Official release party pentru noul album Manowar in Fire Club

24 Noiembrie 2012
Bucuresti - Fire Club
Pret: Intrare Libera

14.11.2012

Vino la Manowar release party si poti pleca acasa cu o chitara electrica

Lansarea unui nou album MANOWAR merita sa fie celebrata in cel mai pur stil heavy metal! Si exact acest lucru se va petrece pe 24 noiembrie, in clubul Fire.

In spiritul momentului, toti cei care vor trece pragul clubului, avand asupra lor cel putin un produs oficial MANOWAR vor fi inscrisi automat la tombola ce are ca miza chitara Lag Imperator L66, oferita de Muzica Store. Castigatorul va fi extras de un DJ Rock FM, in seara evenimentului.

Partyul dedicat regilor metalului va avea loc pe 24 noiembrie in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Invitatul special al serii va fi TROOPER.

Cei care au chef sa petreaca pana in zori, pe riffurile MANOWAR, sa „infrunte” „The Lord Of Steel” sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale  puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepand cu ora 19.00.

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria, Bulgaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.

Lansarea “The Lord Of Steel” – Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului – Hammer Edition -, realizata in coloborare cu Metal Hammer – Marea Britanie. In comparatie cu editia de pre-sale, noua versiune The Lord Of Steel  are un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului cuprinde 24 de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly.

05.09.2012

Official release party pentru noul album Manowar in Fire Club

Evenimentul ce va marca, in Romania, lansarea celui de al doisprezecelea album MANOWAR fost reprogramat pentru sambata, 24 noiembrie. Seara dedicata regilor metalului va avea loc in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Cei care au chef sa petreaca pana in zori, pe riffurile MANOWAR, sa „infrunte” „The Lord Of Steel” sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale  puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepand cu ora 19.00

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania si Ungaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.

Lansarea “The Lord Of Steel” – Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului – Hammer Edition -, realizata in coloborare cu Metal Hammer – Marea Britanie. In comparatie cu editia de pre-sale, noua versiune The Lord Of Steel  va avea un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului va avea 24 de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly. Toate aceste elemente vor conferi un caracter unic si special noii variante. „Va fi ca si cum ai experimenta The Lord Of Steel pentru prima data,” a spus Joey DeMaio.

Materialul va cuprinde o piesa in prima auditie, numita The Kingdom Of Steel.

Recent, formatia a dezvaluit si un preview al art workului, realizat de Ken Kelly, ce se va gasi pe coperta albumului. 

Lansarea va fi urmata de prima parte a unui nou turneu mondial. Datele deja confirmate sunt urmatoarele:

The Lord Of Steel World Tour – Partea 1 – Date confirmate:

Marti, 9 octombrie 2012 - Zaragoza, Spania
Joi, 11 octombrie 2012 - La Coruna, Spania

Sambata 13 octombrie 2012 - Barcelona, Spania
Duminica, 14 octombrie 2012 - Madrid, Spania
Marti, 16 octombrie 2012 - Paris, Franta
Vineri, 19 octombrie 2012 - Kerkrade, Olanda

Sambata, 20 octombrie 2012 – Frankfurt, Germania
Marti, 23 octombrie 2012 - Pardubice, Cehia
Miercuri, 24 octombrie 2012 - Praga, Cehia
Vineri, 26 octombrie 2012 - Zlin, Cehia

Sambata, 3 noiembrie 2012 – Moscova, Rusia
Vineri, 23 noiembrie 2012 - Worcester, Massachussets, SUA
Sambata 24 noiembrie 2012 - Long Island, New York, SUA

Duminica 25 noiembrie 2012 - Long Island, New York, SUADacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook