Psychedelicious Prezinta: RaodkillSoda si Godsleep in Expirat pe 1 Noiembrie


01 Noiembrie 2019
Bucuresti - Expirat
Pret: 25 RON

 Psychedelicious da tonul sezonului nou de concerte cu un eveniment numai bun de dezmori din starea lenesa de final de vara, alaturi de RoadkillSoda si GODSLEEP. Concertul va avea loc vineri, pe 1 noiembrie, in Expirat. 

Atenienii de la GODSLEEP revin in Bucuresti, cu ocazia turneului de promovare al celui mai recent album, 'Coming of Age'. Deja stim ca in Grecia se intampla ceva, caci de acolo rasar multe trupe underground bune. Printre ele se numara si GODSLEEP, care au iesit la iveala in 2010.

De atunci s-a schimbat mult sound trupei,  unul dintre motive fiind faptul ca au schimbat vocalul, fiind inlocuit de o tipa. 'Coming of Age' a fost lansat in prima parte a anului acesta si marcheaza o evoluie matura a trupei, care a trecut de la heavy rock la o combinaie foarte reusita de fuzz energic, stoner si psychedelic. 

GODSLEEP vor deschide concertul pentru RoadkillSoda, care de asemenea s-au bucurat de un 2019 foarte efervescent. Cu un clip nou lansat in primavara si o  vara plina de concerte si prezene la festivaluri, RoadkillSoda a inceput si toamna in fora, cu o veste buna pentru fani, si anume ca urmeaza sa scoata un nou album. 

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011, iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda isi face treaba si gadila starea care trebuie.

Ceea ce a inceput ca un proiect intr-o camera obscura si plina de fum, a devenit treptat o trupa care reprezinta cu adevarat esenta stoner rock-ului, atat local, cat si in afara: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri si solo-uri care iti fac piele de gaina, linii de bass grele, toate presarate cu o voce intensa si ritmuri care iti pun sangele-n miscare. Combinatia perfecta care iti ridica starea doar ca sa te izbeasca la urmatorul riff.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

PSYCHEDELICIOUS

Facebook: https://www.facebook.com/PsychedeliciousBucharest/

Instagram: http://www.instagram.com/psychedelicious.sss/

YouTube: https://bit.ly/2J5nFJX

ROADKILLSODA

Facebook: https://www.facebook.com/RoadkillSoda/

Bandcamp: https://roadkillsoda.bandcamp.com/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcrLI87pYcWAH2kTfrGQ0sg

Instragram: https://www.instagram.com/roadkillsoda/

GODSLEEP

Facebook: https://www.facebook.com/Godsleepband/

Bandcamp: http://www.godsleep.bandcamp.com/

YouTube: http://www.youtube.com/c/godsleepofficialchannel

Instagram: http://www.instagram.com/godsleepofficial/Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook