Phoenix pe 22 ianuarie la Hard Rock Cafe


22 Ianuarie 2020
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 70-90

 Pe 22 ianuarie Hard Rock Cafe sarbatoreste 12 ani de la deschidere si va marca momentul asa cum te-ai obisnuit: cu antren, voie buna si, mai ales, muzica de top. 

Concertul Phoenix Classics propune o trecere prin momentele cheie din istoria muzicala a legendarei trupe si ne aminteste de „Vremuri”, „Nunta”, „Fata verde”, „Mugur de fluier” „Strunga”, de „In umbra marelui URSS”, „Baba Novak” si „Apocalipsa”, toate refrenele celebre care au conturat aproape 58 de ani de poveste.

Caracterizata in special prin traditie si constanta, muzica Phoenix a mentinut timp de o jumatate de veac spiritul valorilor pe care le promoveaza: originalitate, responsabilitate, educatie. Intr-o lume in continua evolutie, intr-o industrie muzicala in continua schimbare, Phoenix isi propune sa mentina contactul fiecarei generatii cu identitatea ce de drept ne apartine. In acelasi timp, mijloacele folosite sunt mereu incarcate de inovatie si creativitate, raspunzand cerintelor actuale, insa fara a trada modalitatea de expresie care a transformat acest proiect in unicat.

Concertul va incepe la ora 21.30.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica IaBilet (iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

Biletele pot fi achizitionate la urmatoarele preturi:

- VIP – cu loc la masa in fata scenei (doar 80 bilete) – 90 lei

- Acces general – cu loc la masa – 70 lei.

- Fara loc - 70 de lei.

Deschis in ianuarie 2008 in Herastrau, Hard Rock Cafe Bucuresti a fost cel de-al 144-lea restaurant al retelei Hard Rock International si unul dintre cele mai mari restaurante din Europa. Pe scena sa au urcat artisti si trupe celebre, internationale si romanesti: Mr. Big, Nazareth, Lita Ford, Hooverphonic, Debbie Davis, Uriah Heep, The Rasmus, New Model Army, Louisiana Red & Blues Wire, John Lawton, Coco Montoya, Vama, Iris, Directia 5, Delia, Compact, Cargo, Smiley, Vita de Vie, Carla’s Dreams si multi altii.

Un eveniment recomandat de Rock FM.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook