Omul cu Sobolani - primul concert din 2015 si lansare de clip BALOANE DE SAPUN"!

05 Februarie 2015
Bucuresti - Club Control
Pret: 20 de Lei

 Joi 5 februarie, Omul cu Sobolani revine in Control pentru lansarea unui videoclip creat pentru ultimul extras de pe albumul "Marea Cautare": ”BALOANE DE SAPUN”. Premiera clipului va fi completata i de primul concert marca OCS din 2015!  Evenimentul debuteaza cu concertul tinerei trupe The Speakers.


Facebook event

Intrare: 20 lei

Open doors: 20:30h

Club Control/ Sala Berlin - Str. C-tin Mille, nr. 4

www.facebook.com/clubcontrol

Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. Aproape 17 ani de cautari au trecut de atunci si 8 albume lansate, 90 piese plus 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

In 2012, Omul cu sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. „Marea Cautare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si este cel mai “introspectiv” album OCS de pana acum.

Incepand cu 5 februarie 2015, piesa BALOANE DE SAPUN va beneficia de un videoclip, fiind ultimul clip legat de povestea albumului "Marea Cautare".

Lansarea clipului prilejuieste si un turneu ”BALOANE DE SAPUN” care va include principalele orase din tara (Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta).

Vara lui 2014 a fost una prolifica pentru OCS, programul concertelor fiind unul dintre cele mai incarcate si variate din ultimii ani, cuprinzand cele mai mari festivaluri de gen din tara. Anul a fost incheiat memorabil cu un concert in deschiderea celebrului artist american Jack White, in cadrul turneului sau european „Lazaretto – Fall 2014".

www.facebook.com/omulcusobolanii

www.youtube.com/user/OCSoficial

Trupa autohtona The Speakers a luat nastere la inceputul anului 2011 si isi propune o abordare noua fata de stilurile muzicale si artistice ce ne invadeaza piata, transmitand vibe-uri puternice de retro-rock direct din inima Londrei.

"6 'o clock", primul single al formatiei, a fost compus de catre baietii de la Bass Production - Sebastian Crayn si Andre Rizo, in colaborare cu Tom Wilson. S-au facut remarcati in special cu single-ul ‘’Lullaby’’, al doilea de pe albumul lor de debut ‘’Brake the borders’’.

Facebook : facebook.com/TheSpeakersOfficial

 Youtube : youtube.com/TheSpeakersOfficialDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook