PANTERA @ Metalhead Meeting 2023

PANTERA @ Metalhead Meeting 2023

26 Mai 2023 - 28 Mai 2023
Bucuresti - Romexpo
Pret: 339-699

19.05.2023

Program si reguli de acces Metalhead Meeting Festival 2023

 In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana PANTERA, trupa considerata ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scena sambata, pe 27 mai. Phil si Rex canta cu Charlie Benante de la Anthrax si cu Zakk Wylde. Trupa americana LIFE OF AGONY se alatura ca headliner al zilei de 28 mai iar VV se alatura lineup-ului Metalhead Meeting ca si cap de afis pe data de 26 mai. Setlistul va include cu preponderenta piese HIM dar si piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, Neon Noir.

Festivalul are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ziua de 26 Mai ora 17:00 iar concertele incep de la ora 17:10 pe Second Stage si 17:30 pe Main Stage. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Avem si un Food Court cu Food Trucks generos precum si baruri, publicul avand de ales atat pe partea de food cat si de bauturi dintr-o gama variata de optiuni. In perimetrul festivalului va exista si o zona de merchandise in categoria B. Bineinteles nu vor lipsi toaletele.

1. Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

 

 

2. PROGRAM 

 

VINERI 26 mai

MAIN STAGE

17:00 - Open Doors

17:30 - 18:15- Adam's Parade

18:45 - 19:30 - Beyond the Black

20:00 - 21:00 - Korpiklaani

21:30 - 22:45 - VV

 

SECOND STAGE

17:10 - 17:30 - DoomsDay Astronaut

18:15 - 18:45 - Machivellian God

19:30 - 20:00 - Ironwill

21:00 - 21:30 - Disillusive Play

 

SAMBATA 27 mai

MAIN STAGE

16:00 - Open Doors

17:30 - 18:00 - OYD

18:30 - 19:25 - Last Hope

19:55 - 20:50 - Beast In Black

21:30 - 23:00 - Pantera

 

SECOND STAGE

17:00 - 17:30 - Diosa

18:00 - 18:30 - Nest Of Plagues

19:25 - 19:55 - Black Tooth

20:50 - 21:20 - Fueled by Fear

 

DUMINICA 28 mai

MAIN STAGE

16:00 - Open Doors

16:30 - 17:00 - 12 Limbs

17:30 - 18:15 - Mister Misery

18:45 - 19:30 - Black Sonic Pearls

20:00 - 21:00 - Leprous

21:30 - 23:00 - Life of Agony

 

SECOND STAGE

17:00 - 17:30 - Eternal Fire

18:15 - 18:45 - Psycorepaths

19:30 - 20:00 - Magnetic

21:00 - 21:30 - Spektrvm

3. ACCESUL COPIILOR

- Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici. 

Accesul se face DOAR din Bulevardul Expozitiei pe la bariera.  Fanii cu bilete de tip abonament la Categoria A, Categoria B si VIP  primesc bratari care sunt valabile pe toata durata festivalului. Fanii care au bilete de o zi valabile la Categoria B nu vor primi bratari. 

 

4. Categorii de bilete si bratari

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid. Posesorii de abonamente vor putea intra si iesi pe durata festivalului. Posesorii de bilete de o zi nu vor primi bratari, iar accesul li se va permite o singura data, dupa scanarea biletului. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de o zi, va fi strict interzisa. Persoanele cu bilete de o zi care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Toti posesorii de bilete tip abonament vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului.

 - Categoria VIP - Pe platforma la inaltime, aproape de scena. Posesorii de bilet VIP au acces in toate categorii de bilete 

 - Categoria A - in picioare, in fata scenei;  posesorii de biletele la categoria A nu au acces la categoria VIP, dar au acces la categoria B

- Categoria B - in picioare in spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie sa intre la categoria A si nici la categoria VIP

- Bilete pe zile - in picioare in spatele categoria A - Posesorii de bilete pe zile nu au voie sa intre la categoria A si nici la categoria VIP. Acestia nu vor primi bratara iar parasirea perimetrului de concert este strict interzisa dupa validarea biletului.


BILETE:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si  in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se pun in vanzare in 3 categorii, VIP - pe platforma la inaltime, aproape de scena, Categoria A- in fata scenei, Categoria B - in spatele categoriei A, si au urmatoarele preturi:

Presale:

VIP - 699 lei

Categoria A - 469 lei

Categoria B - 369 lei

Bilet de o zi - 277 lei


La acces:

VIP - 750 lei

Categoria A - 550 lei

Categoria B - 450 lei

Bilet de o zi - 350 lei

Nu uitati de biletele WOLFPACK disponibile doar online pentru 3 prieteni la preturi promotionale. Acestea se pot achizitiona la preturile de mai jos:

WOLFPACK - 3 abonamente la 777 lei (Categoria B)

WOLFPACK - 3 bilete de o zi la 600 lei (Categoria B)

 

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga de emitere bilete al agentiei de ticketing.

 

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM si PRIMA TV

Termenii si conditiile organizatorului, BestMusic Live S.R.L. CUI RO30097461
 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand pretul biletelor sau abonamentelor (precum in situatia incheierii unei perioade promotionale), persoanele interesate trebuind a urmari site-ul organizatorului sau pe cele ale vanzatorilor autorizati (unde sunt afisate preturile) inainte de a proceda la cumparare. Modificarea pretului biletelor/abonamentelor NU afecteaza persoanele care au plata confirmata inainte de operarea modificarii.
 
Odata achizitionate, biletele si abonamentele nu pot fi returnate. Contravaloarea biletelor sau abonamentelor achizitionate poate fi restituita numai in situatia anularii festivalului de catre organizator, din cauze ce NU intra sub incidenta fortei majore (orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil).
 
Programul poate suferi modificari din cauza situatiei traficului aerian international. Daca programul se schimba atunci organizatorul nu va fi obligat sa ofere refund pentru banii platiti de spectatori pe bilete si abonamente.
 
Termenii si conditiile pot fi modificate pana la ora de inchidere a festivalului, dar numai ca urmare a unor modificari legislative (in sens larg, incluzand acte incidente ale administratiei locale), in situatii bine justificate (in care organizatorul isi asuma a depune toate eforturile pentru a limita/inlatura orice eventuala neplacere ce ar putea fi cauzata participantilor), precum si in cazul in organizatorul decide sa extinda drepturile in cadrul festivalului (exemplu: introducerea de sisteme de plata suplimentare, alternative), in toate ipotezele organizatorul urmand a lua toate masurile necesare pentru informarea participantilor in timp util.
 
Suplimentar fata de situatiile mai sus indicate, organizatorul NU isi asuma raspunderea pentru
 
– nicio pretentie ridicata de catre persoane care vor fi patruns in zona festivalului fara a avea dreptul sau cu incalcarea Termenilor si conditiilor ori a legii,
 
– nicio pretentie privind actiuni, omisiuni, evenimente s.a.m.d., realizate in afara zonei festivalului,
 
– eventualele intarzieri in evacuarea publicului larg din zona festivalului, cauzate de acesta sau de alti factori externi,
 
– durata procesului de intrare in zona festivalului,
 
– modificarea anumitor segmente ale festivalului, necesare bunei desfasurari a acestuia,
 
– evolutiile artistilor,
 
– absenta intempestiva si neanuntata a vreunuia dintre artisti (organizatorul asumandu-si luarea de indata a tuturor masurilor necesare bunei desfasurari a festivalului)
 
– calitatea si/sau conformitatea produselor, serviciilor si obiectelor de merchandise comercializate de catre parteneri,
 
– nicio pretentie intemeiata pe actiune sau omisiune din partea unui alt participant, unui partener sau a altei persoane care nu se afla in niciun raport cu organizatorul,
 
– nicio pretentie intemeiata pe un eveniment cauzat de un lucru de a carui paza juridica NU este responsabil organizatorul,
 
– nicio pretentie atunci cand este intemeiata pe o cauza in privinta careia legea prevede inlaturarea raspunderii organizatorului,
 
– nicio pretentie, in mod integral, atunci cand este intemeiata pe o cauza in privinta careia legea prevede limitarea raspunderii organizatorului.
 
In cazul in care evenimentul este anulat din cauza, dar nu limitat la, acte legislative, forta majora, greve, dezastre naturale, fenomene meteo, inaccesibilitatea locatiei, organizatorul poate decide sa returneze partial sau total costul biletelor sau sa amane evenimentul pentru o data ulterioara.
 
Va multumim,
 
BestMusic Live, organizator METALHEAD Meeting

 

03.05.2023

Trupe noi, bilete de o zi si Cowboys from Hell sold out la Metalhead Meeting Festival

 Korpiklaani (folk metal - Fi), Leprous (progresive metal - No), Beast in Black (power metal - Fi), Mister Misery (horror metal - Swe), Beyond the Black (simfonic metal - De), Last Hope (hardcore - Bg) si Adam's Parade (punk rock - Au) vor urca pe MAIN STAGE Metalhead Meeting. 

Festivalul va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo in Parcarea C si sarbatoreste 10 ani de la prima editie! Inca un headliner urmeaza sa mai fie anuntat pentru sambata, 27 mai, ziua in care canta Pantera.

Trupele se alatura afisului pe care se afla deja PANTERA, Ville Valo (H.I.M.) si Life of Agony.

Ville Valo, Korpiklaani, Beyond the Black si Adam's Parade vor canta pe 26 mai, Pantera, inca un headliner care urmeaza a fi confirmat, Beast in Black, Last Hope si OYD pe 27 mai iar Life of Agony, Leprous, Black Sonic Pearls, Mister Misery si 12 Limbs pe 28 mai

In curand vom afla si lineupul final de pe SECOND STAGE precum si programul complet al acesteia. Momentan trupele confirmate acolo sunt Black Tooth (Sludge - Tr), Fueled by Fear (Metalcore - Su), Ironwill (heavy metal - It), Magnetic (heavy metal - Bg), Nest of Plagues (deathcore - Hu), Spektrvm (heavy metal - Gr), Diosa (rock - SUA) , Psycorepaths (groove metal - Gr) si Disillusive Play (hard rock - Gr). 

De asemenea, va anuntam ca la cererea fanilor am introdus si biletele de o zi la pretul de 277 lei + taxe (pret final 299 lei) dar DOAR la categoria Concrete Sledge (B). Atentie, se pun in vanzare doar 1000 de bilete de o zi in fiecare zi din lipsa de spatiu (s-au vandut foarte multe abonamente de trei zile).

Va reamintim ca un abonament de trei zile costa doar 369 lei + taxe la Concrete Sledge (B). 

Categoria Cowboys from Hell (A) este sold out, singura posibilitate de a gasi bilete in fata scenei este din retururi care vor fi puse automat la vanzare de catre iaBilet in moment ce vor avea loc. 


Preturi bilete si abonamente: Acestea se pot cumpara online de pe iabilet.ro 

- Abonament 3 zile - VIP - 699 lei + taxe

- Abonament 3 zile - Cowboys From Hell (A) - in fata scenei - SOLD OUT

- Abonament 3 zile - Concrete Sledge (B) - 369 lei + taxe

- Bilet de o zi - 299 lei + taxe (doar 1000 de bilete pe zi)

Metalhead Meeting - Our passion they wouldn't understand

Organizat de METALHEAD, powered by ROCK FM

16.03.2023

Ville Valo (HIM) se alatura lineup-ului Metalhead Meeting ca si cap de afis pe data de 26 mai

Ville Valo se alatura lineup-ului Metalhead Meeting ca si cap de afis pe data de 26 mai. Setlistul va include cu preponderenta piese HIM dar si piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, Neon Noir.

Ville alaturi de trupa sa se alatura festivalului care ii are ca si capete de afis pe americaniide la PANTERA pe 27 mai si Life Of Agony pe 28 mai

Alte trupe confirmate, majoritatea de pe scena a doua: Black Sonic Pearls, Rhemorha, Oyd, Black Tooth, Fuelled by Fear, Ironwill, Diosa, Nest of Plagues, Spektrvm, Psycorepaths.

Ville Valo se numara printre cei mai indragiti solisti ai scenei metal internationale. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicala ca frontman al trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor si alaturi de care a dat nastere asa numitului 'love metal', o combinatie de gothic metal, alternative si dark rock.

La scurt timp dupa incheierea capitolului H.I.M. in 2017, Ville Valo si-a reluat activitatea artistica in cadrul proiectului VV lansand la inceputul acestui an, pe 13 Ianuarie, albumul Neon Noir. Vorbind despre artistii care l-au influentat, Vallo numeste formatii precum Black Sabbath, Type O Negative sau Fields of Nephilim, punand insa in acelasi timp accentul si pe faptul ca literatura a jucat un rol important in dezvolatrea sa ca artist, numind autori precum Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski ca numarandu-se printre scriitori care l-au influentat.

Ville Valo ramane una dintre vocile inconfundabile ale scenei muzicale, artist desavarsit care la randul sau a influentat generatii intregi de artisti si muzicieni. 

In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana PANTERA, trupa considerata ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scena sambata, pe 27 mai. Phil si Rex canta cu Charlie Benante de la Anthrax si cu Zakk Wylde. 

Primul val de abonamente earlybird Cowboys from Hell, este deja epuizat de aproape o luna si mai mult de jumatate din biletele la festival sunt deja vandute. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand precum si o a doua scena. Metalhead Meeting ofera fanilor de 10 ani o serie de trupe alese cu grija, multe in premiera in Romania. 

Biletele pentru festival se gasesc aici.

25.11.2022

Pantera la Metalhead Meeting 2023: S-au pus in vanzare abonamentele

 In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana PANTERA, trupa considerata ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scena sambata, pe 27 mai. Phil si Rex canta cu Charlie Benante de la Anthrax si cu Zakk Wylde.

Abonamentele s-au pus in vanzare astazi, 25 Noiembrie.

Primul val de abonamente de trei zile se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

 

- VIP -  699 lei

Pe platforma la inaltime, aproape de scena cu bar si acces separat. Doar 500 de bilete.

Fanii cu bilete la categoria VIP au acces si in zonele Cowboys from Hell si Concrete sledge

 

- Cowboys from Hell (A) - 399 lei

Fara loc in fata scenei. Doar 3000 de bilete

Fanii cu bilete la Categoria Cowboys from Hell au acces si in zona Concrete sledge

 

- Concrete sledge (B) - 339 lei

Fara loc in spatele Cowboys from Hell. Doar 7000 de bilet

La pretul tuturor abonamentelor se adauga comisionul de emitere bilete.

Fiecare comanda poate contine maxim 6 bilete.

 

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live powered by ROCK FM

22.11.2022

PANTERA @ Metalhead Meeting 2023

In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana PANTERA, trupa considerata ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scena sambata, pe 27 mai. Phil si Rex canta cu Charlie Benante de la Anthrax si cu Zakk Wylde. 

 
Fanii care au cumparat bilete in trecut la Metalhead Meeting au primit deja pe e-mail un cod unic cu care au acces la bilete pe 23 noiembrie de la ora 10:00. Acest cod poate fi folosit o singura data. Biletele se pun in vanzare pentru publicul larg, vineri, 25 noiembrie de la ora 10:00. Se pun in vanzare doar 10.500 de abonamente. 
 
Biletele se vor gasi pe https://tickets.metalheadmeeting.com si pe iabilet.ro
 
Cvartelul compus din Phillip Anslemo, chitaristul Dimebag Darrell, fartele sau, tobosarul Vinnie Paul si basistul Rex Brown au ajuns rapid la un succes masiv global in anii 90 cu mai multe albume recompensate cu discuri de platina si aur, turnee sold out, reprezentatii live feroce si patru nominalizari la premiile Grammy. Inclusiv astazi piesele lor sunt cosiderate niste capodopere ale muzicii metal si niste adevarate pietre de temelie pentru muzica heavy metal de pe albume precum Cowboys From Hell, Vulgar Display Of Power dar si albumul care a ajuns pe locul 1 in Billboard, Far Beyond Driven. Cei patru texani au continuat sa inspire foarte multe trupe in timp ce au adunat milioane de fani devotati in jurul lumii.
 
Putini mai speram la o reununine insa acest lucru acum este posibil la METALHEAD Meeting. Trupa s-a reunit si este cap de afis la majoritatea festivalurilor din jurul lumii.
 
Despre istoria Pantera sunt mult prea multe de spus. Dupa patru albume in stilul clasic al anilor '80, in 1990, Pantera a revolutionat metalul cu "Cowboys from Hell". Considerat printre primele materiale de Groove Metal, "Cowboys from HELL" a fost discul care a transformat Pantera intr-o formatie de top. Albumul i-a urcat si pe scena legendarului show de la Moscova, "Monsters Of Rock", in 1991 alaturi de Metallica, AC/DC, Mötley Crüe, Queensrÿche si The Black Crowes unde au cantat in fata a 1.6 milioane de spectatori.
 
Au urmat "Vulgar Display of Power", considerat de fani dar si critici unul dintre cele mai bune albume metal din istorie, apoi "Far Beyond Driven", material care a ajuns pe prima pozitie in Billboard 200 si care a atins cel mai rapid borna de 1.000.000 de vanzari din catalogul Pantera.
 
Urmatorul, "The Great Southern Trendkill", album pe care Dimebag isi demonstreaza maestria de chitarist. Solo-ul piesei "Floods" este considerat de multi cel mai bun solo al artistului, Guitar World incluzandu-l pe pozitia 32 in topul celor mai bune solouri din toate timpurile.
 
"Reinventing the Steel", este ultimul disc unde aceste 4 genii ai muzicii, Dimebag, Rex, Vinnie si Phil pot fi auziti impreuna. Piesa "Revolution Is My Name" avea sa fie nominalizata si la premiile Grammy pentru Best Metal Performance.
 
Pantera este sinonim cu legenda, o trupa cult pentru ascultatorii de rock si metal de orice varsta, un nume care poate fi pus oricand alaturi de marile trupe ale genului precum Metallica, Iron Maiden sau AC/DC/. Iar noi ii vom vedea live la Bucuresti la METALHEAD Meeting.
 
Primul val de abonamente de trei zile se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- VIP -  699 lei
Pe platforma la inaltime, aproape de scena cu bar si acces separat. Doar 500 de bilete.
Fanii cu bilete la categoria VIP au acces si in zonele Cowboys from Hell si Concrete sledge
 
- Cowboys from Hell (A) - 399 lei
Fara loc in fata scenei. Doar 3000 de bilete
Fanii cu bilete la Categoria Cowboys from Hell au acces si in zona Concrete sledge
 
- Concrete sledge (B) - 339 lei
Fara loc in spatele Categoriei A. Doar 7000 de bilete
 
 
La pretul tuturor abonamentelor se adauga comisionul de emitere bilet de 15 lei.
Fiecare comanda poate contine maxim 6 bilete.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit daca sunt insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
 
Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live powered by ROCK FM
 
Termenii si conditiile organizatorului, BestMusic Live S.R.L. CUI RO30097461
 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand pretul biletelor sau abonamentelor (precum in situatia incheierii unei perioade promotionale), persoanele interesate trebuind a urmari site-ul organizatorului sau pe cele ale vanzatorilor autorizati (unde sunt afisate preturile) inainte de a proceda la cumparare. Modificarea pretului biletelor/abonamentelor NU afecteaza persoanele care au plata confirmata inainte de operarea modificarii.
 
Odata achizitionate, biletele si abonamentele nu pot fi returnate. Contravaloarea biletelor sau abonamentelor achizitionate poate fi restituita numai in situatia anularii festivalului de catre organizator, din cauze ce NU intra sub incidenta fortei majore (orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil).
 
Programul poate suferi modificari din cauza situatiei traficului aerian international. Daca programul se schimba atunci organizatorul nu va fi obligat sa ofere refund pentru banii platiti de spectatori pe bilete si abonamente.
 
Termenii si conditiile pot fi modificate pana la ora de inchidere a festivalului, dar numai ca urmare a unor modificari legislative (in sens larg, incluzand acte incidente ale administratiei locale), in situatii bine justificate (in care organizatorul isi asuma a depune toate eforturile pentru a limita/inlatura orice eventuala neplacere ce ar putea fi cauzata participantilor), precum si in cazul in organizatorul decide sa extinda drepturile in cadrul festivalului (exemplu: introducerea de sisteme de plata suplimentare, alternative), in toate ipotezele organizatorul urmand a lua toate masurile necesare pentru informarea participantilor in timp util.
 
Suplimentar fata de situatiile mai sus indicate, organizatorul NU isi asuma raspunderea pentru
 
– nicio pretentie ridicata de catre persoane care vor fi patruns in zona festivalului fara a avea dreptul sau cu incalcarea Termenilor si conditiilor ori a legii,
 
– nicio pretentie privind actiuni, omisiuni, evenimente s.a.m.d., realizate in afara zonei festivalului,
 
– eventualele intarzieri in evacuarea publicului larg din zona festivalului, cauzate de acesta sau de alti factori externi,
 
– durata procesului de intrare in zona festivalului,
 
– modificarea anumitor segmente ale festivalului, necesare bunei desfasurari a acestuia,
 
– evolutiile artistilor,
 
– absenta intempestiva si neanuntata a vreunuia dintre artisti (organizatorul asumandu-si luarea de indata a tuturor masurilor necesare bunei desfasurari a festivalului)
 
– calitatea si/sau conformitatea produselor, serviciilor si obiectelor de merchandise comercializate de catre parteneri,
 
– nicio pretentie intemeiata pe actiune sau omisiune din partea unui alt participant, unui partener sau a altei persoane care nu se afla in niciun raport cu organizatorul,
 
– nicio pretentie intemeiata pe un eveniment cauzat de un lucru de a carui paza juridica NU este responsabil organizatorul,
 
– nicio pretentie atunci cand este intemeiata pe o cauza in privinta careia legea prevede inlaturarea raspunderii organizatorului,
 
– nicio pretentie, in mod integral, atunci cand este intemeiata pe o cauza in privinta careia legea prevede limitarea raspunderii organizatorului.
 
In cazul in care evenimentul este anulat din cauza, dar nu limitat la, acte legislative, forta majora, greve, dezastre naturale, fenomene meteo, inaccesibilitatea locatiei, organizatorul poate decide sa returneze partial sau total costul biletelor sau sa amane evenimentul pentru o data ulterioara.
 
Va multumim,
 
BestMusic Live, organizator METALHEAD Meeting


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe InstagramConcerte recomandate:


f