Pe 15 septembrie, concert si lansare album Syn Ze Sase Tri la Cluj

15 Septembrie 2017
Cluj Napoca - Hard

 SYN ZE SASE TRI intr-un concert special la Hard! Formatia revine dupa jumatate de an la Cluj, de aceasta data cu o misiune speciala: lansarea celui de-al patrulea album, "Zaul Mos"! 

Materialul este produs de casa italiana de discuri Code666 Records, iar publicul clujean va avea onoarea sa il asculte live, dar si sa-l achizitioneze chiar in ziua lansarii (CDul va fi lansat in format digipack, cu o piesa bonus!).

Considerat cel mai complex album Syn Ze Sase Tri de pana acum, "Zaul Mos" a fost inregistrat cu o armata de muzicieni, din toate genurile muzicale: Andy Ghost (Altar), Dudu Isabel (Seven), Nicu Covaci, Cristi Gram si Costin Adam (Phoenix), Kempes, Constantin Lapusneanu (God), Andy Ionescu (Taine), Aura Danciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-an-na), Alin Moise, Adrian "Geagea" Marias, Titi Dragomir.

Albumul a fost inregistrat la studioul Sound Creation din Timisoara, mixat si masterizat la Studio 73 din Italia, iar coperta a fost realizata de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design). 

In deschidere: PaddingMoth (extreme metal).

Concertul din Cluj este ultimul in Romania dinaintea turneului european pe care trupa il va sustine in septembrie.

Detalii trupe:

https://en.synzesasetri.ro/

https://web.facebook.com/paddingmoth/

Eveniment Facebook:

https://web.facebook.com/events/1697600250549447 Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterConcerte recomandate:


Zi-ne parerea ta:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook