Myrath concerteaza in Bucuresti pe 1 Decembrie

Myrath concerteaza in Bucuresti pe 1 Decembrie

01 Decembrie 2016
Pret: 40-75 Lei

Dupa ce a impresionat fanii prezenti miercuri seara la Arenele Romane, Myrath propune publicului inca o intalnire memorabila. Pe 1 decembrie, in clubul Quantic, formatia de origine franco-tunisiana va asteapta la primul lor concert in calitate de cap de afis din Romania, cu o ampla productie si prezentata in premiera la Bucuresti. Anuntul a fost facut chiar pe scena de catre vocalul Zaher Zorgati, in aplauzele entuziaste ale celor 4000 de spectatori.

Dupa prestatia oferita in deschiderea show-ului Megadeth, dar si in deschiderea celor de la HIM de anul trecut, Myrath au castigat din ce in ce mai multa simpatie in randul amatorilor de muzica metal si nu numai.

Gratie stilului unic, o combinatie interesanta intre progressive metal si elemente orientale, Myrath a devenit in scurt timp, una dintre cele mai respectate trupe din arealul prog-power metal.

Au inceput prin a interpreta cover-uri dupa trupe death metal, iar mai apoi s-au axat pe cover-uri dupa Symphony X. in 2005, au lansat primul material discografic propriu si dupa numai un an au avut sansa de a canta in fata a 7000 de oameni in deschiderea show-ului lui Robert Plant.

De atunci si pana in prezent, Myrath au cantat pe aceeasi scena cu artisti precum Dream Theater, Tarja, WASP sau Orphaned Land, si si-au raspandit muzica in intreaga lume: din Emiratele Arabe pana in Statele Unite, din Franta, in India si pana in Maroc.

Myrath isi promoveaza, in prezent, cel de-al cincilea album de studio, "Legacy", lansat anul acesta si despre care criticii muzicali au avut numai vorbe de lauda.

"In ansamblu, Legacy este un album care seteaza un standard foarte inalt pentru viitoarele lansari ale trupei. Este fin, bine scris, placut de ascultat si ornamentat cu prestatii uimitoare. Rating: Foarte bun" - Angry Metal Guy

"Myrath s-au maturizat in procesul de compozitie si au devenit o trupa mult mai versatila. Ca multe alte formatii de prog dinaintea lor, baietii au dezvoltat o abordare care se potriveste muzicii lor ca o manusa. Nemaifiind limitati de rigorile prog-ului pur, trupa a reusit sa isi dezvaluie potentialul maximum gratie acestui album, Legacy" - Metal storm

"Legacy al celor de la Myrath este cel mai diversificat, emotional si epic album al formatiei si nu devine niciodata plictisitor" - Metal Archives

Biletele pentru concertul Myrath din decembrie se pot cumpara la pretul promotional de 40 de lei pana la data de 19 august. Dupa aceasta data, biletele vor costa 60 de lei, iar in ziua evenimentului - 75 de lei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Concerte recomandate: