Radu Almasan in concert acustic pe terasa Hard Rock Cafe


11 Septembrie 2020
Bucuresti - Hard Rock Cafe
Pret: 69-89

 Armonii de toamna in acorduri de chitara sunt promisiunea serii de vineri, 11 septembrie. Vino de la 21.30 pe terasa Hard Rock Cafe, sa asculti melodiile tale favorite lansate de Radu Almasan, solistul trupei Bosquito, acum intr-o noua prezentare, mai calda si mai vibranta, in varianta acustica.

"Va invit sa ma vedeti intr-o ipostaza artistica mai intima. Fara band, doar cu o chitara in brate, va voi prezenta cateva din cantecele ce mi-au modelat personalitatea si - de ce nu? - viata. Va astept cu drag!” –  a spus Radu Almasan.

Biletele la concert au urmatoarele preturi:

- Categoria I: 89 de lei, cu loc la masa pe terasa, aproape de scena (doar 36 de bilete)

- Categoria II: 69 de lei, cu loc la masa pe terasa

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteti cumpara si in ziua concertului la intrare, in limita locurilor disponible.

Ca sa (ne) fie bine, avem grija in continuare:

Am redus locurile cat sa ne bucuram de evenimente in siguranta si accesul se face doar pe baza de rezervare;

Iti punem la dispozitie meniuri digitale si plata cu cardul pentru o experienta contactless;

Te asteptam cu acelasi zambet larg in spatele mastilor de protectie si te incurajam sa porti si tu masca cand nu stai la masa;

Distanta intre mese este de 2 m, iar rezervarile sunt de maximum 4 persoane la aceeasi masa. Exceptie fac cazurile cand vii insotit de membrii familiei, persoane cu care locuiesti in aceeasi casa.

Purtam manusi si pastram distanta de siguranta fata de oaspeti. Pastreaza si tu distanta de 1.5 m fata de alte persoane.

Dezinfectam frecvent toate suprafetele si am montat dispensere de igienizare a mainilor in toate zonele comune.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:Like us on Facebook