Methadone Skies live la Faber din Timisoara


09 Octombrie 2020
Timisoara - Timisoara
Pret: 30-70

 -Locurile sunt limitate, maximul fiind de 199-

• Trupa va concerta pe terasa, in aer liber.

• Spatiul de pe terasa este optimizat in asa fel incat toate locurile sa aiba vizibilitate buna la scena din orice unghi. Scaunele sunt distantate conform cu legislatia in vigoare, asa ca te rugam sa respecti locul sa nu te ridici de pe scaun in timpul concertului pentru alte motive decat drumul la bar sau la toaleta si sa nu muti mesele si scaunele.

• Nu vor exista bilete in picioare sau fara loc.

• Vom respecta cu strictete orele de open doors si orele de incepere si incheiere a concertelor, asa ca te rugam mult sa ajungi la timp pentru a ne ajuta sa gestionam in siguranta fluxul de acces, procedurile de dezinfectare si igienizare ale spatiului si programul de eveniment.

• Te rugam sa respecti la randul tau toate normele in vigoare, sa porti masca, sa respecti distanta de minim 1.5 metri pe parcursul evenimentului si sa ai grija de tine si de cei din jur.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook