#NoiFacemUnSpital serie de evenimente caritabile in Quantic la initiativa trupei Bucovina


23 Ianuarie 2019 - 26 Ianuarie 2019
Bucuresti - Quantic
Pret: 50 - 100

 La initiativa trupei Bucovina, Free Riders si Club Quantic se mobilizeaza. Astfel, in perioada 23-26 ianuarie te asteptam in Club Quantic din Bucuresti sa ajuti, alaturi de artistii ce vor urca pe scena, la construirea PRIMULUI SPITAL de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.

Toate incasarile obtinute se vor directiona catre asociatia Daruieste Viata. Asociatia Daruieste Viata si-a asumat misiunea de a ridica PRIMUL SPITAL de Oncologie si Radioterapie pentru copiii diagnosticati cu cancer din Romania.

Este pentru prima data cand, in Romania, un ONG construieste un spital de la zero, exclusiv din donatii si sponsorizari. S-au alaturat acestei campanii umanitare, pana in acest moment: Bucovina, Mihai Margineanu, Mihai Bobonete si Vita de Vie. In cel mai scurt timp vom actualiza lista cu artisti care au raspuns pozitiv campaniei.

Programul evenimentului va fi urmatorul:

23 Ianuarie – Acoustic Night Vita de vie

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-noifacemunspital-acoustic-night-38455/

24 Ianuarie - Stand up night Mihai Bobonete

www.iabilet.ro/bilete-noifacemunspital-stand-up-night-38457/

25 Ianuarie – Folk Night Mihai Margineanu

www.iabilet.ro/bilete-noifacemunspital-folk-night-38459/

26 Ianuarie – Rock Night Bucovina

www.iabilet.ro/bilete-noifacemunspital-rock-night-38461/

Pretul unui bilet este de 50, 75 sau 100 de lei, in functie de cat vrei/poti sa donezi.

Atentie! Pentru serile de 23, 24 si 25 ianuarie, numarul biletelor va fi limitat: vor fi puse la vanzare 220 de bilete cu loc la masa. Cei care nu pot ajunge dar doresc sa ajute, pot face donatii direct pe platforma de strangere de fonduri a asociatiei Daruieste Viata – www.bursadefericire.ro – la sectiunea investeste, sau doneaza 2 euro/luna prin SMS la 8844 cu mesajul "SPITAL" sau 4 euro/luna prin SMS la 8864, tot cu mesajul "SPITAL". 

Biletele se gasesc www.iabilet.rosi in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook