Netsky, JP Cooper, Triggerfinger, De Staat si DJ Tracey sunt primii artisti confirmati la Awake Festival 2019

Netsky, JP Cooper, Triggerfinger, De Staat si DJ Tracey sunt primii artisti confirmati la Awake Festival 2019

15 August 2019 - 18 August 2019
Targu-Mures - Mures - Gornesti - Yeleki Estate

09.05.2019

Enter Shikari, Coma si multi altii conformati pentru AWAKE

 AWAKE adauga noi nume in line-up-ul celei de-a treia editii. Enter Shikari si Coma se vor alatura artistilor deja anuntati: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger pe Main Stage AWAKE (The Cube).

Enter Shikari, una din primele trupe de electronicore aduc vibe-ul electronic, post-hardcore, rock alternativ si metal. Versurile lor transmit mesaje politice si adreseaza teme incomode: schimbarile climatice, armele nucleare si capitalismul.

Coma este una dintre cele mai iubite trupe rock romanesti, cu aproape 20 de ani de activitate pe scena locala non-metal. Discografia lor numara 4 albume: "Somn", "Nerostitele", "Coma Light" si "Orizont". Amestecul de versuri emotionale si refrene puternice a devenit o marca pentru cantecele si spectacolele lor.

Ada Kaleh, Ali Nasser, Andrey Pushkarev, Arno aka Einzelkind, Crihan, Denis Kaznacheev, Golan (DJ set), Janeret, Leo Pol (live), Maria von C, Ruben Keyko, Sweely (live), Varhat si Vlad Dinu se vor alatura scenei dedicate fanilor muzicii electronice. Ada Kaleh este unul dintre cei mai apreciati DJ-i de minimal romani si este bine cunoscut pentru utilizarea sunetelor organice si experimentale. Ali Nasser va face parte din acelasi line-up The River Stage. Andrey Pushkarev descrie seturile sale de DJ ca o "lucrare de geniu arhitectural, structural si muzical, de la techno melodic la house".

Modificare de ultima ora: din cauza intarzierii lansarii noului sau album, JP Cooper a decis, din pacate, sa se retraga din toate evenimentele programate pentru aceasta vara, inclusiv din line up-ul AWAKE. in ciuda eforturilor depuse de ambele echipe, show-ul nu se va mai putea tine in aceasta vara, dar se incearca reprogramarea acestuia pentru editiile viitoare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

25.02.2019

AWAKE Festival aduce Pussy Riot pentru prima oara in Romania

 Pussy Riot vine pentru prima data in Romania. Trupa se alatura celorlalti headlineri confirmati pentru cea de-a treia editie AWAKE: Netsky, JP Cooper, Triggerfinger, De Staat si AJ Tracey. 

Pussy Riot, grupul activist din Rusia, va veni la AWAKE 2019 cu un show exclusiv pe scena principala si cu un speech la Feed Your Mind. Trupa este cunoscuta pentru momentele artistice controversate care abordeaza conversatii tabu, sociale si politice. Inca de la formarea lor in 2011, Pussy Riot lupta pentru libertate, drepturile comunitatii LGBTQ, identitatea de gen si alte subiecte actuale.  

AWAKE 2019 va avea loc intre 15 si 18 august pe domeniul Teleki din Gornesti, Mures, unde muzica se va imbina perfect cu arta contemporana si multe alte activitati special create pentru festivalieri.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

17.12.2018

Netsky, JP Cooper, Triggerfinger, De Staat si DJ Tracey sunt primii artisti confirmati la Awake Festival 2019

 Netsky, JP Cooper, Triggerfinger, De Staat si DJ Tracey sunt primii artisti confirmati la Awake Festival 2019!

AWAKE este primul si cel mai asteptat festival boutique din Romania. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te asteapta pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mures. In 2019, evenimentul se desfasoara timp de 4 zile, intre 15 si 18 august. Inovator si multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f