Poze din a treia zi de Hellfest 2016


Poze de la concert (click pentru a le mări)

Hellfest 2016 a treia zi Hellfest 2016 a treia zi Hellfest 2016 a treia zi Hellfest 2016 a treia zi
Adauga si tu o poza

19 Iunie 2016
Mai multe orase - Clisson, Franta

Pozele de la Hellfest unde au urcat pe scena Black Sabbath, Slayer, Ghost, Paradise Lost, Deicide si multi altii pot fi vazute pe Metalhead accesand link-ul de mai jos.

Poze din a treia zi de Hellfest 2016

Foto Credits: Florin Matinca

 
 
---------------------------

Unul din cele mai mari festivaluri metal din lume, Hellfest, revine cu un lineup exceptional in 2016. Festivalul, situat in Clisson, Franta, isi va deschide din nou portile pentru 150.000 de fani in zilele de 17, 18 si 19 iunie.

Organizatorii au pregatit un lineup care va satisface toate gusturile, fanii avand la dispozitie nu mai putin de 6 scene pe care isi vor putea urmari trupele preferate.

 
Astfel, pe scena vor urca trupe precum Rammstein, Black Sabbath, Volbeat, Korn, Bring Me The Horizon, Slayer, Ghost, Disturbed, Gojira, Napalm Death, Puscifer, Abbath, Killswitch Engage si multi altii!
 
Pentru cei care participa in acest la festival, organizatorii au publicat deja si ordinea in care trupele vor urca pe scena.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook