Phil Campbell and the Bastard Sons Concert


04 Septembrie 2018
Timisoara - Reflektor Venue
Pret: 40

 PHIL CAMPBELL, fostul chitarist Motorhead, concerteaza in Timisoara.

Legendarul chitarist al trupei Motorhead, Phil Campbell, va susine un concert la Timisoara, in data de 4 septembrie 2018, pe scena Reflektor Venue. Artistul isi va delecta fanii cu proiectul solo Phil Campbell and the Bastard Sons, iar in playlist se vor regasi si piese-tribut Motorhead. 


Cu un nume extrem de sugestiv, Phil Campbell and the Bastard Sons este un grup compus din Phil Campbell, cei trei fii ai sai, Todd, Dane si Tyla & vocalistul Neil Starr. Albumul de debut urmeaza sa fie lansat la inceputul lui 2018, via Nuclear Blast Records si va fi intitulat The Age Of Absurdity.

Dupa un 2017 incarcat pentru trupa, cu numeroase show-uri in jurul lumii – inclusiv in deschiderea Guns n Roses, Airbourne, Hawkwind si Rob Zombie, plus concerte in cadrul Hellfest, Sweden Rock, Download Madrid, Tons of Rock si multe alte fest-uri Phil Campbell and the Bastard Sons se pregatesc pentru un turneu de promovare a albumului. Showurile live sunt o adevarata sarbatoare rock n roll, avand in vedere ca, alaturi de materialul propriu, in repertoriul trupei se regasesc mai multe piese clasice Motorhead si, ocazional, cover-uri Black Sabbath, ZZ Top sau David Bowie! Pe scurt, concertul Phil Campbell and the Bastard Sons de la Reflektor Venue trebuie bifat de orice fan Motorhead.

Phil Campbell a inceput sa cante la chitara la varsta de 10 ani inspirat de idolii sai, printre care ii aminteste pe Jimi Hendrix, Tony Iommi, Jimmy Page, Jan Akkerman sau Michael Schenker. in 1984, dupa ce Brian Robertson a parasit Motorhead, Lemmy a organizat o serie de audiii pentru a gasi un nou chitarist. La final, iconicul bassist voia sa aleaga intre Michael Wurzel Burston si Phil Campbell, dar dupa ce i-a auzit cantand impreuna, s-a decis sa-i angajeze pe amandoi. Wurzel a parasit trupa in 1995, dar Phil a ramas alaturi de Kilmister si Motorhead, lansand nu mai puin de 16 albume pana la moartea lui Lemmy, in 2015, eveniment care a consemnat si desfiinarea trupei.

Site official: www.philcampbell.net 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook