Alternosfera si Coma canta pe 27 ianuarie la Arenele Romane (cort incalzit)

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Alternosfera Alternosfera Alternosfera Alternosfera
Adauga si tu o poza
Alternosfera si Coma canta pe 27 ianuarie la Arenele Romane (cort incalzit)

27 Ianuarie 2017
Bucuresti - Arenele Romane
Pret: 40 - 80 Lei

30.01.2017

Metalhead Alternative Awards: Poze de la concertele AFLMSMP, Coma si Alternosfera la Arenele Romane

 Pozele de la prima zi de Metalhead Awards unde au urcat pe scena Arenelor Romane formtaiile Am fost la munte si mi-a placut, Coma si Alternosfera pot fi vazute pe site-ul nostru accesand link-ul de mai jos.

Poze din prima zi de Metalhead Awards la Arenele Romane

Photo Credits: Florin Matinca

16.01.2017

Alternosfera si Coma la METALHEAD Awards: Program si Reguli de Acces

Se apropie acel moment frumos al anului in care vom premia cele mai bune realizari muzicale alternative in cadrul galei METALHEAD Alternative Rock Awards, eveniment ce se afla la a zecea sa editie! In acest an ne vor canta si incanta trei dintre trupele castigatoare: ALTERNOSFERA, COMA si Am Fost La Munte Si Mi-a Placut. Asadar, va asteptam cu drag pe 27 ianuarie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) sa celebram impreuna munca, talentul si pasiunea trupelor pe care le iubim!

 

INFORMATII BILETE:

Pentru acest eveniment biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in punctele retelei fizice iabilet: Agentiile Perfect Tour, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop, Beraria H si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, la urmatoarele preturi:

- Acces General - 45 de lei

- Golden Circle (in fata scenei) - 70 de lei

La intrare biletele vor costa 50 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle

 

PROGRAM

19:00 - Acces Public

20:00 - 20:30 AFLMSMP

21:00 - 21:40 Coma

22:10 - 00:10 Alternosfera

 

REGULI DE ACCES

ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate !!!

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00, iar concertele incep la ora 20:00

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00, dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o bratara speciala cu care pot intra si in zona de Acces General.

Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de cel putin unul dintre parinti, la randul sau posesor al unui bilet valid. Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

 

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Vanzarea de produse se face pe baza de jetoane care pot fi cumparate din zonele special amenajate. Va rugam sa solicitati bonul fiscal. La vanzare puteti gasi bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fara alcool, Radler, vin, vin fiert, vodca, whiskey, Jagermeister, apa, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn si multe altele.

 

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a avea parte de un concert in siguranta, Arenele Romane au facut inca 4 iesiri de urgenta in cort  (cu sageti verzi pe harta de mai jos) asa ca acum sunt 6 plus inca una in spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat in caz de intrerupere a curentului electric. De asemenea, vom avea si un pompier privat la concert si stingatoare de incendiu de jur imprejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de paza la toate iesirile de urgenta din Cort. Doua dintre ele duc in gangurile clasice iar patru dintre ele pe scarile care urca inspre iesirile de urgenta catre coronament care dau in parc.

Harta Arenele Romane: http://bit.ly/hartaAreneleRomane

 

OBLIGATIILE PUBLICULUI

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.

 

Premii METALHEAD Alternative Rock Awards 2016:

Best Alternative Band: Alternosfera

Best Alternative Newcomer: Am Fost La Munte Si Mi-a Placut

Best Romanian Alternative Album: Vita de Vie - Sase

Best Alternative Performance: Alternosfera la Shine Festival

Best World Alternative Artist: Muse

Best Alternative Video: Coma - Cel mai frumos loc de pe pamant

Best Alternative Festival: Shine Festival

 

 

Un eveniment METALHEAD

06.01.2017

ALTERNOSFERA, COMA si Am Fost La Munte Si Mi-a Placut vor canta la METALHEAD Alternative Rock Awards

Ca in fiecare an, METALHEAD premiaza cele mai bune realizari muzicale ale anului care tocmai trece, 2016, in cadrul galei METALHEAD Alternative Rock Awards ! Pe 27 ianuarie 2017 la Arenele Romane in cort incalzit, vom oferi aceste premii in cadrul celei de-a zecea editii a premiilor iar trupele invitate sa sustina recitaluri sunt chiar castigatoarele: ALTERNOSFERA, COMA si Am Fost La Munte Si Mi-a Placut !

 

 

Castigatorii sunt:

Best Alternative Band: Alternosfera

Best Alternative Newcomer: Am Fost La Munte Si Mi-a Placut

Best Romanian Alternative Album: Vita de Vie - Sase

Best Alternative Performance: Alternosfera la Shine Festival

Best World Alternative Artist: Muse

Best Alternative Video: Coma - Cel mai frumos loc de pe pamant

Best Alternative Festival: Shine Festival

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Beraria H, Club Quantic, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) dar si in ziua concertului la intrare, la urmatoarele preturi:

Biletele se gasesc la urmatoarele preturi: 

- Acces General - 45 de lei

- Golden Circle (in fata scenei) - 70 de lei

La intrare biletele vor costa 50 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle

 

Un eveniment METALHEAD

23.12.2016

METALHEAD Alternative Rock Awards 2016 se muta la Arenele Romane

Datorita numarului mare de bilete vandute pana in prezent, gala METALHEAD Alternative Rock Awards se va muta intr-o noua locatie, mult mai potrivita, si anume la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit)!

Biletele achizitionate pana in prezent raman valabile si pentru noua locatie, asadar, va asteptam pe 27 ianuarie la Arenele Romane din Bucuresti sa premiem impreuna cele mai bune realizari muzicale ale anului care tocmai trece in cadrul celei de-a zecea editii METALHEAD Alternative Awards! 

Trupele invitate sa sustina recitaluri vor fi chiar castigatoarele, iar o parte dintre ele vor fi anuntate dupa terminarea votarii care are loc pe pagina de facebook a evenimentului, AICI

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Beraria H, Club Quantic, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) dar si in ziua concertului la intrare, la urmatoarele preturi:

- pana pe 27 ianuarie - 45 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle

- la intrare biletele vor costa 50 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle

 

Un eveniment METALHEAD

06.12.2016

Calificarile si Votul Final pentru Gala Metalhead Alternative Rock Awards

Sesiunea de preselectii pentru cea de-a zecea gala Metalhead Alternative Rock Awards s-a incheiat! Mai jos gasiti listele cu primele voastre 5 propuneri (din fiecare categorie) care au mers mai departe in etapa Votului Final!

Etapa Votului Final incepe azi (6 decembrie) si se va incheia pe 6 ianuarie. Va puteti vota preferintele pe pagina oficiala de facebook a evenimentului: VOTEAZA AICI

Ceremonia de premiere va avea loc pe 27 ianuarie 2017 in Club Quantic, iar trupele invitate sa sustina recitaluri sunt chiar castigatoarele! O parte din celelalte trupe participante la eveniment vor fi anuntate dupa terminarea votarii care are loc pe pagina de facebook a evenimentului, aici

Pentru acest eveniment, biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) dar si in ziua concertului la intrare, la urmatoarele preturi:

- pana pe 15 decembrie - 40 de lei Acces General si 60 de lei Golden Circle (in fata scenei)

- pana pe 27 ianuarie - 45 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle

La intrare biletele vor costa 50 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle

 

CALIFICARILE pentru cea de-a zecea gala METALHEAD Alternative Rock Awards

BEST ALTERNATIVE LIVE PERFORMANCE

- Coma - Lansare album ORIZONT

- Domino la Focus Festival

- Alternosfera la Shine Festival

- Vita de Vie - Lansare album Sase+

- Coma la Alt Fest

 

BEST WORLD ALTERNATIVE ARTIST

- Red Hot Chili Peppers

- Muse

- Green Day

- Radiohead

- Blutengel

 

BEST ROMANIAN ALTERNATIVE VIDEO

- COMA - Cel mai frumos loc de pe pamant

- The Kryptonite Sparks - Si Golanii Beau Ceai

- Vita de Vie - Luna si noi

- Days of Confusion - Eternal Summer

- Vision - Inchisori de suflete

 

BEST ROMANIAN ALTERANTIVE NEWCOMER

- DOMINO

- Am Fost La Munte i Mi-a Placut

- Sunet Fin

- :umbra

- Vision

 

BEST ROMANIAN ALTERNATIVE ALBUM

- Coma - Orizont

- Vita de Vie - Sase+

- The Kryptonite Spaks-Doi/A doua unda de bruiaj

- Luna Amara - Aproape

- Fluturi Pe Asfalt - Munti sub mari

 

BEST ROMANIAN ALTERNATIVE FESTIVAL

- Shine Festival

- Padina Fest

- Focus Festival

- Summerwell

- Airfield

 

BEST ROMANIAN ALTERNATIVE BAND 

- Alternosfera

- Coma

- Vita de Vie

- Luna Amara

- The Kryptonite Sparks

 

Un eveniment METALHEAD

28.10.2016

Alternosfera si Coma canta pe 27 ianuarie la Arenele Romane (cort incalzit)

Ca in fiecare an, METALHEAD premiaza cele mai bune realizari muzicale ale anului care tocmai trece, 2016, in cadrul galei METALHEAD Alternative Rock Awards ! Pe 27 ianuarie 2017 in club Quantic, vom oferi aceste premii in cadrul celei de-a zecea editii a premiilor iar trupele invitate sa sustina recitaluri sunt chiar castigatoarele! Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro , iar pretul acestora este de 45 de lei la Acces General si 70 de lei la Golden Circle.

O parte din celelalte trupe participante la eveniment vor fi anuntate dupa terminarea votarii care are loc pe pagina de facebook a evenimentului, aici: www.facebook.com/events/307590242910204/

Ca de obicei, votarea are loc in doua etape: 

- PRESELECTII: de pe 1 noiembrie pana pe 6 decembrie puteti propune alaturi de propunerile noastre candidati la fiecare categorie si apoi ii si votati. Primii 5 intra in marea finala

- VOTUL FINAL: dupa 6 decembrie pana pe 6 ianuarie puteti vota din cei 5 finalisti caificati in preselectii

Toate cele de mai sus se intampla aici: www.facebook.com/events/307590242910204/

 

Categoriile premiate sunt urmatoarele:

 

Premii oferite de METALHEAD (pondere 70%) + Votul publicului (pondere 30%):

Best Romanian Alternative Band

Best Romanian Alternative Festival

Best Romanian Alternative Album

Best Romanian Alternative Newcomer

Best Romanian Alternative Video

Best World Rock Alternative Artist

Best Rock Live Performance

 

Premii oferite direct de redactia METALHEAD

Best Metal (r) Evolution

Best Underground Ambassador

Premiul pentru cea mai curajoasa trupa

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Beraria H, Club Quantic, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) dar si in ziua concertului la intrare, la urmatoarele preturi:

- pana pe 27 ianuarie - 45 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle

- la intrare biletele vor costa 50 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle

 

Un eveniment METALHEADDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: