Posada Rock 2019


30 August 2019 - 01 Septembrie 2019
Pret: 70

 Posada, cel mai vechi festival rock din Romania, va implini anul viitor 34 de ani si se va desfasura pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

Festivalul va ramane si anul viitor o rampa de lansare pentru trupele rock tinere, respectandu-si statutul de cel mai important festival concurs din tara, dar va oferi publicului si recitaluri cu unele dintre cele mai importante formatii rock din tara si strainatate.

Regii portughezi ai gothic metal-ului Moonspell, alaturi de omologii lor suedezi Tiamat si de revelatia progressive metalului scandinav Soen sunt primele trupe deja confirmate pentru Posada Rock 2019, iar surprizele sunt abia la inceput. Alte 6 formatii in recital (minimum un headliner si 2 co-headlineri) vor fi anuntate pe parcursul anului viitor. Lor li se vor adauga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bataie premii consistente.

Punem in vanzare incepand de astazi 500 de abonamente early-bird la pretul promotional de 70 de lei/buc., valabil pana la epuizarea lor, dar nu mai tarziu de 1 octombrie 2018.

Perioada de pre-sale va include 1.000 de abonamente cu pretul de 100 de lei/buc., valabil pana la epuizarea acestora, dar nu mai tarziu de 1 ianuarie 2019;

La inceputul anului 2019, odata cu anuntarea ultimului headliner la Posada Rock 2019, pretul abonamentelor va deveni 130 de lei/ buc.

Biletele pentru fiecare zi de festival vor fi puse in vanzare la 1 august 2019, la pretul de 70 de lei/buc.

Mai multe detalii despre fiecare pachet de bilete/abonamente va vom oferi la momentul punerii lor in vanzare.

Abonamentele pot fi achizitionate online direct de pe pagina festivalului www.posadarock.com si din reteaua www.iabilet.ro dar si in format fizic din Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociatia Rock Culture in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii si Identitatii Nationale.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook