Pe 22 Mai, Suburbia11 sustine un concert online


22 Mai 2020
Mai multe orase - On Line

 Pentru prima data fara public si online 100%, facem o mare desfasurare de forte pentru a ajunge la voi! Scena, lumini, ambient, tot tacamul, nu ne batem joc! Va rugam sa va pregatiti papucii de dans, tricoul Suburbia11 si o Cuba Libre, facem din seara de vineri o seara adevarata de concert!

Vom canta in Sibiu, intr-o hala industriala a prietenilor nostri de la Zacaria, iar stream-ul va fi asigurat de echipa super-smechera de la Livestream Romania. Cei mai tari sound & tehnic & lights guys de la Phonon Sounds si Coje Lightmix sunt alaturi de noi cu scena si lumini, ca intotdeauna. Nu stim cum le vom putea multumi vreodata acestor oameni pentru tot suportul.

Siiii…. avem alaturi de noi peste 70 de pagini partenere care vor prelua acest stream: toti prietenii pe care ni i-am facut in toti acesti ani de colindat tara: organizatori, locatii, festivaluri, presa - o gramada de oameni extraordinari ne vor ajuta sa ajungem in peste 20 de orase din Romania! 

DE CE FACEM ACEST SKA-NDAL?

Am fi putut face acest concert online la sala de repetitii, intr-un bar, la noi acasa, cu instrumentele din dotare si sa ne filmam cu telefonul. Oricum feelingul unui concert online nu va fi niciodata acelasi cu "the real deal". DAR vrem sa scoatem in prim-plan cat de mult conteaza munca acestor eroi absolut necunoscuti, pe care nu-i vedeti niciodata pe scena, nu le stiti numele, nu aveti idee cand si cat au muncit si muncesc pentru realizarea fiecarui eveniment. Sunetisti, scenotehnica, foto-video, paza, manageri, luministi, agentii de booking, agentii de ticketing, owneri de localuri, organizatori de festivaluri, distribuitori, barmani, companii care vand merch… si un intreg bulgare de zapada care cuprinde sute si mii de oameni sunt afectati, alaturi de noi, artistii, de tot acest tavalug care s-a napustit asupra industriei. Noi, artistii, suntem doar o mica parte, si suntem singurii vizibili.

De aceea, toate donatiile voastre dinaintea si din timpul concertului vor sustine costurile de logistica ale acestui eveniment. Intr-o lume in care deocamdata le e imposibil sa-si desfasoare activitatea, vrem sa sustinem in cel mai distractiv mod oamenii care fac ca ceea ce facem noi sa arate si sa sune in cel mai bun mod posibil.

Puteti sa ne sustineti inainte si in timpul concertului, cu ajutorul link-ului de bandcamp, mai jos. 

https://suburbia11.bandcamp.com/

 Eveniment Facebook

Ne vedem vineri, la SKAndal!!!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook