Momente de Ograda 2021 - Conferinta VII!

Momente de Ograda 2021 - Conferinta VII!

11 Septembrie 2021
Pitesti - Sat Merisani, Str. Tiganca nr. 1383, Jud. Arges
Pret: 260-420

 Momente de Ograda nu este doar o conferinta dupa chipul si asemanarea unui festival, ci mai ales un proiect care reinsufleteste ulitele copilariei si sustine comunitatea locala.

Coloana sonora (si parte din cea culinara) a acestei editii, cea dintai cu doua zile de eveniment, va fi asigurata de catre: IMPLANT PENTRU REFUZ, ZOLI TOTH, FOR THE WICKED, THE KRYPTONITE SPARKS, THE SONIC TASTE, THE DETAILS, UNFLICTED, NIGHTMARION, KIRK Dj Set, DHOPE Dj Set, Codrin Pascariu DJ Set.

Editia din 2021 cea cu numarul sapte, este una aparte pentru noi si casa noastra care aniverseaza frumosul an cu numarul `85. Casa Dogarului a pastorit, adapostit si ingrjit 5 generatii in corpul, inima si ograda ei. Alaturi ii suntem sa o ingrijim si sa o predam mai departe generatiilor gazda ce va sa vina.

Ograda este despre oameni si ceea ce fac ei, despre povestile lor care se intalnesc si se completeaza.

Ograda e facuta din toate aceste povesti, din muzica ce nu are nevoie de un stadion ca sa fie buna, din mancarurile molcom dospite care nu au nevoie de un nume englezesc, din momente care nu au nevoie de o lumina speciala si din timpul care curge altfel alaturi familie, copii si prieteni.

Cele 350 de abonamente pentru editia din 2020 sunt disponibile pe iaBilet.ro si sunt impartite astfel, pe cele 3 categorii déjà cunoscute:

- 140 abonamente - “ALAMA” (cu campare)

- 100 abonamente - “CUPRU” (cu cazare) la familii si/sau pensiuni/hoteluri din proximitate

- 110 abonamente - “FONTA” (fara cazare sau campare)

EARLY BIRD – pana la 10 august 2020

o “ALAMA”– 290 lei

o “CUPRU” - 370 lei

o “FONTA”– 260 lei

PRE SALE - in perioada 11 – 31 August

o “ALAMA” - 340 lei

o “CUPRU” - 420 lei –

o “FONTA” - 310 lei

In perioada 1 - 12 septembrie

o “ALAMA” - 390 lei

o “FONTA” - 360 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Regulile evenimentului raman neschimbate, dupa cum v-am obisnuit:

- taxele de acces implica acces liber la conferinta si la resursele puse la dispozitie: mancare, bautura, concerte, activitati, cazare si campare.

- copiii sub 12 ani, insotiti de un adult platitor de abonament, au acces gratuit

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/425449314986078/ 

Locul: www.facebook.com/casadogaruluiarena 

#incurteaomului #momentedeograda #despreeternareintoarcereaidenticului Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: