Prima formatie a fost anuntata pentru Psychosounds Fest 2018

09 Noiembrie 2018 - 10 Noiembrie 2018
Bucuresti - Fabrica

 "Psychosounds Fest" va fi prezent si in 2018 cu o noua editie : pe 9 si 10 noiembrie 2018 veti avea parte de doua seri speciale, gazda fiind clubul Fabrica din Bucuresti. Conceptul dark al festivalului va fi intregit de mai multe surprize, acestea fiind dezvaluite pe parcurs.

Prima formatie ce va fi prezenta pe scena festivalului este VLAD IN TEARS (Germania). Sound-ul formatiei se regaseste in aria gothic/rock/metal si este deja cunoscut publicului roman dupa concertul de exceptie sustinut in cadrul "Maximum Rock Festival 2017". Pe 15 decembrie se va lansa noul album "Souls On Sale" via Eternal Sound Records, primul extras pe single "The Devil Won't Take Me Home" beneficiind deja de videoclip : 


In cadrul "Psychosounds Fest" se doreste sa fie prezentate formatii cat mai variate, atat cunoscute, cat si premiere, detaliile urmand sa fie facute cunoscute fanilor treptat.

Odata cu anuntarea urmatoarelor trupe vor fi puse in vanzare si biletele, acestea fiind atat pe zile cat si sub forma de abonament.

Un eveniment "Rusidava Management & Psychosounds Music", beneficiind de gazduirea calduroasa a clubului "Fabrica".

Zi-ne parerea ta:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook