Pe 17 Februarie petrecem alaturi de Sarmalele Reci in Qunatic!

17 Februarie 2018
Bucuresti - Quantic
Pret: 15 - 35 RON

 Infiintati in 1993, cu o cariera de peste 22 de ani, Sarmalele Reci au acaparat scena rock romaneasca, prin versurile lor autentice si prin sound-ul care iti ramane intiparit in minte.

Pe parcursul carierei au beneficiat de recunoasterea din partea revistelor muzicale si a mass mediei. in anul 2007 Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicala” pentru 14 ani de succese in muzica rock. 

In palmaresul formatiei regasim:

-8 materiale discografice

-participare la numeroase festivaluri din strainatate - Germania (1994), Ungaria (1997), Anglia (1998), Moldova (2000), Spania (2006),Germania (2012); si din tara -  Peninsula, B'est Fest, Folk You

-mii de concerte 

-mare varietate de aparitii radio si TV

-figurarea in primele locuri ale topurilor radio

-parteneriate cu organizatii non profit si companii

Biletele se gasesc in reteaua IaBilet.ro, la urmatoarele preturi:

Early Bird – 15 lei

Presale – 25 lei

La intrare biletele se vor gasi la pretul de 35 de lei.

Link eveniment: http://bit.ly/2E2sar2

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Participanti la concertromcealy
romcealy


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook