Music for Autism: Concert Cargo la Constanta

28 Mai 2017
Constanta - Club Phoenix
Pret: Donatie

Trupa CARGO invita fanii si iubitorii muzicii rock din Constanta la concertul caritabil, duminica 28 mai 2017, ora 21.00.

Cargo au sustinut Campania Music for Autism din anul 2014, iar 2015 au fost devenit Ambasadorii Music for Autism in cadrul Festivalului Metalhead Meeting Bucuresti, iar in ianuarie 2016 au participat la inaugurarea laboratorului de cofetarie-patiserie din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva "Albatros" Constanta.

Trupa Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Alin Achim – bass, infiintata in 1985 in Timisoara, Trupa Cargo a creionat nenumarate piese care sunt cantate impreuna cu publicul, au realizat nenumarate concerte si evenimente speciale. 

Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a trupei: http://www.facebook.com/cargorock.

Music for Autism, un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat inca de la inceput de succes devenind astfel proiectul umanitar pe pozitie fruntasa cu reusite nenumarate.

Fondurile stranse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetarie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori” Constanta si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Scopul viitor al Campaniei " Music for Autism" este de a realiza o sala de muzica pentru copiii cu dizabilitati din Centrele Scolare pentru Educatie Incluziva din Constanta.

https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania

Alatura-te de Campania "Music for Autism"!!!

 

REZERVARI: 0730 617 787Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook