OMNIUM GATHERUM / HEIDRA / L.O.S.T. canta pe 6 octombrie in Brasov


06 Octombrie 2019
Brasov - Rockstadt
Pret: 30-50

 BLACK HARBOR ENTERTAINMENT impreuna cu ROCKSTADT prezinta: OMNIUM GATHERUM "The Burning Cold Continues ... Tour 2019" cu HEIDRA si L.O.S.T. ca invitati.

OMNIUM GATHERUM [Finlanda] [Adult Oriented Death Metal]

Unele trupe par sa exploateze puterea magiei inca de la inceput. Omnium Gatherum sunt o astfel de trupa dar abia incep sa recunoasca dimensiunea puterii lor. Este timpul sa experimentati The Burning Cold.

Omnium Gatherum sa format in 1996 si a iesit in evidenta intr-o scena metalica europeana vibranta, cu o serie de demo-uri apreciate. Cu un sunet care a amestecat brutalitatea scandinava a death metal-ului cu multa melodie si armonie, albumul de debut al trupei, Spirits & August Light, a fost lansat in 2003 prin casa de discuri britanica Rage Of Achilles si a primit recenzii pozitive numeroase intreaga Europa. Finlandezii au continuat drumul in urmatorii ani, lansand o serie de albume care au explorat in continuare lumea unica compozitionala a lui Markus Vanhala.

Incepand cu anul 2004 si pana in 2013, Omnium Gatherum a castigat inertie si legiuni de noi fani, cu fiecare pas creativ si fiecare campanie succesiva de concerte. Aceasta trupa a fost construita in mod clar pentru o calatorie lunga.

"Oamenii au venit si au trecut de-a lungul anilor si eu sunt singurul" gangsta original ", dar ideea principala este in continuare aceeasi," explica chitaristul si compozitorul Markus Vanhala. "Am fost mereu orientat catre combinatia de melodie cu voci foarte agresive dar nu suntem prea ciudati sau prea agresivi. Este un echilibru haotic intre iubire si ura, melodie si agresiune, in care melodiile intalnesc monstrul cu prajituri".

In 2015, Omnium Gatherum a lansat cel de-al saptelea album Gray Heavens prin intermediul Lifeforce Records: atat cea mai mare inregistrare pana in prezent cat si cea mai indrazneata expansiune a sunetului trupei. De la lansare, albumul i-a propulsat pe Vanhala si colegii sai - Joonas Koto (chitara), Jukka Pelkonen (vocal), Erkki Silvennoinen (bass) si Aapo Koivisto (claviaturi) - in intreaga lume, cu spectacole in Europa, Asia si Nord America si cu foarte multe concerte in care au impartit scena cu alte trupe faimoase.

HEIDRA [Danemarca] [Epic Power/Black/Folk Metal]

Heidra sunt o trupa de metal din Copenhaga, care canta un amestec de metal melodic, black si power cu subtilitati tematice folclorice, coruri puternice si growluri brutale. Heidra are o experienta mare in scena de folclor / metal din Danemarca, cu o baza de fani stabilita si in continua crestere si o istorie bogata.

The Blackening Tide este noul album al Heidra si succede primului album a trupei, Full Waiting din 2014.

The Blackening Tide este un album conceptual care continua povestea epica ce a inceput cu Awaiting Dawn si construind amprenta muzicala cu armonii de chitara, pasaje orchestrale, voci growl amestecate cu cleanuri puternice si cu riffuri de metal zdrobitoare.

Albumul a fost inregistrat, mixat si masterizat de Marco Mastrobuono la Kick Recording Studio din Roma in 2017.

L.O.S.T. [Romania] [Melodic Death Metal]

Trupa L.O.S.T. a fost formata in martie 2004, dupa una dintre repetitiile formatiei Abigail unde trei dintre membrii ei au activat de mai multi ani (Vlad, Dragos, George). Dupa o perioada scurta de timp, BB Hanneman, fost coleg cu ceilalti membri, s-a alaturat trupei. Din acel moment, componenta a fost: BB Hanneman - chitare, voci (ex Adrenalina, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Busca - bas, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragos Halmagi (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust). Incepand cu septembrie 2006, un nou membru se alatura trupei: Dorin Costea, un tobosar care a cantat si cu trupe precum Kendo, Brainstrip si Deadeye Dick. El a fost in cele din urma inlocuit in iunie 2011 de Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism), apoi in 2015 de Mihai Tanasescu (ex Kratos, Avskild, Deviant, Shesdead) si Alex "Gomez" Dascaloiu (9.7 Richter, ex Gothic, Tiarra, An theos). Ca un al doilea chitarist au avut Daniel Tudosie (ex Spectral), care a fost in cele din urma inlocuit in 2013 de Victor Manescu (Armies Of Enlil, fostul Avatar), Damian Batista in 2015 (ex Mutilare Death, Nemesis) si Adrian Dumitrescu in 2012/2015 - prezent (Icon Of Sin).

Membrii care au o experienta vasta pe scena romaneasca, de peste 20 de ani, care detineau mai multe premii de festival, aparitii radio si TV si 4 albume inregistrate cu Abigail, Cronos, Dies Irae si Warganism, L.O.S.T. au reusit sa isi atinga obiectivul: un impact rapid asupra scenei underground, concerte excelente si cu o masa tot mai mare de fani dedicati.

Cu ocazia debutului de debut din Bucuresti, pe 5 noiembrie 2004, a fost lansat si primul CD promo, de o calitate superioara a sunetului si o opera de arta. Materialul promotional este intitulat "Ziua ce vine" si consta in 2 piese ("Ziua ce vine" si "Last Breath"), inregistrata la Studio Recreate din Bucuresti in perioada octombrie-noiembrie 2004. Trupa a inregistrat un total de 5 piese au fost lansate de Meta4 Productions, un material MCD numit "Last Breath" pe 4 martie 2005 cu distributie nationala si internationala.

L.O.S.T.  a lansat "Remains of Pain" pe 4 decembrie 2010, produs de Razvan Alexandru de la Abigail, inregistrat in mai multe locatii (inclusiv Musitech Production Studios si Taine Multimedia Studio), mixate la Moon Studio si masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer care a lucrat si cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm si multe altele.

Alte spectacole de-a lungul anilor au fost cu Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, SepticFlesh, Haunted, Destruction, Helloween, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall, Moonspell, Amorphis, Cannibal Corpse, Arcturus, Annihilator sau Coroner.

Cel mai recent album este unul live (o premiera pentru scena romaneasca), "L.O.S.T. Live at Metalhead Meeting ", lansat in februarie 2014 si promovat printr-o serie de spectacole in Romania si Bulgariacat si celebrarea a 10 ani de activitate a trupei.

In iulie 2016, formatia a lansat un nou single si video, "World War Cup", piesa preluata dintr-un scurt film animat cu acelasi titlu iar in octombrie 2016 a participat cu piesa "Heed the Call" la albumul "Back to Life - Un tribut Goodbye To Gravity ".

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook