Nightwish Classic Rock Night la Dallas Pub din Botosani


03 August 2011
Botosani - Dallas Pub

Primul pub irlandez din Botosani “DALLAS PUB” va prezinta CLASSIC ROCK NIGHT – MIERCURI SEARA (o data la doua saptamani) in DALLAS PUB din BOTOSANI.

A cincea editie va avea loc MIERCURI 3 August. Va asteptam la o seara speciala in care veti putea viziona o proiectie video cu o trupa celebra (concert + istoria trupei), dupa care un after-party cu muzica din aria rock’n’roll, alternative rock, folk-rock, heavy metal si altele. La editia de pe 3 August vom viziona un concert cu celebra trupa NIGHTWISH!

Nightwish este o formatie finlandeza de metal simfonic, fondata in anul 1996 in orasul Kitee. Nightwish a contribuit semnificativ, spre sfarsitul anilor 1990, la cresterea popularitatii genului de muzica heavy metal cu elemente simfonice.

Formatia era deja apreciata in Finlanda dupa lansarea primului single, „The Carpenter” (1997), dar faima internationala i-a fost asigurata abia dupa realizarea albumelor Oceanborn (1998) si Wishmaster (2000). Videoclipurile de pe Once, album realizat in 2004, au fost difuzate la MTV in S.U.A., iar piesele figurau pe coloana sonora a filmelor americane. Cel mai mare hit, „Wish I Had an Angel” (2004), a fost inclus pe coloana sonora a doua filme pentru a promova turneul din America de Nord. Pana la concedierea solistei Tarja Turunen in toamna anului 2005, formatia a mai realizat trei single-uri, doua videoclipuri pentru album si piesa „Sleeping Sun” de pe compilatia Highest Hopes.

Mai multe despre istoria trupei veti putea citi intr-o prezentare in seara zilei de 3 August.Se pot face rezervari la 0752  827  475
DATA : Miercuri 3 August
ORA : 20:00
INTRAREA : 3 LEI
DJ: Mihai Venedict
Acest eveniment este produs de JURNAL ROCK si recomandat de MAGIC FM !

 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook