Rockstadt Extreme Fest 2016

Poze de la concert (click pentru a le mări)

Poze REF 2016 Poze REF 2016 Poze REF 2016 Poze REF 2016
Adauga si tu o poza
Rockstadt Extreme Fest 2016

11 August 2016 - 14 August 2016
Pret: 130 - 250 de lei

18.08.2016

Fotografii de la Rockstadt Extreme Fest 2016

In weekendul 11-14 august, Rasnov a gazduit o noua editie a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Pe scena festivalului au urcat formatii precum Mayhem, Insomnium, Parkway Drive, Soilwork, My Dying Bride, Negura Bunget, Soulfly si multe altele.

Fotografii de la festival gasiti aici!

Foto Credits: Mihaela Pop

Poze Poze pentru articole - REF 2016

08.08.2016

De astazi, 8 August, pana pe 14 August, inclusiv, abonamentele se vor gasi la fesitval, loc amenajat

 Bucuresti, 8 august 2016 – Intram in linie dreapta! Mai sunt trei zile pana la editia cu numarul IV a ROCKSTADT EXTREME FEST 2016, ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov.

Pretul abonamentelor pana pe data de 14 august, inclusiv, este de 250 lei. Aceastea se pot gasi, incepand de azi, pana duminica, la festival, loc amenajat special pentru cei care doresc sa-si cumpere abonament.

Iar pentru posesorii de abonamente VIP, programul updatat il puteti gasi mai jos. Pentru trupele notate cu TBA, a ramas de confirmat ora desfasurarii sesiunii meet and greet, in acest sens va rugam ca pe perioada festivalului sa verificati pagina de Facebook cat si zona Info Point pentru orele exacte ale acestor sesiuni.

VINERI:

13:00 - SOULFLY

14:30 - CARACH ANGREN

16:00 - NEGURA BUNGET

17:50 - BUCOVINA

20:30 - MY DYING BRIDE

22:00 - HOCICO

SAMBATA:

17:50 - MORGOTH

19:10 - TANKARD

INFECTED RAIN (TBA)

BORKNAGAR (TBA)

MAYHEM (TBA)

DUMINICA:

16:20 - CATTLE DECAPITATION

17:50 - DESTRUCTION

19:10 - INSOMNIUM

20:30 - SOILWORK

22:00 - PARKWAY DRIVE

EXCREMENTORY GRINDFUCKERS (TBA)

Regulament Festival

ACCES

Accesul in zona de festival este permis numai in baza unui bilet sau abonament valid, unei singure persoane, avand dreptul de a participa la Rockstadt Extreme Fest 2016. Prin participarea la acest eveniment, detinatorul de bilet sau abonament accepta regulamentul festivalului si este de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.

Persoanele vor primi la punctul de acces bratari conform tipului de bilet sau abonament achizitionat. Acestea nu trebuie indepartate sau instrainate. Pierderea sau distrugerea nu este rambursata, posesorul urmand a fi evacuat din zona de festival.

Pentru evitarea oricaror neplaceri va recomandam sa achizitionati biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizati. Biletele si abonamentele contin elemente de siguranta si vor fi controlate la intrarea in perimetrul festivalului. Falsificarea biletelor, abonamentelor si bratarilor constituie infractiune. Impotriva persoanelor care vor comite infractiunea de fals, uz de fals, inselaciune sau alte fapte ori alte cauze in acest scop, organizatorii vor depune plangere penala.

Copiii cu varsta de pana in 6 ani au acces gratuit, iar copiii ce au implinit varsta de 7 ani trebuie sa detina un bilet sau abonament valid de acces in zona de festival si camping.

Copiii care nu au implinit varsta de 7 ani, au acces in zona de festival doar insotiti de un parinte.

Copiii care nu au implinit varsta de 14 ani au acces in perimetrul festivalului doar insotiti de un adult.

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor. Cu toate acestea, personalul Rockstadt Extreme Fest va fi prezent pentru a ajuta, daca este necesar.


ESTE INTERZIS:

accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe;

accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;

comercializarea de produse in zonele de camping si festival fara acordul organizatorilor;

consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare;

accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival;

accesul animalelor oriunde in perimetru sau camping;

La accesul in perimetrul festivalui NU se va permite intrarea cu bautura si alimente de orice fel, chiar daca este achizitionata din incinta zonei de festival.


VIDEO / FOTO

Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului fara autorizatia organizatorului pentru: camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.

Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de organizatori, producatori sau utilizatori.

Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor. Fotografierea este permisa (exceptie facand acele concerte ale caror reprezentanti artistici sau respectiv organizatorul, nu isi dau acordul).

Filmarea si fotografierea concertelor cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnalistilor prin intermediul Biroului de Presa al Rockstadt Extreme Fest.

Incalcarea acestor reguli poate expune institutiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artistilor ale caror conditii au fost incalcate.

COMPORTAMENTUL IN ZONA DE FESTIVAL

Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc, evenimentul este un spatiu de relaxare, in primul rand, special creat pentru a avea o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.

SANCTIUNI

Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, incalcarea prezentului regulament putand duce la evacuarea persoanei in cauza din zona de festival si interzicerea accesului in zona de festival, fara rambursarea biletului sau abonamentului.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube personale produse. 

Persoanele care incalca acest regulament, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea, vor fi imediat escortate in afara perimetrului festivalului, accesul lor va fi interzis la festival, iar organizatorul va anunta institutiile abilitate ale statului, daca va fi necesar.

INFORMATII 

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator, raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Organizatorul avertizeaza participantii ca spectacolele includ puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.

Organizatorul si cadrele medicale vor demara imediat spitalizarea sau ingrijirea medicala oricaror persoane care au nevoie sau solicita ingrijire, atat timp cat se afla in perimetrul festivalului sau in campingul special destinat festivalului.

Evenimentul va avea loc indiferent de conditiile meteorologice, in limite normale pentru public si artisti!

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica programul, daca va fi necesar acest lucru si avand un motiv intemeiat pentru decizie.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in zona de festival pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.

Va multumim pentru intelegere si va dorim distractie placuta!

04.08.2016

VIP Camping la Rockstadt Extreme Fest 2016

 Rockstadt Extreme Fest inaugureaza incepand cu acest an zona VIP Camping, spatiu situat in imediata apropiere a zonei principale de camping.

Este vorba de o zona umbrita, ingradita, ferita de zgomot, aflata la aproximativ 300 de metri de zona de festival. In afara de aceste avantaje, VIP Camping dispune, desigur, de suficiente toatele si dusuri pentru a oferi o sedere cat se poate de confortabila. 

Acest spatiu poate acomoda un numar limitat de persoane, aditional fiind disponibile un numar de 30 de casute (dotate cu pat dublu) in care pot locui maxim 2 persoane.

In cazul acestor casute, se va aplica sistemul 'primul venit, primul servit', insemnand ca aceste casute vor putea fi achitate, in limita numarului disponibil, la Ticket Point, situat la intrarea principala in festival.

Pretul unei astfel de casute va fi de 100 de lei in total pentru toate cele patru zile de festival, in timp ce camparea in VIP Camping va costa 30 de lei/persoana pentru toate cele patru zile de festival. Plata casutei include si accesul in VIP camping.

Pentru VIP Camping, biletele vor fi disponibile la acelasi Ticket Point situat la intrarea principala in festival. 

Reamintim ca zona principala de camping este situata pe terenul de fotbal aflat in imediata apropiere a zonei de festival, dotata cu un numar suficient de toalete si dusuri (dotate cu apa calda), facilitati ce vor fi curatate de mai multe ori pe parcursul zilei, pentru a evita orice el de neplaceri. 

Camping-ul va fi deschis publicului incepand de joi, ora 10:00. Rugamintea organizatorilor este de a elibera zona de camping pana luni la ora 12:00.

Pretul unui abonament pentru zona de camping ramane la fel ca si in 2015,  15 lei (abonament ce asigura accesul in camping pe durata celor 4 zile de festival) si va putea fi achizitionat exclusiv de la casa de bilete aflata la intrarea principala a zonei de festival.  Pentru acest an nu vom avea la dispozitie serviciul de inchiriat corturi.

20.07.2016

Info Camping - Rockstadt Extreme Fest 2016

 La fel ca si in anii precedenti, zona de camping va fi amplasata pe terenul de fotbal aflat in imediata apropiere a zonei de festival, spatiu ce ofera un numar generos de locuri.

Va rugam aveti in vedere faptul ca exista sanse ca la un moment dat sa nu mai existe locuri disponibile, motiv pentru care apelam la public pentru o amplasare cat mai uniforma a cortului, oferind astfel spatiu si 'vecinilor' de camping.

Pentru a veni in intampinarea problemelor legate de spatiu, incercam sa extindem zona din camping prin facilitarea unei noi zone in acest sens. Se lucreaza la partea logistica a problemei, in masura in care vom gasi si o solutie, anuntul va fi facut in timp util.

Zona de camping va fi dotata cu un numar suficient de toatele si dusuri, dotate cu apa calda, facilitati ce vor fi curatate de mai multe ori pe parcursul zilei, pentru a evita orice fel de neplaceri. 

Camping-ul va fi deschis publicului incepand de joi, ora 10:00. Rugamintea organizatorilor este de a elibera zona de camping pana luni la ora 12:00.

Pretul unui abonament pentru zona de camping ramane la fel ca si in 2015,  15 lei (abonament ce asigura accesul in camping pe durata celor 4 zile de festival) si va putea fi achizitionat exclusiv de la casa de bilete aflata la intrarea principala a zonei de festival.  Pentru acest an nu vom avea la dispozitie serviciul de inchiriat corturi.

Va reamintim ca pana duminica, 10 iulie gasiti abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest, la pret redus de 220 de lei.

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016 

Presale 5 - 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) 

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei (SOLD OUT)

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 pot fi achizitionate online de pe: 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); 

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; 

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

12.07.2016

Programul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2016

JOI, 11 AUGUST – SECOND STAGE

00:00 Afterparty cu SOCOL si Fane

23:05 – 23:50 POSTVORTA

21:45 – 22:45 HYPNO5E

20:30 – 21:15 CLITGORE

19:30 – 20:10 URA DE DUPA USA

18:30 – 19:10 ORDINUL NEGRU

17:30 – 18:10 BERSERKERS

 

SCENA ‘ADRIAN RUGINA’

 

VINERI, 12 AUGUST

00:10 – 01:25 MY DYING BRIDE

22:40 – 23:40 MOONSORROW

21:00 – 22:00 BUCOVINA

19:40 – 20:30 NEGURA BUNGET

18:20 – 19:10 HOCICO

17:00 – 17:50 CARACH ANGREN

15:00 – 16:00 SOULFLY

13:45 – 14:30 HTETHEMETH

 

SAMBATA, 13 AUGUST

00:10 – 01:25 MAYHEM

22:40 – 23:40 BORKNAGAR

21:00 – 22:00 TANKARD

19:40 – 20:30 MORGOTH

18:20 – 19:10 INFECTED RAIN

17:00 – 17:50 PUT SOLNCA

15:45 – 16:30 GUTTED

14:30 – 15:15 NEXUS


DUMINICA, 14 AUGUST

00:10 – 01:25 PARKWAY DRIVE

22:40 – 23:40 SOILWORK

21:00 – 22:00 INSOMNIUM

19:40 – 20:30 DESTRUCTION

18:20 – 19:10 CATTLE DECAPITATION

16:50 – 17:50 TESSERACT

15:35 – 16:20 EXCREMENTORY GRINDFUCKERS

14:20 – 15:05 DAYS OF CONFUSION

 

SECOND STAGE

 

VINERI, 12 AUGUST

02:20 Afterparty cu SOCOL si FANE

01:25 – 02:10 MORIBUND OBLIVION

23:40 – 00:10 ADIMIRION

22:00 – 22:40 H8

20:30 – 21:00 HOLOCAUSTO CANIBAL

19:10 – 19:40 STERCORE

17:50 – 18:20 NEGATIVE CORE PROJECT

16:10 – 16:40 TARG3T

 

SAMBATA, 13 AUGUST

02:20 Afterparty cu SOCOL si FANE

01:25 – 02:10 POEM

23:40 – 00:10 ATTACK VERTIKAL

22:00 – 22:40 INFEST

20:30 – 21:00 NAHUM

19:10 – 19:40 FOR THE WICKED

17:50 – 18:20 WE ARE NUMBERS

16:00 – 16:30 PERSEVERANCE

 

DUMINICA, 14 AUGUST

02:20 Afterparty cu SOCOL si FANE

01:25 – 02:20 SMALLMAN

23:40 – 00:10 THE DIGNITY COMPLEX

22:00 – 22:40 MIND ASSAULT

20:30 – 21:00 E-AN-NA

19:10 – 19:40 ANGERSEED

17:50 – 18:20 JACK THE STRIPPER

16:30 – 17:00 INVERTED PUSSYFIX

 

Poze Poze pentru articole - rockstadt 2016

04.07.2016

Negura Bunget - Show aniversar 20 ani si Avanpremiera ZI la Rockstadt Extreme Fest

NEGURA BUNGET va concerta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest, cu un show exclusiv compus din doua parti, aniversarea a 20 de ani de activitate, urmata de avanpremiera albumului ZI.

Pentru aceste doua segmente, formatia va avea o serie de invitati speciali iar sectiunea dedicata aniversarii va fi interpretat alaturi de Stefan Zaharescu, unul din fostii vocali ai formatiei. A doua parte a show-ului va prezenta, in premiera, doua piese de pe viitorul material discografic, ZI, a doua parte a Trilogiei Transilvane.

Asadar, NEGURA BUNGET se alatura altor 48 de formatii confirmate pana in acest moment, un ultim val de nume urmand a fi confirmat in cursul urmatoarelor zile. Toate detaliile le gasiti pe www.rockstadtextremefest.ro

Va reamintim ca pana duminica, 10 iulie gasiti abonamente la pret redus de 220 de lei.

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016 

Presale 5 - 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) 

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei (SOLD OUT)

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 pot fi achizitionate online de pe: 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); 

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; 

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

29.06.2016

Mayhem si Soulfly confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2016

MAYHEM - De Mysteriis Dom Sathanas set -, SOULFLY si alte 17 titulaturi completeaza lista formatiilor anuntate pentru festivalul ROCKSTADT EXTREME FEST 2016, eveniment ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov.

Aceste noi nume se alatura altor 29 de formatii confirmate pana in acest moment: Parkway Drive, Moonsorrow, TesseracT, Insomnium, Tankard, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Soilwork, Morgoth, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Hypno5e, Ordinul Negru, E-An-Na, Postvorta, Moribund Oblivion, Stercore si Berserkers. 

Cu regret va anuntam ca americanii de la MISFITS si-au anulat toate concertele programate in Europa! Din pacate, nu am primit o motivatie clara in acest sens din partea managementului, putem doar presupune ca aceste anulari au legatura cu reuniunea alaturi de Danzig, programata in septembrie. 

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016 

Presale 5 - 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) 

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei (SOLD OUT) 

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 pot fi achizitionate online de pe: 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); 

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; 

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. 

 

DESPRE MAYHEM

In premiera in Romania, MAYHEM, poate cea mai controversata formatie din istoria muzicii extreme, va concerta cu un set special in care va interpreta integral albumul debut, De Mysteriis Dom Sathanas, compus si inregistrat alaturi de Euronymus si Varg Vikernes. Interpretarea acestui album va fi completata si de alte compozitii extrase din catalogul discografic al formatiei norvegiene. 

Considerat unul din cele mai influente albume ale muzicii black metal, compozitia discului a debutat in 1987, insa lansarea a venit abia in 1994, dupa cel mai controversat capitol al scenei norvegiene, umbrit de crime si sinucideri.

Show-ul de 75 de minute va marca si prima aparitie a formatiei atat in Romania cat si pe taramurile Transilvaniei, in timp ce productia in sine va marca cel mai extrem show metal desfasurat vreodata pe teritoriu autohton. 

EP-uri:

Deathcrush (1987)

Wolf's Lair Abyss (1997)

 

Live Albums:

Live in Leipzig (1993)

Dawn of the Black Hearts (1995)

Mediolanum Capta Est (1999)

Live in Marseille (2001)

 

Studio Albums:

De Mysteriis Dom Sathanas (1994)

Grand Declaration of War (2000)

Chimera (2004)

Ordo ad Chao (2007)

Esoteric Warfare (2014)

 

DESPRE SOULFLY

SOULFLY, trupa fondata de legendarul Max Cavalera, revine si ea in Romania, la Rockstadt Extreme Fest. Pentru Romania, Soulfly va prezenta un set Best Of, incluzand atat compozitii din repertoriul formatiei lansate in 1997 cat si compozitii clasice SEPULTURA. 

Albume:

Soulfly (1998)

Primitive (2000)

3 (2002)

Prophecy (2004)

Dark Ages (2005)

Conquer (2008)

Omen (2010)

Enslaved (2012)

Savages (2013)

Archangel (2015)

 

Alaturi de aceste doua formatii, au mai confirmat:

H8 - Romania 

ADIMIRON - Italia 

PUT SOLNCA - Rusia 

NEXUS - Romania 

POEM - Grecia 

ATTACK VERTICAL - Elvetia 

NAHUM - Cehia 

FOR THE WICKED - Romania 

W3 4R3 NUM83R5 - Romania 

URA DE DUPA USA - Romania 

DAYS OF CONFUSION - Romania 

THE DIGNITY COMPLEX - Romania 

SMALLMAN - Bulgaria 

ANGERSEED - Ungaria 

JACK THE STRIPPER - Australia 

INVERTED PUSSYFIX - Croatia

16.03.2016

Soilwork, Morgoth si E-an-na sunt confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

 Bucuresti, 16 martie 2016 - SOILWORK, MORGOTH si E-AN-NA sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov.

Cele doua trupe se alatura altor 29 de formatii confirmate pana in acest moment:  Parkway Drive, Moonsorrow, TesseracT, Insomnium, Tankard, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Hypno5e, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta, Moribund Oblivion, Stercore si Berserkers. 

Cu regret anuntam ca cei de la NILE au luat decizia de a anula toate concertele europene programate in aceasta vara, inclusiv recitalul pentru Rockstadt Extreme Fest 2016.

Suntem constienti ca aceasta veste se dovedeste una cat se poate de neplacuta si nedorita, insa, din pacate, este peste puterea noastra cat si a altor organizatori europeni de a controla situatia. Realitatea este ca NILE au anulat toate aceste concerte dupa ce au primit o oferta pentru un turneu american programat tot in luna august, astfel anuland evenimentele programate in Europa. 

Desi formatia avea deja contractele semnate si aranjamente stabilite atat cu noi cat si cu alti organizatori din Europa, decizia finala a fost de a alege acest turneu. Mentionam ca decizia de a anula aceste concerte apartin exclusiv formatiei si managementului.

Din pacate, astfel de anulari nu sunt cazuri singulare, dupa cum s-a putut vedea in ultimii ani, atat in ce priveste festivalul nostru cat si a altor evenimente din Europa. Ne concentram eforturile pentru a pregati un line-up cat mai complex si in acelasi timp cea mai completa editie de pana acum, iar noi confirmari in acest sens vor urma in curand.

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016 

Presale 5 - 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) 

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei    

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.     

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe: 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); 

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; 

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. 

Putini artisti nu au nevoie de introducere, iar SOILWORK este cu siguranta una din aceste formatii. Unul din cele mai bune produse muzicale ale Suediei, SOILWORK au redefinit un intreg gen muzical, construind o reputatie solida internationala, asemenea conationalilor din In Flames, Meshuggah sau Arch Enemy. 

Chiar si Rob Halford (Judas Priest) a numit formatia drept un nume de referinta in scena metal a noului mileniu. Cu zece albume full-length in palmaresul  discografic, SOILWORK a dus sonoritatile moderne la un nou nivel, generand un o noua interpretare a muzicii prolifice, niciodata uitand de radacinile death metal. Acest grup suedez este dovada ca realizarile unui devotament riguros si peristent pot moderniza fata muzicii. 

Inspirati de mitologia lui J.R.R. Tolkien, MORGOTH este una din primele si totodata cele mai importante formatii de death metal europene. Grup ce a luat nastere in Germania anului 1987, MORGOTH este si una din primele trupe metal care au adoptat un nume inspirat din The Lord Of The Rings. Inceput ca un grup death metal, transformat ulterior intr-o abordare muzical atipica - albumul Feel Sorry For The Fanatic -, cu mult inaintea vremii sale, Morgoth au decis sa puna punct carierei in 1998, urmand ca 12 ani mai tarziu, in 2010, sa revina pentru a inregistra DVD-ul Cursed To Live. In 2015 MORGOTH au lansat cel mai recent material discografic, Ungod, un album compus in clasicul stil death metal, o dovada clara a faptului ca acest grup german s-a intors nu pentru a resuscita amintiri de demult, ci pentru a ne incanta cu acelasi stil inconfundabil al anilor 90. 

Ultima confirmare pentru moment vine din orasul Sibiu sub numele de E-AN-NA, cu siguranta un tanar nume cu mare potential muzical si conceptual. De altfel, trupa se bucura de o ascensiune fulminanta si totodata neasteptata, gratie unei abordari muzicale 'diferite' a genului folk metal. Incorporand atat instrumente traditionale cat si sonoritati muzicale ce pornesc de la clasicul folk metal si pana la sonoritati moderne, departe de sfera muzicala propusa, E-AN-NA reuseste sa ofere o paleta muzicala folk nemaintalnita pana in acest moment.

29.02.2016

MOONSORROW si HYPNO5E confirmatia la Rockstadt Extrem Fest 2016. ALESTORM si BENEDICTION nu vor mai fi prezent la REF

 MOONSORROW si HYPNO5E sunt cele mai noi nume confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov.

Cele trei trupe se alatura altor 28 de formatii confirmate pana in acest moment:  Parkway Drive, Nile, TesseracT, Insomnium,  Tankard, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta, Moribund Oblivion, Stercore si Berserkers. 

Din pacate avem si o veste mai putin placuta. ALESTORM au decis sa anuleze toate concertele programate pentru 2016, decizie luata exclusiv de formatie pentru a finaliza compozitia si inregistrarile pentru urmatorul material discografic. Din pacate decizia este independenta de noi, insa impreuna cu managementul formatiei am discutat deja reprogramarea concertului pentru Rockstadt Extreme Fest 2017.

Dupa cum deja a fost anuntat prin intermediul canalelor media, activitatea formatiei BENEDICTION este suspendata pe termen nedeterminat, iar toate concertele grupului britanic au fost anulate ca urmare a unor dispute de ordin intern. In masura in care va fi posibil, vom reprograma acest concert. Intre timp lucram la gasirea unui inlocuitor si speram ca in urmatoarele zile sa avem vesti in acest sens. Noi formatii vor fi confirmate in curand. 

Va reamintim ca este ultima saptamana in care puteti gasi abonamente la pret promotional de 190 de lei, pret disponibil pana vineri, 4 martie, urmand ca din data de 5 martie pretul sa creasca la 220 de lei. 

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.   

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015  - 04.03.2016 

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016 

Presale 5 - 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) 

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei    

Una din cele mai importante nume ale scenei folk metal, grupul finlandez Moonsorrow revine in Romania cu un nou material discografic, Jumalten Aika, disc ce urmeaza sa fie lansat in urmatoarele luni. Incorporand elemente ale muzicii black si folk metal, soundul trupei este denumit 'epic heathen metal', o insumare a elementelor pagane si spirituale prezente atat in conceptul liric cat si muzical. Cu o activitate de peste 20 de ani, Moonsorrow raman una din trupele incontestabile ale scenei internationale de folk metal.

 

Din Franta avem una din cele mai promitatoare nume ale scenei contemporane metal, Hypno5e. Cu un stil muzical si conceptual aparte, denumit sugestiv Cinematographic Metal, Hypno5e va fi la prima aparitie in Europa de Est, promovand noul album Shores Of The Abstract Line, lansat in luna februarie via Pelagic Records. Acest al treilea material este descris drept o calatorie intr-un peisaj ffilozofic, acolo unde amintirea se contopeste cu imaginatia, oferind o fundatie catre ce inseamna necunoscut si neimaginat.

15.02.2016

NILE confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

 NILE este cel mai nou nume confirmat pentru  Rockstadt Extreme Fest 2016, festival ce are loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov. In plus, doua noi nume din scena underground europeana: Moribund Oblivion din Turcia si Stercore din Cehia. 

Cele trei trupe se alatura altor 27 de formatii confirmate pana in acest moment:  Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta si Berserkers. 

Va reamintim ca pana in data de 4 martie puteti gasi abonamente la pretul de 190 lei, urmand ca din data de 5 martie pretul sa creasca la 220 de lei.

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.   

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015  - 04.03.2016 

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016 

Presale 5 - 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) 

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei    

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe: 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); 

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; 

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. 

Combinand viteza extrema si nihilismul muzicii death metal cu un concept bazat pe muzica si istoria Orientului Mijlociu, Nile este una din cele mai cunoscute si respectate trupe ale curentului international death metal, cu o cariera de peste 20 de ani si un palmares discografic impresionant. 

Avandu-i in componenta pe Karl Sanders,  Dallas Toler-Wade si George Kollias (considerat unul din cei mai buni tobosari din lume), muzica Nile este caracterizata prin complexitate si viteza, caracteristici ce au dobandit recunoasterea atat din partea fanilor cat si a jurnalistilor. Conceptul liric este bazat pe interesul manifestat de Karl Sanders pentru egiptologie si cultura din perioada antica a Orientului Mijlociu. 

In Romania, Nile se intorc pentru a promova cel mai nou album, What Should Not Be Uneartherd, un album ce propune ideea unei descoperiri arheologice accidentale, atat de veche si inimaginabila incat implicarile pot zgudui temeliile civilizatiei moderne si a originii omenirii. 

'Este un album compus in stilul clasic Nile. In acest aspect, o parte din piese vor deveni imediat compozitii clasice Nile: As fi socat daca cineva va asculta Call To Destruction sau Evil To Cast Out Evil si nu va simti imediat acea adrenalina tipica acestui gen muzical.' declara Sanders.

02.02.2016

Sapte noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest

 Inceputul lunii februarie aduce sapte noi confirmari pentru festivalul din august: Infected Rain (Republica Moldova), Holocausto Canibal (Portugalia), Hteththemeth (Romania), Ordinul Negru (Romania), Lambs (Italia), Postvorta (Italia) si Berserkers (Romania).

Acestea se alatura altor 20 de formatii confirmate pana in acest moment: Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore si Mind Assault.

De pe 28 decembrie pana pe 4 martie 2016 pretul unui abonament este de 190 de lei. 

Organizatorii reamintesc, pe aceasta cale, faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.   

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus! 

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015  - 04.03.2016 

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016 

Presale 5 - 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) 

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei    


Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe: 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); 

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; 

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. 

In retea internationala, biletele sunt disponibile via Ticketino.com. 

Probabil cel mai iubit exponent al scenei metal din Republica Moldova, Infected Rain se intorc la Rockstadt Extreme Fest, de aceasta data cu un nou album, promovat in cadrul unui extins turneu european. Formatia condusa de carismatica Lena este pregatita pentru un nou show in stilul deja clasic, aceasta fiind a doua prezenta a formatiei pe scena festivalului.

Din Portugalia ii avem in premiera pe Holocausto Canibal, considerat cel mai brutal grup al scenei din Portugalia. Cu o vechime de 19 ani, Holocausto Canibal este un reprezentant de seama al scenei death gore grind europene, oferind o mostra completa a brutalitatii intr-o nota originala ce nu lasa loc de compromis. 

Castigatori nationali si reprezentanti la finala mondiala GBOB la Berlin, atipicul va fi cuvantul de baza pentru prestatia Hteththemeth la Rockstadt Extreme Fest. Imprevizibilul este intotdeauna un cuvant de baza pentru prestatia grupului brasovean. Atat conceptual cat si muzical, Hteththemeth se gaseste in fata unui peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline.

In una din cele mai rare aparitii in format live, Ordinul Negru va urca pe scena festivalului pentru a prezenta cel mai nou material discografic, Sorcery Of Darkness, un disc de black metal intr-o nota clasica Burzum, Infernum, Shining sau Countess. Lansat in 2004 la initiativa lui Fulmineos, Ordinul Negru va fi cu siguranta o prezenta cu adevarat monolitica, intr-o nota atmosferica aparte.

Din Italia ii regasim pe Lambs, grup ce imbina sonoritatile post hardcore cu muzica black metal si chiar punk. Intr-un nota muzicala puternic influentata de nume precum Tram Them, Converge, Gaza sau Deathspell Omega, italienii isi vor promova cel mai nou album, Betrayed from birth, lansat sub egida Drown Within Records.

Speram ca Postvorta sa fie o surpriza placuta pentru amatorii muzicii post-metal, grupul italian avand influente clar definite, un univers muzical ghidat de sonoritatile Neurosis, Isis sau Cult Of Luna. In acest context, sarcina de a prezenta un concept original devine una deloc usoara, insa acest sextet din Ravenna reuseste cu brio sa contureze o identitate muzicala impresionanta. 

Din noul val de thrash metal romanesc ii avem ca reprezentanti pe Berserkers, grup ce isi va promova discul de debut World War III, material compus si interpretat intr-o maniera clasica ce pastreaza din farmecul old school Exodus, Anthrax sau Exhorder, atmosfera numai potrivita pentru un show clasic thrash metal pe a doua scena a festivalului.

13.01.2016

BORKNAGAR, DESTRUCTION, HOCICO si alte patru formatii confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST 2016

 Inceput de an in forta pentru Rockstadt Extreme Fest, luna ianuarie avand pregatite sapte noi confirmari pentru festivalul din august: Borknagar (Norvegia), Destruction (Germania), Hocico (Mexic), Infest (Serbia), Gutted (Ungaria), Clitgore (Romania) si Mind Assault (Africa de Sud)

 Editia cu numarul IV a ROCKSTADT EXTREME FEST 2016 va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov. Enumeram trupele ce deja se gasesc pe afisul evenimentului: Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation si Misfits. 

De pe 28 decembrie pana pe 4 martie 2016 pretul unui abonament este de 190 de lei. 

Organizatorii reamintesc, pe aceasta cale, faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.   

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus! 

Pretul abonamentelor este urmatorul: 

Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015  - 04.03.2016 

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016 

Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) 

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei    

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe: 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); 

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; 

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. 

In retea internationala, biletele sunt disponibile via Ticketino.com. 

BORKNAGAR– Norvegia, 1995- prezent  

Supergrupul norvegian ajunge pentru prima data in Romania! Formatie infiintata in 1995 de Oystein Garnes, Borknagar este una din cele mai de succes exponente muzicale ale Norvegiei si totodata o trupa in care de-a lungul anilor au activat muzicieni cu o reputatie pe masura, daca e sa amintim de ICS Vortex (Arcturus, Dimmu Borgir), Vintersorg, Kristoffer Rygg (Ulver) sau muzicieni din Gorgoroth si Enslaved. Deseori Borknagar a fost catalogata drept o punte intre muzica si natura in sine, norvegienii incorporand elemente ale muzicii black metal cu ingrediente folk metal, pasaje progresive, totul intr-o nota atmosfera inedita.    Borknagar ajung in Romania pentru a-si promova noul album Winter Thrice, disc inregistrat si compus in formula alaturi de ICS Vortex si Vintersorg, si totodata un material ce are ca invitati pe toti cei patru solisti ce au activat de-a lungul istoriei Borkangar. Considerand legatura pe care formatia o are cu tot ce inseamna natura, contextul in care Borknagar va concerta la Rockstadt Extreme Fest are toate sansele de a fi unul aparte.    

DESTRUCTION- Germania,  1982  - prezent  

Destruction, legendele thrash metal-ului nemtesc ajung la Rockstadt Extreme Fest 2016. Foarte apreciati peste granite, dar si in Romania, baietii fac parte din maretul grup "The Big Four" al scenei de thrash metal din Germania, alaturi de Kreator, Sodom si Tankard si este pentru prima data cand doua formatii din acest prestigios grup concerteaza la un eveniment in Romania.     La inceputurile carieri,  Destruction s-au numit Knight of Demon, dar si-au schimbat rapid titulatura in 1984. Componenta initiala a fost Marcel Schimmer, Tommy Sandmann si Mike Sifinger. Dupa lansarea materialului Infernal Overkill. liderul Marcel Schimmer a fost dat afara, ca urmare a unor neintelegeri de natura muzicala. A urmat o perioada mai dificila. La inceputul anilor 1990, cand rock –ul lua cu totul alta directie, au lansat doua materiale din fonduri propii, urmand ca in 2000 lucrurile sa se imbunatateasca, semnand cu Nuclear Blast. Intre timp, in formatie a revenit Marcel Schimmer, in 1999, si care i-a si ajutat sa semneze contractul salvator cu Nuclear Blast., moment esential in istoria trupei. In toti acesti ani, Destruction au devenit una din trupele etalon ale scenei europene thrash metal, cu o activitate muzicala ce nu a lasat niciodata loc de compromis.  Influentati de Iron Maiden, Mercyful Fate, Motörhead si Venom, formatia a inregistrat de la infiintare 13 albume si 4 EP-uri, intr-un cuvant o intreaga cariera muzicala.  

HOCICO – Mexic, 1993 - prezent  

In ce va fi una din cele mai aparte aparitii la Rockstadt Extreme Fest, Hocico este un duo de sonoritati electro-industrial, din Mexic, aflati pentru prima data in Romania.    Erk Aricrag (Erik Garcia) si Racso Agroyam (Oscar Mayorga) activeaza din 1993, de pe vremea cand aveau doar 15 ani, puternic influentati de tot ce a insemnat Skinny Puppy si curentul muzicii electronice, concendrandu-si eforturile pe nisa mixajului industrial si EBM (Electronic body music- post-industrial music si electropunk). In limba engleza, cuvantul 'hocico' (pronuntat Osziko) este tradus drept 'shout' si folosit in Mexic ca un mod de a descrie intr-un mod insultator comentariile unei persoane.    Succesul Hocico a depasit treptat granitele Mexicului, iar duo-ul este acum unul din cele mai vechi si respectate proiecte ale scenei electro-industrial internationale. In paralel, Agroyam activeaza si in Dulce Liquido, in timp ce proiectul lui Aircrag poarta numele Rabia Sorda.  

INFEST – Serbia – 2012 - prezent  

Originari din Serbia, Infest nu este deloc o formatie straina publicului roman, ei fiind descoperiti de Romanian Thrash Metal Club si promovati constant in evenimentele organizate. Incepand sa capete notorietate si la nivel european, Infest este un promotor al muzicii thrash/death metal, furia si pasiunea cu care acesti sarbi isi prezinta numele oferind un potential esential pentru ce va urma de acum inainte. Ca tema lirica, Infest abordeaza deseori subiecte cu mesaje anti-religioase. Religia, care, asa cum spunea Vandal intr-un interviu pentru o publicatie din Romania, nu face altceva decat sa influenteze masele, sa le manipuleze si sa aduca razboaie., “Keeping the people on chains, with no mental freedom…”  

GUTTED, Ungaria, 1996- prezent  

Infiintati in 1996, grupul maghiar nu este strain scenei europene death metal. E drept ca activitatea la nivel european a aparut abia in 2005, cand Gutted lansau 'Human Race Deserves To Die', via Nice To Eat You Records, promovat de un turneu european alaturi de americanii din Wasteform. Intre timp au urmat alte turnee, cat si aparitii la evenimente europene cu renume, cea mai recenta fiind Brutal Assault in 2015. La Rockstadt Extreme Fest, Gutted ajung pentru a-si promova noul album, lansat in 2015.  

CLITGORE, Romania, 2009- prezent

A doua prezenta consecutiva pe afisul Rockstadt Extreme Fest, confirmarea Clitgore este o reactie a succesului inregistrat in 2015, cand formatia a concertat pentru prima data pe scena festivalului, iar spatiul din fata celei de-a doua scene a devenit realmente neincapator.    Formati la initiativa basistei Mihaela Paraschiv, Clitgore s-a dorit un proiect grindcore cu o componenta exclusiv feminina. Planul nu a iesit, dar Clitgore a devenit cel mai de seama nume grindcore al Romaniei, concertand constant in Europa, in tari ca Austria, Spania, Franta, Germania, Ungaria sau Portugalia. E timpul sa va pregatiti pentru dans.  

MIND ASSAULT, Africa de Sud, 2004- prezent

 O premiera pentru un festival metal din Romania, concertul Mind Assault este rezultatul unui parteneriat intre Rockstadt Extreme Fest si Metal4Africa.com si Wrath Inc., din dorinta de a prezenta publicului roman si nu numai, un proiect metal cu la fel de mare potential ca oricare alt grup european. Formati in 2004, Mind Assault este un grup ce incorporeaza elemente thrash metal cu influente melodice death metal, rezultatul fiind unul din cele mai puternice grupuri metal ale Africii de Sud. Desi o aparitie exotica pe scena festivalului, suntem convinsi ca potentialul acestei trupe isi va spune cuvantul.  

15.12.2015

Metalcore 'pe val' la Rockstadt Extreme Fest 2016: Parkway Drive

 Bucuresti, 15 dec. 2015 – Asa cum v-am promis, inainte de vacanta de iarna si de finalul acestui an delicat, va anuntam completarea line-up-ului festivalului Rockstadt Extreme Fest 2016 cu un nou nume,  o trupa ce aduce valul schimbarii in topurile internationale. Este vorba despre PARWAY DRIVE!

Formatie ce an de an desfasoara turnee sold out in Europa, America si Australia, grup ce nu a lipsit in ultimii ani de pe firmamentul celor mai importante evenimente de profil, precum Rock Am Ring, Wacken, Sziget, With Full Force, Nova Rock, Download, Hellfest sau Graspop, iata ca intregeste, in sfarsit, si afisul festivalului nostru. Editia cu numarul IV a ROCKSADT EXTREME FEST 2016 va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Va reamintim pe aceasta cale ca trupele deja anuntate sunt: TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation si Misfits.

IMPORTANT: Abonamentele costa 160 de lei pana pe 27 decembrie 2015, inclusiv. Asadar, grabiti-va! 

De pe data de 28 decembrie pana pe 4 martie 2016 pretul unui abonament va fi de 190 de lei.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 2 - 160 lei, perioada 16.09 - 27.12.2015

Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015  - 04.03.2016

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016

Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele sunt disponibile via Ticketino.com.

PARKWAY DRIVE – Australia, 2003- prezent

Unul din cele mai de succes nume ale scenei metal contemporane, trupa care ne-a mai vizitat tara in 2011, iata ca revine de data aceasta intr-o forma de zile mari si cu piese ce au daramat clasamentele din strainatate.

Parkway Drive, grup ce isi trage seva din tara cangurilor, Australia, si-a pus bazele in Byron Bay, New South Wales, undeva la inceputul anului 2003. Pana in 2015, Parkway Drive au scos 5 albume, un EP si 2 DVD-uri, un split album, o carte intitulata „Ten Years of Parkway Drive” si 12 ani de activitate intensa. Numele formatiei vine de la strada unde grupul isi desfasura repetitiile, The Parkway House fiind acea mica oaza unde se practicau sonoritati punk si hardcore.

Cel de-al patrulea material al baietilor, Atlas, a ajuns pe locul 10 in Australia (ARIA Charts), iar cu albumul de anul acestea, Ire, au atins locul 1 in Top Hard Rock Albums (Billboard, SUA) si Australian Albums (ARIA), locul 1 in clasamentul britanic, locul 8 in German Albums (Offizielle Top 100) si 11 in Austrian Albums (Ö3 Austria Top 40). iTunes l-a numit cel mai bun album metal al anului 2015.

Ire a fost lansat pe 25 septembrie prin Resist Records si Epitaph Records, fiind descris de catre trupa si criticii de specialitate ca o trecere usoara de la stilul metalcore pur la influentele heavy metal. 

Noul single si video al piesei Vice Grip au fost lansate pe 8 iunie, pe 20 iunie deja atingand pozitia 88 in clasamentul australian de single-uri. Crushed, cel de-al doilea extras, a ajuns pe locul 96 pe data de 29 august iar pe 14 septembrie formatia „a aruncat” in piata cel de-al treilea extras: Sound of Violence.

Si ca sa completam tabloul, Ire se gaseste pe locul 21 in clasamentul Rock Sound al revistei britanice, la categoria „cele mai bune 50 de albume ale anului 2015”.

Cu prilejul acestui nou produs, Parkway Drive au plecat in turneu in Australia, America de Nord si Europa, avand concerte cu casa inchisa, urmand totodata o puzderie de alte evenimente de succes pentru formatie, printre care si participarea la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2016.  Sa ne pregatim de concert!

COMPONENTA

Ben "Gaz" Gordon – baterie

Luke "Pig" Kilpatrick – chitara ritmica

Jeff Ling –chitara principala

Winston McCall – voce

Jia "Pie" O'Connor – bas

DISCOGRAFIE

Killing with a Smile - 2005

Horizons - 2007

Deep Blue - 2010

Atlas – 2012

Ire - 2015

EP

Don’t Close Your Eyes – 2004

Split album 2003

25.11.2015

Trei noi titulaturi in forta si in premiera la Rockstadt Extrem Fest 2016

 Bucuresti, 25 noiembrie 2015 – Revenim, azi, cu suflu proaspat de noiembrie si va aducem la cunostinta completarea line-up-ului Rockstadt Extreme Fest 2016 cu TESSERACT, INSOMNIUM si ALESTORM, toate cele 3 formatii  fiind in premiera pe o scena din Romania!

Editia cu numarul IV a festivalului va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Asadar, cum mentionam de la inceputul lunii septembrie, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.

Va reamintim pe aceasta cale ca trupele deja anuntate sunt: Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation si Misfits.

Abonamentele costa in momentul de fata 160 de lei, aceasta valoare fiind valabila pana pe 27 decembrie 2015.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 2 - 160 lei, perioada 16.09 - 27.12.2015

Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015  - 04.03.2016

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016

Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 lei 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele sunt disponibile via Ticketino.com.

TesseracT–Marea Britanie (2007– prezent)

Considerati trupa pioniera a miscarii muzicale cunoscuta astazi drept djent, TesseracT a luat nastere in 2007, iar sapte ani mai tarziu a ajuns creditata drept cea mai buna trupa de progressive metal a momentului, cu un nou album, Polaris, considerat unul din cele mai bune materiale discografice ale anului 2015 si comparat de criticii de specialitate cu alte doua capodopere, Dream Theater - Octavarium sau lucrarea lui Stanley Kubrick, 2001: A Space Odyssey. 

Muzical, TesseracT sunt puternic influentati de sonoritati ale muzicii progresive, space rock, djent, experimental sau ambient, Amos Williams (bas) fiind responsabil de-a lungul carierei pentru productia, mixajul si masterizarea albumelor. In cei sapte ani de activitate, Tesseract au primit doua nominalizari pentru Golden Gods Award For Best Band, Progressive Music Award for Album of the Year si un trofeu pentru Progressive Music Award for New Blood. 

Componenta: 

Alec "Acle" Kahney –chitara 

Jay Postones – baterie

James 'Metal' Monteith – chitara ritmica

Amos Williams – bass, growl, backing vocals 

Daniel Tompkins – voce principala

Discografie:

One (2011)

Altered State (2013)

Polaris (2015)

EP:

Concealing Fate (2010)

Perspective (2012)

Live:

"Odyssey/Scala" (18 May 2015)

Single-uri:

"Nascent" (2011)

"Nocturne" (radio edit) (2012)

"Singularity" (radio edit) (2013)

"Messenger" (2015)

"Survival" (2015)

INSOMNIUM – Finlanda (1997- prezent)

Cu siguranta una din cele mai asteptate formatii in randul publicului roman, grupul finlandez Insomnium a reusit ca in 18 ani de activitate sa-si consolideze statutul si reputatia in scena internationala, desi stilistic nu au fost niciodata ancorati intr-un stil muzical fix, avand insa radacini puternice in ce inseamna melodic death metal.

Respectand o formula devenita deja specifica pentru muzica finlandeza, Insomnium isi trag sursa de inspiratie din ce inseamna intuneric, durere, pierdere si natura, atat la nivel muzical cat si conceptual. Poate cel mai de succes album al finlandezilor este chiar recentul Shadows Of The Dying Sun, disc ce a obtinut si cele mai bune clasari in topurile internationale din intreaga cariera. La Rockstadt Extreme Fest, Insomnium vor sustine un set special de 60 de minute.

Componenta:

Niilo Sevanen − bass, voce

Ville Friman − chitara, voce

Markus Hirvonen − baterie

Markus Vanhala – chitara

Discografie:

In the Halls of Awaiting 2002

Since the Day It All Came Down 2004

Above the Weeping World 2006

Across the Dark 2006

One for Sorrow 2011

Shadows of the Dying Sun 2014

Demos

Demo  (1999)

Underneath the Moonlit Waves (2000)

ALESTORM - Scotia  (2004 – present)

Bere, buna dispozitie, putina anarhie, intr-un cuvant: Alestorm! 

Alestorm este o premiera atat pentru Romania cat si pentru Rockstadt Extreme Fest, fiind pentru prima data cand o trupa ancorata in muzica power metal concerteaza in cadrul festivalului. Desi, realitatea e ca Alestorm a fost mai degraba identificata cu un stil muzical aparte, True Scottish Pirate Metal, o satira identificata prin temele lirice si muzicale inspirate din povestile cu pirati.

Succesul a venit odata cu semnarea parteneriatului cu Napalm Records, iar din acel moment scotienii au devenit fenomen pe intreg mapamondul. Clipuri cu zeci de milioane de vizualizari si in principiu o abordare muzicala tipic rock n roll au oferit acestei formatii din orasul Perth uneltele necesare pentru a-si raspandi mesajul in cadrul celor mai mari festivaluri din lume, sustinand turnee sold-out in Europa. 

 Componenta: 

Christopher Bowes –voce, clapa, keytar 

Gareth Murdock – bass, backing vocals 

Peter Alcorn – baterie 

Elliot Vernon – clapa, backing vocals 

Mate Bodor – chitara

Discografie:

Captain Morgan's Revenge  - 2008

Black Sails at Midnight - 2009

Back Through Time - 2011

Sunset on the Golden Age - 2014

EP-uri: 

Battleheart - 2006

Terror on the High Seas - 2006

Leviathan - 2009

In the Navy - 2013

Live:

Live at the End of the World - 2013

21.09.2015

Speed Thrash Metal si Death metal la Rockstadt Extreme Fest 2016

 Tankard si Benediction, doua noi confirmari pentru vara anului viitor!

Bucuresti, 21 septembrie 2015 – „Regii berii” si bunei dispozitii –TANKARD- alaturi de greii de la BENEDICTION completeaza lista noilor confirmari la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2016. Editia cu numarul IV a evenimentului va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation si Misfits au fost in ordine confirmarile din ultimele trei saptamani.

Va reamintim ca abonamentele costa 160 de lei, aceasta valoare fiind valabila pana pe 27 decembrie 2015.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 2 - 160 lei, perioada 16.09 - 27.12.2015

Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015  - 04.03.2016

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016

Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 Ron 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele sunt disponibile via Ticketino.com.

Tankard – Germania (1982 – prezent)

Tankard, grup de speed thrash metal format in Frankfurt, Germania, s-a infiintat in 1982 de 3 colegi de clasa: Andreas Geremia, Axel Katzmann si Frank Thorwarth, gasindu-si numele dupa indelungi cautari in dictionarul de limba engleza. Trebuia sa fie o titulatura care sa contina ideea de halba de bere si... s-au oprit la tankard.

Alaturi de Destruction, Kreator si Sodom, Tankard face parte din formula „Cei Patru Teutoni” ai thrash metalului. Primul material discografic a fost lansat in 1986 si de atunci au inregistrat si au pastrat acelasi stil ce i-a consacrat: piese rapide si scrise in onoarea bauturii, mai cu seama a berii noastre cea de toate zilele....

Membrii actuali:

    Andreas "Gerre" Geremia – voce (1982–prezent)

    Frank Thorwarth – chitara bas (1982–prezent)

    Olaf Zissel – tobe (1994–prezent)

    Andreas Gutjahr – chitara (1999–przsent)

Discografie:

1986 Zombie Attack 

1987 Chemical Invasion

1988 The Morning After

1990 The Meaning of Life 

1992 Stone Cold Sober 

1994 Two-Faced 

1995 The Tankard

1998 Disco Destroyer

2000 Kings of Beer

2002 B-Day

2004 Beast of Bourbon 

2006 The Beauty and the Beer 

2008 Thirst

2010 Vol(l)ume 14

2012 A Girl Called Cerveza

2014 R.I.B.

Alte aparitii:

    Heavy Metal Vanguard (1984) - demo

    Alcoholic Metal (1985) - demo

    Alien (1989) - EP

    Hair of the Dog (1989) - compilatioe

    Open All Night (1990) - video

    Fat, Ugly and Live (1991) - live album

    Fat, Ugly And Still (A) Live (2005) - DVD

    Best Case Scenario: 25 Years in Beers (2007) - re-recorded compilation album

BENEDICTION –Marea Britanie (1989 – prezent)

Benediction, trupa britanica de death metal infiintata in Birmingham si devenita ulterior una din cele mai importante nume europene de profil, lansati undeva in luna februarie a anului 1989 de Paul Adams (bas), Peter Rew (chitara), Darren Brookes (chitara) si Mark "Barney" Greenway (voce). 

"The Dreams You Dread", demo aparut in anul infiintarii, cei 5 Benediction au atras atentia casei de discuri Nuclear Blast. Primul lor albumvede lumina zilei un an mai tarziu si se intituleaza "Subconscious Terror".  Mark "Barney" Greenway, vocea din acel moment, paraseste trupa pentru a se alatura celor de la Napalm Death, acesta fiind inlocuit de catre Dave Ingram.

"The Grand Leveller", materialul cu numarul doi, primeste critici bune, fiind recunoscut la scara internationala. Pleaca in turneu din nou impreuna cu cei de la Dismember, iar la scurt timp dupa sunt antamati de legendara formatie Death, care la insistentele lui Chuck Schuldiner ii solicita ca trupa ce va deschide multe dintre turneele sale. Momentul coincide cu aparitia solistului Dave Hunt, cunoscut totodata pentru implicarea in Anaal Nathkrath, unul din cele mai de succes proiecte contemporane in subgenul muzicii extreme.

„Grind Bastards”, aparut in 1998, ramane un material foarte apreciat pana in zilele noastre de la Subconscious Terror. Produs excelent, cu un sound parca ceva mai tehnic, are si doua cover-uri foarte bine cotate: „Electric Eye” (Judas Priest) si „Destroyer” (Twisted Sister).

Un alt album de referinta este si "Organised Chaos", a aparut in 2001 la Napalm Records, avandu-l ca producator pe Andy Sneap, urmand ca in 2008 sa apara o noua titulatura de referinta, Killing Music.

Membrii:

    Darren Brookes - chitara (1988-przsent)

    Peter Rewinsky - guitar (1988-przsent)

    Frank Healy - bass (1992-prezent)

    Neil Hutton - drums (1994–2005, 2007-prezent)

    Dave Hunt - vocals (1998-prezent)

Discografie:

The Dreams You Dread (Demo, 1989)

Subconscious Terror (1990)

The Grand Leveller (1991)

Dark Is the Season (EP, 1992)

Transcend the Rubicon (1993)

The Grotesque / Ashen Epitaph (EP, 1994)

The Dreams You Dread (1995)

Grind Bastard (1998)

Organised Chaos (2001)

 

Killing Music (2008)

15.09.2015

Ultima zi de abonamente la pret promotional pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

 Bucuresti, 15 septembrie 2015 – Data de 15 septembrie este ultima zi in care se mai pot achizitiona abonamente la pretul de 130 lei pentru Rockstadt Exterme Fest 2016. De maine abonamentele vor costa 160 de lei, aceasta valoare fiind valabila pana pe 27 decembrie 2015.

Editia cu numarul IV a festivalului va avea loc in perioada 11-14 august, pe terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Cu aceasta ocazie va aducem la cunostinta ca organizatorii au resuplimentat stocul de abonamente la acest pret special de 130 de lei in reteaua Eventim, MyTicket, Bilete.ro si Ticketino.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Misfits, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall si Cattle Decapitation au fost in ordine confirmarile in ultimele doua saptamani.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.  

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 1 - 130 lei , perioada 01.09 - 15.09.2015 

Presale 2 - 160 lei, perioada 16.09 - 27.12.2015

Presale 3 - 190 lei, perioada 28.12.2015  - 04.03.2016

Presale 4 - 220 lei, perioada 05.03 - 10.07.2016

Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 Ron 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

 

In retea internationala, biletele vor fi disponibile via Ticketino.com.

08.09.2015

Misfits confirmati pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

 Martea trecuta va anuntam primele confirmari. Joi a venit rapid la rand alta titulatura. Azi revenim catre voi cu o noua trupa pe afisul Rockstadt Extreme Fest, o formatie ce si-a lasat amprenta in industria rock internationala.

MISFITS pentru prima oara in Romania si iata o noua premiera la festivalul Rockstadt Exterme Fest 2016, editia cu numarul IV, eveniment ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall si Cattle Decapitation au fost in ordine confirmarile de saptamana trecuta.

Pana pe data de 15 septembrie puteti gasi abonamente la pret special de 130 de lei, punctele de vanzare cat si perioada de presale fiind disponibile mai jos.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.

03.09.2015

O noua confirmare: Cattle Decapitation la Rockstadt Extreme Fest 2016

Primele confirmari la noua editie Rockstadt Extreme Fest 2016 au iesit la inaintare marti, 1 septembrie: My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers si Indian Fall.

Iata ca avem deja o noua confirmare!

Este vorba despre CATTLE  DECAPITATION, care din motive obiective au anulat turneul din acest an, revenind asupra acestuia pentru 2016! 

Asadar, CATTLE DECAPITATION  vor  fi prezenti la editia cu numarul IV a festivalului, ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

De reamintit ca tot de pe 1 septembrie au fost fi puse in vanzare abonamentele!!

Pana pe data de 15 septembrie puteti gasi abonamente la pret special de 130 de lei, punctele de vanzare cat si perioada de presale fiind disponibile mai jos. 

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus!

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.  

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 1 - 130 Ron , perioada 01.09 - 15.09.2015 

Presale 2 - 160 Ron , perioada 16.09 - 27.12.2015

Presale 3 - 190 Ron , perioada 28.12.2015  - 04.03.2016

Presale 4 - 220 Ron , perioada 05.03 - 10.07.2016

Presale 5 - 250 Ron, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 Ron 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

 - eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

 - myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

 - bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele vor fi disponibile via Ticketino.com.

CATTLE  DECAPITATION

1996 – prezent – death grind- SUA

Cattle Decapitation, trupa de goregrind/deathgrind, formata in San Diego, California, in 1996, de catre Scott Miller (voce), Gabe Serbian (chitara) si Dave Astor (tobe), are 7 albume de studio la activ, 2 EP-uri si un demo, aparut in 1997.

Un element de culoare printre sonoritatile deathgrind este ca membrii trupei sunt vegetarieni, fapt reflectat pana si in versurile pieselor, acesta fiind practic protestul lor fata de maltratarea si consumul animalelor, precum si fata de folosirea produselor de orgine animala.

Componenta actuala: Travis Ryan – vocals, Josh Elmore – guitar (2001–present), Dave McGraw – drums,  Derek Engemann – bass (2010–present)

Ten Torments of the Damned - Demo 1997

Human Jerky - EP 1999

Homovore -Full-length 2000

¡Decapitacion! - Single 2000 

To Serve Man - Full-length 2002

Humanure -Full-length 2004

Karma.Bloody.Karma - Full-length 2006

The Harvest Floor -  Full-length 2009

Monolith of Inhumanity - Full-length 2012

Your Disposal - Single 2013  

Cannibalistic Invasivorism - Single 2015  

The Anthropocene Extinction- Full-length  2015

01.09.2015

Noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2016

 Bucuresti,  1 septembrie 2015 – My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall sunt primele trupe de pe posterul ROCKSTADT EXTREME FEST 2016, editia cu numarul patru, festival ce va avea loc in perioada 11-14 august, pe Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov.

Totodata, incepand de astazi, 1 septembrie, ora 17.00, vor fi puse in vanzare abonamentele!!

Pana in data de 15 septembrie puteti gasi abonamente la pret special de 130 de lei, punctele de vanzare cat si perioada de presale fiind disponibila mai jos. Pana in acea data vom putea anunta noi formatii confirmate.

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

!!! In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus, in perioada de PRESALE.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum, respectand aceeasi traditie de a invita un numar considerabil de formatii din numeroase subgenuri muzicale, pentru a oferi una din cele mai friendly experiente de festival din Romania.  

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 1 - 130 Ron , perioada 01.09 - 15.09.2015 

Presale 2 - 160 Ron , perioada 16.09 - 27.12.2015

Presale 3 - 190 Ron , perioada 28.12.2015  - 04.03.2016

Presale 4 - 220 Ron , perioada 05.03 - 10.07.2016

Presale 5 - 250 Ron, incepand cu 11.07.2016 si inclusiv pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

VIP Ticket - Meet and greet cu artistii - 300 Ron 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016  pot fi achizitionate online de pe:

eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

In retea internationala, biletele vor fi disponibile via Ticketino.com.

Pana in acest moment sunt confirmate: 

MY DYING BRIDE, una din cele mai de succes si longevive formatii de doom metal, se intoarce in Romania cu un nou album, al 12-lea din cariera, intitulat Feel The Misery. Cu un setlist de 75 de minute, My Dying Bride vor include in recitalul de la Rockstadt Extreme Fest o calatorie discografica ce va surprinde inclusiv piese clasice din repertoriul grupului brtanic. Acesta va fi si primul show din Romania alaturi de Calvin Robertshaw, primul chitarist din cariera trupei, artist ce declara despre noul album: 'Este cu siguranta cel mai heavy si intunecat album My Dying Bride, aniversand 25 de ani de cariera intr-un stil aparte.' 

Inapoi in Romania dupa o pauza de doi ani, perioada ce a vazut lansarea unui nou material discografic dar si colaborarea claparului Ardek cu Peter Tagtgren (Hypocrisy) si Till Lindemann (Rammstein) - pentru proiectul Lindemann - CARACH ANGREN, una din cele mai de succes trupe contemporane afiliate curentului muzical extrem, revine la Rockstadt Extreme Fest pentru un nou show conceptual ce promoveaza totodata cel mai recent album, This Is No Fairytale, proiect pentru care grupul olandez a colaborat cu artistul grafic Costin Chioreanu pentru prezentarea conceptului video. 

O premiera aparte, EXCREMENTORY GRINDFUCKERS pot fi descrisi ca un bufet muzical de grindcore dance music, a carui scop este de a ridiculiza piese consacrate, pornind de la coveruri grindcore dupa Europe, Real 2 Real sau Modern Talking si culminand cu recenta lansare a unui album de 'colinde' intr-un stil la fel de nonconventional.

Cunoscand o ascensiune incredibila pe plan national, Bucovina revine la Rockstadt Extreme Fest, de aceasta data cu un nou album a carui inregistrari au loc chiar in aceasta perioada. Showul Bucovina va fi unul special, formatia avand in plan un setlist de 60 de minute.

Ultima confirmare de astazi, INDIAN FALL, si ei revenind la Rockstadt Extreme Fest cu un nou material discografic ce va fi promovat in prima faza in cadrul unui turneu national programat in luna octombrie a acestui an, impreuna cu formatiile Code Red si W3 4R3 NUM83R5.

26.08.2015

Pe 1 Septembrie se pun in vnazare biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016

 Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea loc in perioada 11-14 august, 2016, de joi pana duminica. In continuare, peste 45 de formatii vor concerta pe parcursul a patru zile de muzica metal, locatia fiind aceeasi, Terenul de Biatlon de la baza cetatii Rasnov. 

Abonamentele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 1 septembrie, lista pentru etapele de presale pana in august 2016 fiind disponibila mai jos. 

Organizatorii subliniaza faptul ca la fel ca si pentru ultimele doua editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

In atentia celor care nu doresc sa participe la toate cele patru zile ale festivalului, organizatorii recomanda achizitionarea abonamentelor la pret redus, in perioada de presale.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, Rockstadt Extreme Fest 2016 va avea probabil cel mai variat afis de pana acum. 

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 1 - 130 Ron , perioada 01.09 - 15.09.2015

Presale 2 - 160 Ron , perioada 16.09 - 27.12.2015

Presale 3 - 190 Ron , perioada 28.12.2015  - 04.03.2016

Presale 4 - 220 Ron , perioada 05.03 - 10.07.2016

Presale 5 - 250 Ron, incepand cu 11.07.2016 si inclusiv pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august)

Biletele vor fi disponibile in retelele Eventim, Bilete.ro, Myticket, in reteaua magazinelor Vodafone, Orange, Reteaua Postei Romane, Inmedio si Diverta. In retea internationala, biletele vor fi disponibile via Ticketino.com. 

La fel ca si in trecut, contam pe sugestiile publicului pentru a imbunatati anual zona de festival. Asadar, sugestiile voastre sunt in continuare binevenite via info@rockstadtextremefest.ro 

Primele confirmari pentru editia din 2016 sunt My Dying Bride si Carach Angren, urmand ca pe 1 septembrie sa putem anunta noi nume confirmate. 

21.08.2015

Rockstadt Extreme Fest 2016

Au fost anuntate deja primele doua formatii care vor urca pe scena festivalului din Rasnov in 2016.

My Dying Bride -britanicii revin in Romania cu doom-ul lor inconfundabil. Avand in vedere ca se pregatesc si de lansare unui nou album in aceasta toamna, cu siguranta trebuie vazuti sau revazuti.


Carach Angren - Olandezi au mai fost si ei in Romania, chiar la REF. In 2016 spun din nou prezent la Rasnov.


Galeriile foto de la Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi vazute accesand ACEST LINK.

O cronica a REF 2015 o puteti citi accesand ACEST LINK.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f