Mike Terrana va sustine un concert tribut Michael Jackson la Bucuresti pe 13 noiembrie

Mike Terrana va sustine un concert tribut Michael Jackson la Bucuresti pe 13 noiembrie

13 Noiembrie 2013
Bucuresti - Sala Palatului
Pret: 30 - 280 lei

06.11.2013

Concertul tribut Michael Jackson sustinut de Mike Terrana la Bucuresti se amana!

Spectacolul inchinat lui Michael Jackson, „Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” ce urma sa aiba loc pe 13 noiembrie la Sala Palatului, se amana pentru data de 16 aprilie 2014.

Aceasta amanare se datoreaza dorinei de a pune in scena un show perfect din toate punctele de vedere. Obstacole de ordin tehnic au facut imposibila finalizarea pregatirilor in timp util pentru a atinge nivelul unui spectacol extraordinar. Din dorina de a oferi publicului un eveniment de calitate ireprosabila, s-a preferat opiunea amanarii sale.

Organizatorii dau asigurari ca spectacolul va avea loc tot la Sala Palatului in data de 16 aprilie si isi cer scuze, pe aceasta cale, pentru eventualele neplaceri.

„Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” va fi un spectacol cum nu s-a mai vazut in Romania, in care povestea vieii Regelui muzicii pop va fi redata asa cum ne-a prezentat-o Michael in piesele sale, bucurandu-se de o orchestraie simfonic-pop, de o coregrafie care sa exprime vizual mesajele acestora, de proiecii video inedite, special create pentru eveniment, precum si de carisma si de talentul tobosarului Mike Terrana.

Biletele cumparate pentru „Remember the time? A show to remember Michael Jackson feat. Mike Terrana” ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 13 noiembrie raman valabile si pentru noua data de 16 aprilie 2014. 

Biletele sunt disponibile in reeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro la preturile de 280, 220, 160, 110 si 60 de lei, in functie de categoria de loc, iar copiii intre 5 si 12 ani beneficiaza de o reducere de 50% .

02.07.2013

A Show To Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana - un omagiu deosebit

In urma cu cateva zile s-au implinit 4 ani de la disparitia celui mai mare star al lumii - Michael Jackson, un artist desavarsit, ale carui contributii in muzica sunt incomensurabile. 

Regele muzicii pop este fara doar si poate un revolutionar in materie de muzica moderna.

Cu piesele sale memorabile, cu miscarile de dans, cu videoclipurile care nu s-au incadrat niciodata in tiparul banal, Michael ne-a invatat sa iubim, sa ne respectam, sa protejam natura din jurul nostru.

Phoenix Entertainment ii va aduce un omagiu nemaivazut in Romania in data de 13 noiembrie la Sala Palatului. Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson ii va avea in rolurile principale pe celebrul tobosar Mike Terrana, pe Evolution Tempo Orchestra condusa de Andrei Tudor, pe DaDans aflata sub coordonarea coregrafei Judith State si alti invitati speciali intr-o interpretare inovativa a povestii vietii lui Michael, asa cum reiese ea din piesele sale.

Evenimentul de la Sala Palatului nu este un simplu concert tribut, ci constituie o adevarata calatorie initiatica in profunzimea sensurilor muzicii megastarului. Simturile spectatorilor vor fi antrenate de trairile intense puse in scena, totul fiind angrenat intr-o experienta inedita. Proiectiilor deosebite, special create pentru eveniment si jocurilor de lumini li se vor alatura asadar miscarile excelente ale celor de la DaDans, grandoarea muzicii interpretate de Evolution Tempo Orchestra intr-o maniera simfonic-pop si desigur, talentul, energia si spontaneitatea caracteristice marelui Mike Terrana.

Atmosfera spectaculoasa tipica unui concert Michael Jackson va fi reprodusa in evenimentul din 13 noiembrie pentru a-i aduce un tribut cum se cuvine. Pe buna dreptate, Michael a fost declarat de Cartea Recordurilor drept cel mai mare "entertainer" al tuturor timpurilor, iar Thriller ramane cel mai bine vandut album al tuturor timpurilor.

Daca am incerca sa ii rezumam cariera lui Michael Jackson, ar reiesi urmatoarele cifre:

- 13 premii Grammy
- 26 premii American Music Awards
- 13 single-uri pe primul loc in topurile din S.U.A.
 - 400 de milioane de albume vandute


Remember the Time? A Show to Remember Michael Jackson feat. Mike Terrana este un eveniment unic in Romania prin care vom prezenta un omagiu celui care ne-a lasat o mostenire colosala. Spectacolul de la Bucuresti, cu intreaga desfasurare de forte pe care o implica, va ocupa garantat un loc fruntas in galeria celor mai mari si mai frumoase spectacole realizate vreodata.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro la preturile de 280, 220, 160, 110 si 60 de lei, in functie de categoria de loc, iar copiii intre 5 si 12 ani beneficiaza de o reducere de 50%. 

11.06.2013

Mike Terrana va sustine un concert tribut Michael Jackson la Bucuresti pe 13 noiembrie

Pe 13 noiembrie, Sala Palatului va gazdui un spectacol memorabil in cinstea celui mai mare star al planetei: Michael Jackson, care il va avea ca invitat special la tobe pe Mike Terrana.

Remember The Time? - A Show To Remember Michael Jackson va fi un un eveniment grandios, asemenea celui pe care il comemoreaza. Talentele multiple ale starului american vor fi redate printr-un spectacol complet: un concept coregrafic inovativ, proiectii video, jocuri de lumini, toate pe fundalul simfonic al grupului Evolution Tempo Orchestra, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor.

Invitati speciali vor fi membrii trupei Crash care vor oferi un moment de percurtie extraordinar.

Surpriza va fi asigurata de ritmul incitant al tobelor lui Mike Terrana cunoscut publicului roman in urma colaborarilor cu soprana Tarja Turunen, Axel Rudi Pell, Yngwie Malmsteen si multi altii.

Dadans, sub tutela coregrafei Judith State, vor ilustra printr-o coregrafie de exceptie povestea vietii lui Michael asa cum decurge ea din piesele nemuritoare precum "Billie Jean", "Thriller", "Dirty Diana" sau "We are the World".

Spectacolul omagial va reda grandoarea show-urilor Regelui muzicii pop, folosindu-se de o desfasurare enorma de forte, de fuziunea dintre dans, muzica si efecte vizuale.

Fiind un concept nou si revolutionar, este greu de incadrat intr-o categorie concret delimitata. Cea mai apropiata ar fi musicalul, excluzand partea de teatru. Dar evenimentul va include muzica exceptionala, dans tematic, filmari si jocuri de lumini, chiar interventiile unui narator, toate pentru ca show-ul din 13 noiembrie sa fie de neuitat.

Cei care recunosc rolul lui Michael Jackson in evolutia muzicii, cei care ii apreciaza talentul imens cu care a imbogatit intreaga lume, cei care isi manifesta entuziasmul de a-l auzi prin aplauze si lacrimi de bucurie, vor fi mai mult decat incantati de show-ul elaborat de Phoenix Entertainment.

Bilete la spectacolul Remember the Time - A Show to Remember Michael Jackson au urmatoarele preturi:

- VIP - 280 lei (Pret normal)
- VIP - 140 (Pret Redus copii 5-12)
- Categoria I - 220 lei (Pret normal)
- Categoria I - 110 lei (Pret Redus copii 5-12)
- Categoria II - 160 lei (Pret normal)
- Categoria II - 80 lei (Pret Redus copii 5-12)
- Categoria III - 110 lei (Pret normal)
- Categoria III 55 lei (Pret Redus copii 5-12)
- Categoria IV - 60 lei (Pret normal)
- Categoria IV - 30 lei (Pret Redus copii 5-12)


Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro. Copiii intre 5 si 12 ani beneficiaza de o reducere de 50%.
 
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f