucuresti, iar primele formatii straine confirmate pentru editia 2014 sunt:TRISTANIA, ELVENKING, THRESHOLD, EMERGENCY GATE. In perioada urmatoare vor urma noi confirmari.

Reamintim ca editia 2013 a festivalului nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul "Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

In acest moment, programul festivalului pe zile este urmatorul:

24 octombrie 2014: Tristania, Threshold, etc
25 octombrie 2014: Headliner, Elvenking, Emergency Gate, etc

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete valabile pentru 1zi (85 lei / 19.5 euro - 200 bucati)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
Abonament special (115 lei / 26 euro - 50 bucati)

In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei

Abonamentul normal se poate achizitiona din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro si include:
- acces 2 zile de festival
- acces warm up party festival

Abonamentul special se poate achizitiona numai prin PayPal la acest link si include:

- acces 2 zile de festival
- acces warm up party festival
- acces meet & greet pentru 2 formatii, la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale

Cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament puteti alege sa participati la unul dintre acestea.

Achizitioneaza bilete si abonamente speciale chiar acum!!!

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

 

30.05.2014

S-au pus in vazare o serie de abonamente speciale la Maximum Rock Festival 2014

"Maximum Rock Festival" este unul dintre cele mai mari evenimente metal ale toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Evenimentul va avea loc in perioada 24-25 octombrie, iar primele formatii straine confirmate pentru editia 2014 sunt: TRISTANIA, ELVENKING, THRESHOLD, EMERGENCY GATE. In perioada urmatoare vor urma noi confirmari.

Reamintim ca editia 2013 a festivalului nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul "Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

Pentru a veni in sprijinul fanilor, organizatorii au decis sa puna in vanzare (pentru inceput) 50 de abonamente speciale la pretul de 115 lei, care includ urmatoarele facilitati:


- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere, in limita locurilor disponibile
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale


* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament puteti alege sa participati la unul dintre acestea!

Abonamentele sunt disponible pe site-ul organizatorilor www.promusicprod.ro/bilete.php

15.05.2014

Tristania si Emergency Gate, confirmate la Maximum Rock Festival

 Dupa ce Maximum Rock a confirmat primele nume pentru MAXIMUM ROCK FESTIVAL (ELVENKING si THRESHOLD), a venit momentul sa anuntam alte doua formatii ce vor participa la acest festival, eveniment ce va avea loc in perioada 24-25 octombrie 2014, la Turbohalle din Bucuresti. Este vorba despre norvegienii de la TRISTANIA si germanii de la EMERGENCY GATE. 

Alaturi de Nightwish, Epica si Leaves' Eyes, TRISTANIA este una dintre cele mai iubite formatii de Symphonic Metal din lume. 

Trupa, originara din Norvegia, are o istorie de aproape 20 de ani in spate, fiind intemeiata in 1995 in Stavanger. Spre deosebire de alte grupuri incadrate in aceeasi categorie generica, Tristania iese in evidenta prin predilectia pentru Doom si Death metal. 

Aceasta tendinta de a cultiva latura intunecata este si ceea ce face ca Tristania sa fie apreciata drept una dintre cele mai originale reprezentante ale curentului simfonic. 

Pana acum, trupa a lansat 6 albume, dintre care cel mai recent, "Darkest White", a aparut in 2013 si a primit numai critici pozitive. Discul a fost slavit drept cel mai bun efort al norvegienilor din ultimii ani si laudat pentru aportul noii vocaliste, Mariangela Demurtas, componenta permanenta a formatiei din 2007, dupa plecarea Vibekei Stene. 

"Tristania dezvaluie potentialul sau urias in materie de exprimare a emotiilor adanci cu ajutorul orchestratiei vaste, grele. 'Darkest White' este o explorare a frumusetii intunecate si dezolante, creand o panza a sentimentelor colorata in tonuri dintre cele mai diverse, dar situate intotdeauna in spectrul cromatic al noptii", noteaza Sputnikmusic. 

In plus, Tristania utilizeaza trei tipuri de voci pe cele mai noi lansari ale sale, beneficiind de pe urma unei game armonice variate: il avem pe Anders H. Hidle, responsabil pentru vocea harsh, pe Kjetil Nordhus pe clean si, bineinteles, pe Mariangela, cu glasul feminin.

"Darkest White", ultimul album al formatiei lansat in 2013, poate fi ascultat mai jos:

Astfel, formatia norvegiana este considerata un adevarat stalp al genului Symphonic Metal si reprezinta chiar una dintre intemeietoarele genului. Romanii vor avea ocazia sa se intalneasca cu trupa la "Maximum Rock Festival" 2014 (24 - 25 octombrie), festival in cadrul careia TRISTANIA va prezenta un program complet care va include atat piese de pe ultimul material discografic cat si alte piese reprezentative de pe produsele lansate anterior. 

Componenta actuala Tristania:

Anders Høyvik Hidle – chitara, voce harsh 

Einar Moen – clape, programming 

Mariangela Demurtas - voce

Gyri Smørdal Losnegaard – chitara 

Ole Vistnes – bas, backing vocals 

Tarald Lie Jr. – tobe 

Kjetil Nordhus – voce, chitara acustica 

Discografie (albume de studio):

Widow's Weeds (1998)

Beyond the Veil (1999)

World of Glass (2001)

Ashes (2005)

Illumination (2007)

Rubicon (2010)

Darkest White (2013)

EMERGENCY GATE este una dintre cele mai iubite formatii germane din noul val de metal, ce imbina genurile Melodic Death-Metal si Metalcore. 

Formatia a luat nastere in 1996 in Munchen si este apreciata international, fiind numita o reprezentanta de seama a metalului modern. 

Compusa din Matthias Kupka - voce, Vlad Doose - chitara, Udo Simo - chitara, Mario Lochert - bas, Daniel Schmidle - sintetizator si Roman Lutz - tobe, sound-ul Emergency Gate este caracterizat prin melodicitate, duritate, bogatie si originalitate. 

Trupa nu este lipsita de umor si declara ca si-a ales numele deoarece, astfel, grupul beneficiaza de reclama gratuita de la toate "iesirile de urgenta" din lume.  

De fapt, "Emergency Gate" face trimitere la puterea muzicii metal de a-i scoate pe ascultatori din rutina zilnica si de a le oferi un "exit" rapid din problemele care ii framanta clipa de clipa. 

Primul album - "Emergency Gate" - apare in anul 2000 si ii impune rapid pe trupeti pe scena germana. Odata cu "Night Ray" (2006) vine si recunoasterea internationala, care este dusa mai departe de lansari ca "Rewake" (2009), "The Nemesis Construct" (2010), si "You", cel mai recent LP, scos pe data de 25 ianuarie 2013, si primit cu recenzii pozitive de criticii de specialitate.

Anul 2014 reprezinta cel mai bun moment pentru promovarea acestui disc, precum si pentru raspandirea mesajului Emergency Gate in toata lumea. 

Iata cum caracterizeaza celebra publicatie Metal Obsession show-ul live Emergency Gate:

"Au cel mai debordant entuziasm si cea mai puternica energie scenica pe care le-am simtit vreodata la un concert metal. Nu exagerez cand spun ca doar doua minute trecusera de cand Emergency Gate a urcat pe scena iar publicul deja facea headbanging, sarea si se distra copios. Asta da formatie live!"

De curand, baietii au cantat in Australia, alaturi de Children of Bodom, in Japonia alaturi de Gamma Ray, China la 4 mari festivale si vor pasi si pe plaiurile romanesti, in cadrul celui mai mare festival indoors din Romania, si cel mai important eveniment metal al toamnei la Bucuresti, "Maximum Rock Festival".

In perioada care urmeaza, vom anunta noi nume!

Accesati pagina evenimentului  pentru ultimele amanunte legate de festival!

"Maximum Rock Festival" este cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Cu un line-up de exceptie format din My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Leaves' Eyes si Atrocity, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, God - The Barbarian Horde, Psycho Symphony, Abigail si Vespera, editia de anul trecut a pus piatra de temelie a unui show care intentioneaza sa aduca in continuare in fata publicului autohton nume la fel de "grele".

Fest-ul nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul"Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

Pentru editia din 2014, care va avea loc pe 24 si 25 octombrie, desfasurandu-se pe parcursul a doua zile pline de muzica exceptionala si intamplari care vor ramane intiparite in mintea fanilor, organizatorii au pregatit si mai multe distractii si un line-up incitant.

07.05.2014

Threshold in concert la Maximum Rock Festival la Bucuresti

De curand, Maximum Rock Festival a confirmat primul nume la eveniment! Este vorba despre italienii de la Elvenking.

A sosit momentul sa anuntam inca o formatie. Metalistii progresivi de la THRESHOLD vor lua la randul lor parte la cel mai important show metal al toamnei la Bucuresti.

"Fara niciun dubiu, Threshold este cea mai buna formatie de progressive metal din Anglia si isi va raspandi influenta si asupra restului lumii. Doar asteptati si veti vedea!", scria revista Metal Hammer pe la mijlocul anilor '90 despre Threshold.

Renumita publicatie nu s-a inselat, deoarece grupul format in 1988 a devenit unul dintre cele mai cerute nume, emblematice pentru acest gen.

Threshold s-a format ca un cover band Ratt si Testament dar, pe masura ce a trecut timpul, chimia dintre membri a dus la compunerea propriilor piese si la lansarea primului disc, "Wounded Land", considerat un material progresiv de capatai.

Componenta actuala consta in:

Karl Groom la chitara
Damian Wilson la voce
Richard West la clape
Johanne James la tobe
Steve Anderson la bas
Pete Morten la chitara ritmica

Dupa "Wounded Land" au mai urmat 8 discuri, dintre care fiecare a fost primit bine de catre critica de specialitate.

Formatia si-a facut debutul de succes si in lumea cinematografiei cu alegerea piesei "Pilot In The Sky Of Dreams" - extrasa de pe "Dead Reckoning" -  pe post de coloana sonora a filmului "In numele regelui" (2008).
Ultimul disc al trupei, "March of Progress", a fost lansat in 2012 si reprezinta comeback-ul discografic al solistului Damian Wilson, care i-a luat locul raposatului Andrew McDermott.

"Un material catchy, melodios, perfect echilibrat, care schiteaza un peisaj rock progresiv epic",spune AllMusic.com despre materialul, considerat a fi o lansare de exceptie, care aduce impreuna cele mai iubite trasaturi ale metalului progresiv, constituindu-se intr-un festin sonor pentru fanii genului.
 
Discografie:

Albume de studio:

Wounded Land (1993)
Psychedelicatessen (1994)
Extinct Instinct (1997)
Clone (1998)
Hypothetical (2001)
Critical Mass (2002)
Subsurface (2004)
Dead Reckoning (2007)
March Of Progress (2012)

Compilatii:

The Ravages of Time - The Best Of Threshold (2007)

Albume live:

Livedelica (1995)
Concert in Paris (2002)
Critical Energy (2004, 2CDs)
Surface to Stage (2006)

DVD-uri:

Critical Energy (2004)


In perioada care urmeaza, vom anunta noi nume!

"Maximum Rock Festival" este cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Cu un line-up de exceptie format din My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Leaves' Eyes si Atrocity, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, God - The Barbarian Horde, Psycho Symphony, Abigail si Vespera, editia de anul trecut a pus piatra de temelie a unui show care intentioneaza sa aduca in continuare in fata publicului autohton nume la fel de "grele".

Fest-ul nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul "Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

Pentru editia din 2014, care va avea loc pe 24 si 25 octombrie, desfasurandu-se pe parcursul a doua zile pline de muzica exceptionala si intamplari care vor ramane intiparite in mintea fanilor, organizatorii au pregatit si mai multe distractii si un line-up incitant.
 

15.04.2014

Maximum Rock Festival 2014: Elvenking, prima trupa confirmata

 

Dupa ce anul trecut evenimentul a adus pe scenele sale trupe ca My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Leaves' Eyes, Atrocity, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, God - The Barbarian Horde, Psycho Symphony, Abigail si Vespera, 2014 revine cu noi nume!

A sosit timpul sa anuntam prima formatie care va lua parte la festival. Este vorba despre italienii de la ELVENKING, care canta pentru prima data in Romania!

Trupa se pregateste sa lanseze un nou disc, intitulat "The Pagan Manifesto", pe data de 9 mai 2014, via AMF Records, o casa importanta de discuri din Germania, reprezentativa pentru scena metal.
Pana acum, trupa a lansat 7 albume foarte bine primite de critica. Acestea au pus baza unui fenomen cult pentru adeptii genului folk metal, care au regasit in Elvenking o formatie-emblema a genului, cu un look creativ, un sound unic si o prezenta scenica energica si plina de poveste.

Astfel, Elvenking este considerata una dintre cele mai importante si reprezentative trupe europene de metal. Grupul amesteca diferite influente din zona folk, power, simfonic si chiar si niste metal alternativ. Scopul Elvenking a fost de la inceput, dupa cum declara chiar membri formatiei, sa creeze o fuziune exceptionala intre melancolia si melodicitatea folkului si duritatea power-metalului, adaugandu-le acestora niste "hook-uri" pop.

Este foarte important de remarcat ca, in ciuda predilectiei pentru folk, formatia nu se sfieste sa incorporeze sound-uri foarte moderne, din zona metalului alternativ, completand conceptul cu acel "je ne sais quoi" care face melodiile foarte "catchy".

Numarul mare de turnee sustinute dovedeste ca formatia a reusit ce si-a propus, construind un adevarat cult si castigand o multime de fani.

Elvenking este formata din Damna (voce), Aydan (chitara), Rafahel (chitara), Jakob (bas), Lethien (vioara), Symohn (tobe).

Discografie:

Heathenreel (2001)
Wyrd (2004)
 The Winter Wake (2006)
 The Scythe (2007)
 Two Tragedy Poets (...And a Caravan of Weird Figures) (2008)
 Red Silent Tides (2010)
 Era (2012)
 The Pagan Manifesto (2014)


In perioada care urmeaza vom face noi dezvaluiri legate de line-up-ul festului, care va fi masura asteptarilor fanilor.
 
"Maximum Rock Festival" este cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Cu un line-up de exceptie format din My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Leaves' Eyes si Atrocity, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, God - The Barbarian Horde, Psycho Symphony, Abigail si Vespera, editia de anul trecut a pus piatra de temelie a unui show care intentioneaza sa aduca in continuare in fata publicului autohton nume la fel de "grele".

Fest-ul nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul "Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

Pentru editia din 2014, care va avea loc pe 24 si 25 octombrie, desfasurandu-se pe parcursul a doua zile pline de muzica exceptionala si intamplari care vor ramane intiparite in mintea fanilor, organizatorii au pregatit si mai multe distractii si un line-up incitant.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f