O noua editie Maximum Rock - Suport Pentru Underground

16 Mai 2014
Bucuresti - Colectiv

13.05.2014

Programul final Maximum Rock - Suport pentru Underground

 "Maximum Rock - Suport pentru Underground", sprijinit de Guitar Shop, unul dintre cele mai indragite concursuri dedicate scenei rock underground din Romania, va avea finala pe data de 18 mai 2014, in Club Colectiv, din Bucuresti, de pe strada Tabacarilor nr. 7. 

In cadrul show-ului, formatiile finaliste - Band for Rent - Cluj Napoca, OpenMind - Bucuresti, Onenightstand - Sibiu, Neutron - Bucuresti, Anemic Disco - Brasov, Times Of Need - Cluj Napoca si I'm The Trip - Sibiu - vor sustine cate un recital de 30 minute. 

Intrarea la eveniment este libera si este important ca fanii rockului authoton sa ia parte la concerte, deoarece ii asteapta foarte multe surprize! 

Formatia Steelborn, castigatoare in cadrul editiei precedente a concursului, va sustine un recital special. 

Important! berea, in ziua evenimentului, va avea un pret special de 6 lei!  

Primele 100 de persoane care vin la Club Colectiv, incepand cu ora 17:30, vor primi un CD gratuit cu "Maximum Rock - Suport pentru Underground". Mai mult, toti cei care vin la show au ocazia sa castige CD-uri originale cu formatii ca Dimmu Borgir, In Flames, Pain of Salvation, 30 Seconds To Mars, Metallica s.a.m.d. Vor fi concursuri inclusiv pentru invitatii la concerte ca Arch Enemy, Maximum Rock Festival, Metalhead Meeting si altele. 

Votul publicului conteaza in proportie de 50% in alegerea castigatoarelor la concurs iar pentru a evita ca o persoana sa voteze de mai multe ori, cei care doresc sa isi exprime parerea - si ajung pana cand prima formatie urca pe scena - primesc, contra sumei de 6 lei, un talon de vot si un bon cu care isi pot ridica de la bar o bautura in valoare de 6 lei. 

Atentie! Talonul trebuie procurat doar de cei care isi doresc sa voteze! 

La concurs va exista si un juriu format din specialisti. 

"Maximum Rock - Suport pentru Underground" este ocazia perfecta pentru ca iubitorii rockului romanesc sa incurajeze scena si sa sprijine formatiile tinere. Scena are nevoie de ajutorul ascultatorilor de muzica buna pentru a se imbogati si pentru a oferi noi valori. 

Iata programul evenimentului:

17:30 - Open Doors

18:00 - Prima formatie/ fiecare trupa va sustine un recital de 30 de minute

Trupele vor urca pe scena intr-o ordine aleatorie. Dupa finalul recitalurilor, va avea loc evaluarea juriului si votul publicului. Ulterior, se vor anunta trupele castigatoare. 

12.05.2014

Concert Steelborn la Maximum Rock - Suport pentru Underground

 Pe data de 18 mai 2014 are loc, in Club Colectiv, finala concursului "Maximum Rock - Suport pentru Underground", in urma careia se vor alege castigatorii premiilor substantiale oferite de Guitar Shop. 

Intrarea la eveniment este libera iar formatiile care concureaza sunt Band for Rent - Cluj Napoca, OpenMind - Bucuresti, Onenightstand - Sibiu, Neutron - Bucuresti, Anemic Disco - Brasov, Times Of Need - Cluj Napoca si I'm The Trip - Sibiu. 

Un recital special va fi oferit de formatia Steelborn, care a castigat editia precedenta a competitiei! Intre timp, Steelborn si-a schimbat componenta, cooptand-o la voce pe talentata Maria Grosu si imbogatindu-si line-up-ul cu un clapar, pe numele sau Razvan Puscasu.

Formatia a intrat in studio pentru reeditarea pieselor vechi si planuieste si primul videoclip. Vor urma cateva melodii noi si un Turneu Aniversar, care sarbatoreste implinirea a 5 ani de cand Steelborn ne incanta. 

24.03.2014

Onenightstand s-a inscris la Maximum Rock - Suport pentru Underground

Formatia sibiana de high voltage rock'n'roll, ONENIGHTSTAND, s-a inscris la "Maximum Rock - Suport pentru Underground".

 
Trupa abordeaza genul "high voltage rock'n'roll" si o face avand ca modele trupe ca The Rolling Stones, AC/DC, Motley Crue, The Cult si multi altii, dand nastere unui cocktail dinamitard original, numai bun sa pulverizeze prejudecatile.
 
Poze Poze_MH - ons
 
Formatia este compusa din Aryna - voce, Opium Black - chitara, Andrei - chitara, Mike McGee - bas si Roly - tobe. Are un album la activ, numit "Wild Ride" si pregateste altul nou, la fel de "balls to the walls".
 
In urmatoarele zile vom anunta si alte formatii participante.
 
Si trupa ta poate sa participe la concurs! Asteptam in continuare inscrieri.
 
 
Reamintim ca finala concursului „Maximum Rock - Suport Pentru Underground” se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti, in data de 18 mai 2014.
 
Pentru ca trupele sa aiba ocazia sa ia parte la eveniment, acestea trebuie sa se inscrie, respectand pasii din regulamentul de pe SITE.
 
„Maximum Rock - Suport Pentru Underground” a luat nastere in 2008 si este cu siguranta cel mai indragit concurs de muzica rock, live, din Romania, o rampa de lansare pentru formatiile tinere. Dintre formatiile premiate la editiile precedente, care deja si-au croit un drum pe scena underground din Romania amintim: Stilborn (locul 1 - 2010), Monarchy (locul 2 - 2010), White Walls (locul3 - 2010), Act (locul 3 -2009), Vespera (locul 1 - 2008), Krepuskul (mentiune - 2008).
 
Cat despre premii, acestea sunt oferite de catre Guitar Shop si constau in:
 
- Locul 1 - 5.000lei (Voucher)
- Locul 2 - 3.000 lei (Voucher)
- Locul 3 - 2.000 lei (Voucher)
 
Sumar:
 
1 februarie 2014 - 15 aprilie 2014: inscrierea formatiilor
15 - 25 aprilie 2014: jurizarea formatiilor
30 aprilie 2014: anuntarea celor 8 finaliste
18 mai 2014: Finala / Colectiv Club
 
Guitar Shop este distribuitor oficial in Romania pentru mai multe firme de instrumente muzicale printre care amintim: Fender, Jackson, Gibson, Epihone, Godin, Taylor, Gretsch, Roland, Boss, Dunlop, DigiTech, Meinl si multe altele, avand magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Sibiu.
 
 
 
 
04.02.2014

O noua editie Maximum Rock - Suport Pentru Underground

Dupa o pauza in care Promusic Events si Maximum Rock Magazin au organizat doua editii "Romanian Rock Meeting" si prima editie indoors a Festivalului Maximum Rock, a venit momentul sa reluam cel mai apreciat concurs de muzica rock 100% live, "Maximum Rock - Suport pentru Underground".

Sprijinit de Guitar Shop si Ciuc Live Music, concursul isi propune sa fie o rampa de lansare pentru formatiile care isi doresc sa iasa din anonimat, dar si un mijloc in plus de promovare pentru scena autohtona de rock.

Bineinteles ca, asemenea oricarui concurs, vor exista premii consistente acordate castigatorilor. Acestea vor consta in vouchere, dar si in ocazia de a canta la "Maximum Rock Festival" (24-25.10.2014), rezervata detinatorului locului 1.

Finala concursului „Maximum Rock - Suport Pentru Underground” se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti, in data de 16 mai 2014,

Pentru ca trupele sa aiba ocazia sa ia parte la eveniment, acestea trebuie sa se inscrie, respectand pasii din regulamentul de pe SITE (www.maximumrock.ro/spu).

„Maximum Rock - Suport Pentru Underground” a luat nastere in 2008 si este cu siguranta cel mai indragit concurs de muzica rock, live, din Romania, o rampa de lansare pentru formatiile tinere. Dintre formatiile premiate la editiile precedente, care deja si-au croit un drum pe scena underground din Romania amintim: Stilborn (locul 1 - 2010), Monarchy (locul 2 - 2010), White Walls (locul3 - 2010), Act (locul 3 -2009), Vespera (locul 1 - 2008), Krepuskul (mentiune - 2008).

Maximum Rock Festival este cel mai important festival metal al toamnei in Romania iar editia trecuta (2013) a adus pe scena unele dintre cele mai iubite trupe de pe scena contemporana de rock/metal. Este vorba despre The 69 Eyes, Leaves' Eyes, Samael, My Dying Bride, Atrocity dar si trupe romanesti, cum ar fi White Walls, Goobdye to Gravity, God The Barbarian Horde, Vespera si multe altele.

Cat despre premii, acestea constau in:

- Locul 1 - 5.000lei (Voucher)
- Locul 2 - 3.000 lei (Voucher)
- Locul 3 - 2.000 lei (Voucher)

Sumar:
1 februarie 2014 - 15 aprilie 2014: inscrierea formatiilor
15 - 25 aprilie 2014: jurizarea formatiilor
30 aprilie 2014: anuntarea celor 8 finaliste
16 mai 2014: Finala / Colectiv Club BucurestiDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook