Relative isi lanseaza albumul alaturi de Gray Matters in Expirat pe 7 Februarie

07 Februarie 2018
Bucuresti - Expirat
Pret: 25 RON

 Relative e o trupa clujeana de rapcore/punk/rap-metal care si-a inceput activitatea la inceputul anului 2009. Stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitatii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocalistilor precum si a chitaristului care compune instrumentalul.

Isi propun sa emita un sound care sa trezeasca o energie joviala, un amuzament pe seama interpretarii saracacioase a realitatii, invitand in acelasi timp la o upgradare mentala. E mai mult o rebeliune strategica si mai putin instinctiva contra propriilor limite mentale, decat una vis-a-vis de sistem.

YouTube: https://www.youtube.com/relativeband

SoundCloud: https://soundcloud.com/relative_band/sets/let-me-tell-you-this

Invitati speciali: Gray Matters

Gray Matters e imbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil si un caracter propriu, care se incapataneaza sa aduca mereu ceva nou pe scena, in sala de repetitii sau in studio. Muzica lor poate fi definita drept o cautare permanenta de modalitati de expresie a starilor de spirit prin muzica. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu in schimbare, mereu definit printr-o alta imbinare a dozajelor fine de sunete, ca pe o paleta cromatica muzicala care acopera un spectru larg de elemente sonore si de emotii. Altfel spus, Gray Matters reuneste pe aceeasi panza 4 'materii' care isi aduc impreuna influentele si personalitatile pentru a demonstra ca nu doar albul si negrul sunt relevante, ci si toate nuantele de gri care fac puntea intre doua extreme: muzica electronica si cea rock.

Trupa, care in prezent pregateste primul EP, a luat nastere la inceputul anului 2014, cand toti cei 4 membrii, Laura (voce), Cata (tobe), Mihai (bass) si Babu (chitara, synth/ sample) au inceput sa lucreze impreuna la sound-ul ce poate fi definit ca electro-alternative rock, o imbinare inedita de electronic rock cu impletituri de alternative si metale.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2d-rFypvASj6Sy7wdFkjgw

RSVP: https://www.facebook.com/events/2004035379869898/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook