Ministry la Rock la Mures pe 12 si 13 Iulie in Periam din Timis


12 Iulie 2019 - 13 Iulie 2019
Mai multe orase - Periam - Timis
Pret: 59 RON

 Pionierii genului industrial, Ministry, vor sustine un concert in premiera in Romania, in cadrul celei de-a zecea editii a festivalului Rock la Mures, eveniment ce va avea loc in perioada 12 – 13 iulie, 2019 la Periam – Port (judetul Timis).

Asadar, pe scenele festivalului, Rock la Mures, vor mai concerta:

- The Casualties (USA)

- Paddy And The Rats (HU)

- Luna Amara 

- Dirty Shirt dar si alti artisti ce urmeaza sa fie anuntati.

Festivalul Rock la Mures, primul eveniment  de acest gen 'open – air' din tara noastra, a luat nastere in vara anului 2002. Festivalul Rock la Mures va avea parte de trei scene, camping gratuit si o serie de activitati care se vor desfasura in timpul zilei ce includ workshop-uri si diverse activitati sportive. ABONAMENT EARLY BIRDS: 59 lei/ pers.

Bilete pentru festivalul Rock la Mures valabile pentru o zi se vor gasi numai la fata locului!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook