Music for Autism: Rammbrandt - tribut Rammstein, pe 11 martie in Club Phoenix


11 Martie 2017
Constanta - Phoenix

Trupa  Tribute Rammstein - Rammbrandt va concerta in data de 11 martie 2017, ora 21.30 in Club Phoenix din Constanta in cadrul Campaniei Music for Autism. in deschidere va concerta trupa constanteana Paradox Theory. 

La sfarsitul anului 2007, dupa 14 de ani de activitate intr-un singur gen muzical s-a formulat ideea de a aborda un stil mai proaspat, mai apropiat de generatia tanara. Vocalistul trupei de atunci (Korruption), nu s-a aratat interesat deloc de acest proiect, astfel l-a abordat pe actorul Attila Kozma. Toti aveau un interes comun in muzica trupei Rammstein, astfel la inceput, fara a avea un nume de trupa, au invatat cateva melodii ale lor, mai mult cu scopul de a se obisnui unii cu ceilalti. Experimentul acesta le-a placut atat de mult incat au decis sa continue ca trupa tribute Rammstein.

Astfel s-a infiintat, tupa RammBrand(t) activa si in momentul de fata si care se bucura de o audienta in continua crestere. Numele trupei rezulta dintr-un joc de cuvinte: ”Ramm” vine din prescurtarea numelui Rammstein, ”Brand” insemnand marca iar ”(t)” pentru asonanta ca sa obtinem numele celebrului pictor.

In prezent repertoriul este format din 20-25 melodii compuse de trupa mai sus amintita. Compozitiile proprii, pot fi considerate o curiozitate, pentru ca, in loc de limbile engleza, romana sau maghiara, in care de obicei se scriu versurile in tara noastra, textele melodiilor noastre sunt scrise si interpretate in limba germana conferindu-ne un sound mai putin obisnuit si cu totul diferit de alte trupe. Un alta caracteristica importanta a versurilor este ca sunt inspirate de operele unor ganditori celebri precum Nietzsche sau Goethe.

Members 

Kozma Attila - voce/singer

Csiszar Gellert - chitara/guitar

Muller Arnold - chitara/guitar

Dosa Levente – bass

Turcza Hunor - tobe/drums, sampler

Veress Albert - clape/keyboard, sampler

Acest eveniment va veni in sprijinul campaniei "Music for Autism", ce are ca scop strangerea de fonduri pentru utilirea Centrului scolar pentru Educatie Incluziva "Albatros" din Constanta. Finantarea obtinuta in urma concertului va servi la utilarea unei sali de muzica, cat si la achizitionarea altor materiale necesare in terapiile ce vizeaza integrarea profesionala si sociala. O alta parte a fondurilor stranse se vor directiona catre Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia - ce ofera terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilitati.

Campania "Music for Autism” a debutat in toamna anului 2012, la initiativa unei trupe constantene, sustinuta de Clubul Doors Constanta. Timp de patru ani nume mari din industria autohtona de muzica rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinatie scopul campaniei. 

Prin aceasta campanie umanitara, organizatorii si-au propus sa desfasoare o serie de evenimente de exceptie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburari din spectrul autist si dizabilitati asociate.

Scopul campaniei "Music for Autism" este sa se aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de copii cu dizabilitati impreuna cu familiile lor. 

Rolul acestei campanii este de a educa si sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice alta dizabilitate inseamna - contact si comunicare limitata cu alte persoane si interes foarte restrans”. 

Pret bilet 30 lei.

Detalii se gasesc pe: www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Alatura-te de Campania "Music for Autism"!!

Rezervari: 0730 617 787Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook