Maximum Rock Festival revine cu o noua editie in 2017

13 Octombrie 2017 - 14 Octombrie 2017
Bucuresti - Arenele Romane

04.01.2017

Xandria: prima trupa confirmata la Maximum Rock Festival 2017

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2017 cu o noua editie indoor care va avea loc in perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti. Incepem anul 2017 in plina forta cu o prima confirmare pentru aceasta editie, si anume trupa germana XANDRIA!

Formata inca din anul 1994, XANDRIA este o trupa germana de symphonic metal, fondata de Marco Heubaum alaturi de un prieten tobosar, avand ca influente formatii precum Tiamat, Therion si Paradise Lost. Desi pornit initial doar ca un simplu proiect de studio, cei doi reusesc destul de repede sa formeze o trupa, avand alaturi de ei si o voce feminina. Din cauza unor diferente de opinii in ceea ce priveste stilul muzical, trupa se desparte, insa Marco este hotarat sa-si continue proiectul muzical, astfel ca trupa „renaste” sub o alta forma in anul 1999.

Desi trecuta prin mai multe incercari si schimbari de componenta in ceea ce priveste vocea feminina, de la Lisa Middelhauve (pana in 2008), Kerstin Bischof (pana in 2010), Manuela Kraller (2013) si Dianne van Giersbergen, fosta vocalista Ex Libris si in prezent actuala voce Xandria, trupa are la activ sase albume si un altul care va fi lansat curand.

Lansat in 2003, primul album „Kill the Sun” a ajuns rapid in top 100 in Germania, in timp ce „Ravenhearth” (2004) ajunge pe pozitia 36 si ocupa un loc in topurile germane timp de 6 saptamani. Urmatoarele albume „India” (2005), „Salome – The Seventh Veil” (2007) „Neverworld’s End” (2012) si „Sacrificium” (2014) se bucura si ele de un real succes atat in Germania, cat si pe plan international, fiind urmate de turnee atat in Europa, cat si America de Sud.

in prezent, Xandria si-a gasit stabilitate alaturi de vocalista Dianne van Giersbergen si se pregateste in continuare pentru cel de-al saptelea album, „Theater Of Dimensions” produs cu ajutorul lui Joost van den Broek, care va fi lansat pe 27 ianuarie 2017 si pe care il veti putea asculta live la Maximum Rock Festival.

Poze Poze pentru articole - xandria

Componenta:

Dianne van Giersbergen (voce)

Marco Heubaum (chitara)

Philip Restemeier (chitara)

Steven Wussow (bass)

Gerit Lamm (tobe)

Biletele pentru Maximum Rock Festival 2017  pot fi achizitionate la urmatoarele preturi:

Early Bird 1:  89 lei (Sold Out!)

Early Bird 2:  99 lei (200 buc.)

Early Bird 3:  115 lei (300 buc.)

Early Bird 4:  125 lei (300 buc.)

Normal:          135 lei

in perioada festivalului (in limita biletelor ramase): TBA

Event: Maximum Rock Festival 2017 (13-14 octombrie)

Aflat deja la a saptea editie, Maximum Rock Festival a adus de-a lungul timpului nume cunoscute pe scena rock/metal internationala precum Kamelot, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Annihilator, W.A.S.P., Dark Tranquility, Samael, Tristania, Unleashed si multe altele, invitand, de asemenea, si formatii autohtone, printre care amintim GOD, E-an-na, Tiarra, Hteththemeth, White Walls si multe altele.

Mai multe trupe vor fi confirmate in curand!

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Romania.

12.12.2016

Maximum Rock Festival revine cu o noua editie in 2017

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2017 cu o noua editie indoor care va avea loc in perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti.

Aflat deja la a saptea editie, festivalul a adus de-a lungul timpului nume cunoscute pe scena rock/metal internationala precum Kamelot, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Annihilator, W.A.S.P., Dark Tranquility, Samael, Tristania, Unleashed si multe altele.

Mai mult decat atat, Maximum Rock Festival nu a neglijat niciodata industria locala, invitand, de asemenea, si formatii autohtone, printre care amintim GOD, E-an-na, Tiarra, Hteththemeth, White Walls si multe altele.

In scurt timp vor fi anuntate si primele nume confirmate pentru editia din 2017. 

Au fost puse in vanzare un numar limitat de bilete la pretul de 89 lei (presale). Oferta promotionala este valabila pana la anuntarea primei formatii participante.

Pentru confortul participantilor, vor fi puse in vanzare in total doar un numar de 1200 bilete, asa ca nu uitati ca numarul lor este limitat!

Mai multe informatii si multe alte surprize vor fi comunicate curand.

 

Zi-ne parerea ta:

ĂŽnscrie-te la newsletter

Join the ranks ! LIKE us on Facebook