Nirvana Classic Rock Night la Dallas Pub din Botosani


22 Iunie 2011
Botosani - Dallas Pub

Primul pub irlandez din Botosani “DALLAS PUB” va prezinta: CLASSIC ROCK NIGHT -MIERCURI SEARA (o data la 2 saptamani) in DALLAS PUB din BOTOSANI.

A doua editie va avea loc MIERCURI 22 Iunie. Va asteptam la o seara speciala in care veti putea viziona o proiectie video cu o trupa celebra (concert + istoria trupei), dupa care un after-party cu muzica din aria rock’n’roll, alternative rock, folk-rock, heavy metal etc

La editia de pe 22 Iunie vom viziona un concert cu celebra trupa NIRVANA !

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe de rock din America, formata in 1987 in Aberdeen, Washington. Muzica lor a fost un amestec de punk si alternative rock si a fost etichetata drept grunge rock de grupurile media de atunci. Nirvana a fost una dintre cele mai cunoscute patru trupe de grunge, alaturi de Alice in Chains, Pearl Jam si Soundgarden.Trupa s-a destramat in 1994, dupa moartea lui Kurt Cobain. Multi critici si istorici descriu Nirvana ca “nava mama” a “Generatiei X” si au vandut peste 50 milioane albume in toata lumea.

Cobain si Krist Novoselic s-au intalnit in 1985. Amandoi erau fani The Melvins, si erau interesati sa infiinteze o formatie. Au lucrat cu bateristii Aaron Burckhard, Dan Peters si Dale Crover (The Melvins, care a realizat cu ei primele demo-uri), inainte sa se fie cooptat Chad Channing. Mai multe despre istoria trupei veti putea citi intr-o prezentare in seara zilei de 22 Iunie.

DATA : Miercuri 22 Iunie
ORA :  20:00
INTRAREA :  3 LEI

DJ: Mihai Venedict

Acest eveniment este produs de JURNAL ROCK si recomandat de MAGIC FM !Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook