Moon Light Acoustic Live cu Implant Pentru Refuz


21 Iulie 2018
Timisoara - The Village Buzad
Pret: 50

 Moon.Light este un concept de evenimente muzicale caracterizate prin intimitate, imprieteneala, relaxare, distractie, dans si voie buna. Ingredientele principale sunt muzica acustica live, natura de jur-imprejur, aer liber si curat, caldura data de foc, lipsa completa a semnalului, hamace confortabile, mancare delicioasa, bauturi de soi si oameni faini.

Sesiuni acustice LIVE:
19 mai 2018: Subcarpati
23 iunie 2018: Omul cu Sobolani
21 iulie 2018: Implant Pentru Refuz 
15 septembrie 2018: Blazzaj 
6 octombrie 2018: Luna Amara

 Locatia The Village este compusa din doua zone distincte: the Village (unde vor avea loc evenimentele) si the Village Olympics (unde va fi amenajata zona de campare cu toate facilitatile aferente). Cele doua locatii se afla una peste drum de cealalta.

Accesul se va face incepand cu ora 18. Check-Out a doua zi pana in pranz.

Sesiunile acustice vor incepe la ora 22 si se vor continua cu After Party sustinut de Dj ai scenei timisorene.

Pentru a pastra acest cadru de intimitate, vom limita numarul de bilete la 400 pentru fiecare sesiune. Costul unui bilet este de 50 Ron si include accesul la eveniment si loc de campare.

Detalii despre eveniment se vor posta pe pagina de Facebook: Moon.Light.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook