More Than Fest, 17-20 august 2018, Slovacia

17 August 2017 - 20 August 2017
Mai multe orase - Slovacia, Banska Byrstrica

Festivalul More than Fest, prin agentia EPG, reuseste sa aduca in Slovacia in zona Banska Byrstrica, in localitatea  Zvolenska Slatina, in perioada 17-20 august pe Amon Amarth, Overkill, EdGuy, Epica dar sI o multime de alte nume cunoscute cum ar fi Pain, Fleshgod Apocalypse, Firewind, Dark Funeral, Gorgoroth, Wintersun, Powerwolf, Rage, Masterplan, Firewind, Steve Harris Band, Timmo Tolkk,  Insomnium, Kobra and the Lotus, Arkona reunite cu peste 20 de trupe din metalul slovac, cehesc si polonez.

Ca mentiune, headlinerul de duminica va fi o surpriza din partea organizatorilor si va fi anuntat in perioada urmatoare.

Festivalul va avea loc pe terenul de fotbal din  localitatea  Zvolenska Slatina, pentru miile de fani fiind amenajate parcari, zone de food si hidratare, o zona imensa de campare, dusuri si wc-uri ecologice.

Doua scene, ecrane imense, o logistica impresionanta si o atmosfera pe masura vor incanta miile de fani de metal din peste 20 de tari asteptati la More than Fest in Slovacia in perioada 17-20 august.

Amanunte, informatii preturi si bilete le gasiti la:

Mtfest.sk

https://www.ticketportal.sk/Event/MoreThanFest

https://www.facebook.com/events/1778334262414595/

 

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook